Şimdi Ara

Samsung Galaxy S6'nın en net görüntüleri sızdırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
4.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok abi bence kesinlikle Apple Samsung'un içine ajan yerleştir di bu markayı batır diye. Hadi yerleştirse bile o ajan bundan daha kötüsünü yapamaz..

Dün phonearena.com da HTC ONE M9 modelinin resimlerini gördüm ve dedimki aynı tasarım da iphone gibi 5.2" ve 5.9" modellerini çıkarsın kesinlikle 5.9" modelini alırım..

Eğer iddia edildiği gibi 20mp kamera ve QHD ekran ile gelirse. Yoksa sırf tasarım ve malzeme kalitesi için telefon almak bana göre değil.

Zaten geçen yıl Note 3 almadan önce ki tercihim One M8 idi ama kamerası yüzünden almadım. O kamera o kalitede ki bir telefona hiçmi hiç yakışmıyor.

S6 eğer buysa Note 5 modelini beklemeye devam edeceğim.. Zaten S3 modelinden sonra bir daha S serisi Samsung almaya tövbe ettim.. LG G2 bile lolipop güncellemesi alacak ama S3 nerde...?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden sızdırılan tasarımlar güzeldi fakat tutmadı. Baktılar ki aynı tasarım ile çıkıyor güzel tasarım sızdırmaktan vazgeçtiler. 0 dan tasarım bu ise üstü kalsın. En azından kamera değişsin bu ne böyle.

• Fakat benim samsung ile olan ilişkim Banker Yakup ve Sefil Bilo gibi..

Her Note serisinde beni kandırıyor nömizsizz..

Yaptım ama bi sor neden yaptım.. bunda QHD ekran ve metal çerçeve var üla nömizsizz..

• Çöp yaşasın sony ve htc..

• Bir insan bilerek ve isteyerek bu tipte bir telefon cikarmaz, çıkaramaz var bunda bir is hele o kamera ne of off

• wowwww çok farklı bi tasarım :D :D :D :D

• Tam özellikleri nedir ki

• belli Samsung'un niyeti EDGE modellerini satmak. Şimdi bunun sağını ve solunu yamultunca kesin güzel bişeyler çıkacak ortaya , insanlarda alacak mecbur . off samsung of

• Kamera çıkıntılı yapılarak kullanıcıları kılıf almaya mecbur bırakmış. Kılıf olunca plastiğin leğen malzemesi olmasının önemi kalmıyor.

Çıkıntılı kamerayı gizleyecek kalıncana kılıf içinde sensörleri koymak için yeterli hacim bulabiliyorsunuz.

Adamlar çalışıyor, hem de çalmadan, kendi rızamızla vermemize ikna ederek

:)

• arkadaşlar doğrusunu söylemek gerekirse bu resimlerde ben telefonu çok beğendim..

böyle olursa çok iyi..
    Samsung Galaxy S6'nın en net görüntüleri sızdırıldıSamsung Galaxy S6'nın en net görüntüleri sızdırıldıSamsung Galaxy S6'nın en net görüntüleri sızdırıldıSamsung Galaxy S6'nın en net görüntüleri sızdırıldıSamsung Galaxy S6'nın en net görüntüleri sızdırıldıSamsung Galaxy S6'nın en net görüntüleri sızdırıldıSamsung Galaxy S6'nın en net görüntüleri sızdırıldıSamsung Galaxy S6'nın en net görüntüleri sızdırıldıSamsung Galaxy S6'nın en net görüntüleri sızdırıldıSamsung Galaxy S6'nın en net görüntüleri sızdırıldıSamsung Galaxy S6'nın en net görüntüleri sızdırıldıSamsung Galaxy S6'nın en net görüntüleri sızdırıldıSamsung Galaxy S6'nın en net görüntüleri sızdırıldıSamsung Galaxy S6'nın en net görüntüleri sızdırıldıSamsung Galaxy S6'nın en net görüntüleri sızdırıldıSamsung Galaxy S6'nın en net görüntüleri sızdırıldıSamsung Galaxy S6'nın en net görüntüleri sızdırıldıSamsung Galaxy S6'nın en net görüntüleri sızdırıldıSamsung Galaxy S6'nın en net görüntüleri sızdırıldıSamsung Galaxy S6'nın en net görüntüleri sızdırıldı

• O resimde otoban gibi çerçeve var. İnşallah böyle çıkmaz.

• gsmarenada bir yorum:
    project zero=sıfır yenilik, sıfır yaratıcılık demek.

• volkan_kolay kullanıcısına yanıt
    Direk birebir Apple'ın çerçevesini koymuşlar , sanmıyorum böyle olacağını :)

Bu sene Samsung ve Htc için çok önemli bir sene . Htc düzgün bir telefon ve rekabetçi bir telefonla çıkarsa , piyasayı süpürür . Android tarafında marka bağımlılığı iyice azaldı. Samsung düzelmeyip aynı tas aynı hamam devam ederse , piyasadaki yerini iyice kaybeder
  • Arkadaşlar bu resimdeki şeffaf kılıflı telefon resmi. içindeki telefonun köşeleri belli olmuyor ki... bence güzel cıkacak. bakalım bekleyelim. s3 ümü degistirme zamanım geldi. menu tusu olmayan telefon kullanamıyorum. alışmışım kahretsin :)

• Niyeyse ben çok beğendim.

• Ben sadece samsungu yalıtkan sektöründe iyi biliyorum. onun dışında samsung zor bence gelişmesi

• umarım arka plana akıllıca bir resim koyarlar, S3'ün bukadar sevilmesinin nedeni arka plana koydukları o çicek resmiydi.

• S6 için ince kasa yapısı olacak dendi ama resimlerden görüldüğü kadar iphone 6'dan daha kalın ve zaten mecburen kalın olacak çünkü 5.2" kasa yapısında 20MP ois destekli arka 5MP özçekim kamerası 3000mah bataryası olacaksa iddia inceliğe ulaşması çok zor..

Android cephesinde SD810 işlemci konusunda bir çelişki var ve buda müşterinin kafasını karıştırıyor, zaten LG'nin evet var amaaaa biz şöyle böyle yaptık işi çözdük demesi iyice samimiyetsiz bir ortam yarattı..

Bu konuda samsung hepsinden daha avantajlı durumda çünkü tamamen kendi imkanlarıyla yola devam edecek..

HTC bana göre M9 ile ciddi tehdit olacak bir telefon onun dışında, Xperia Z4 ve LG G4 modellerini ben tehdit görmüyorum, zaten çinli telefonları kimse kusura bakmasın bedava verseler almam, 6" lenovo vibe z pro modelinin çektiği resimlere baktım berbat ötesi ve QHD ekrana sahip olmasına rağmen Full HD iphone 6 plus ekranının yanına gelemez, kaldı ki QHD Note 4 için rakip bile olamaz..

2015 Apple, Samsung arasında geçecek bana göre, çünkü SD810 işlemcinin sıkıntısı diğer android telefonları almada soru işareti olacak kafamızda..

Zaten Qualcomm samsung için optimize edeceğiz demesi gerçekten bir sıkıntının var olduğunu kanıtlıyor..

• essege altin semer vursalar yine essek yine essek.samsung ne zaman o telefonlara dogru duzgun yazilim koyar o touchwiz denen ucube arayuzu hafifletir o zaman alinir cihazlar olur.

• Cerceveler ates ediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.