Şimdi Ara

Samsung Galaxy S6'nın en net görüntüleri sızdırıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
4.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Kamera bağımsızlığını ilan edecek neredeyse. Çerçeveleri de daha kalın olmuş. Haberim olmasa çin malı 500 tllik telefon sanarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önü arkası dümdüz Sony yapınca " elde tutulmaz, ortası boş kalır "
    Su geçirmez Sony yapınca " gereksiz, çerçeveler kalın "
    Çerçeveler kalın Sony olunca " fotoğraf çerçevesi, çerçevenin ekranı var "

Bunlar hep markanın kölesi olunması işte.

Not: Sony kullanıcısı da değilim yaşasın çerçevesi kalın ucuz ve hava atılamayan Zenfone 6

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan_kolay

Yok abi bence kesinlikle Apple Samsung'un içine ajan yerleştir di bu markayı batır diye. Hadi yerleştirse bile o ajan bundan daha kötüsünü yapamaz..

Dün phonearena.com da HTC ONE M9 modelinin resimlerini gördüm ve dedimki aynı tasarım da iphone gibi 5.2" ve 5.9" modellerini çıkarsın kesinlikle 5.9" modelini alırım..

Eğer iddia edildiği gibi 20mp kamera ve QHD ekran ile gelirse. Yoksa sırf tasarım ve malzeme kalitesi için telefon almak bana göre değil.

Zaten geçen yıl Note 3 almadan önce ki tercihim One M8 idi ama kamerası yüzünden almadım. O kamera o kalitede ki bir telefona hiçmi hiç yakışmıyor.

S6 eğer buysa Note 5 modelini beklemeye devam edeceğim.. Zaten S3 modelinden sonra bir daha S serisi Samsung almaya tövbe ettim.. LG G2 bile lolipop güncellemesi alacak ama S3 nerde...?

Pardon ama Lg G2 Galaxy S4'den bile sonra çıkmış bir telefon karşılaştırma yaparken Galaxy S3 ile karşılaştırmak çok doğru ve adil değil. Zaten özellik olarak bakıldığı zaman da birbirine denk cihazlar değiller lütfen karşılaştırma yaparken ürün seçimlerini doğru yapalım :)Galaxy S4 den bahsetmek gerekirse de bilindiği üzere Lolipop güncellemesi dağıtılmaya başlandı.

• Samsung batmaz ancak mobil bölümü yakında iflası verir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana gene baska bir markayi hatirlatti ama neydi cikartamadim

• tasarim anlaminda ilerleme var hatta iph6 dan daha hos gorundugu kesin ama cok duz bir tel yani ben bu elti niye alayim ? Note serisi disinda ozellikleriyle satacak bir tel yok hepsi ayni terane 75 gb ram yok bilmem kac inc ekran hep ayni la ..

• Su kilif ureticilerinin uyduruk fotolarina burdan atar yapanlar hic mi mantik yurutemiyor acaba..

Ilk cikan Galaxy S de bile o cerceveler yok ustelik Samsung'un hangi modelinde alt ust cerceve oyle iphonedaki gibi kalas gibi ??

Galaxy A5 bile bu tasarimlara 1000 basar ki S6 yi ondan kotu mu yapacaklar..Komik olmayin..
  • Samsung böyle devam ederse batacak

• quote:

Fakat benim samsung ile olan ilişkim Banker Yakup ve Sefil Bilo gibi..

Her Note serisinde beni kandırıyor nömizsizz..

Yaptım ama bi sor neden yaptım.. bunda QHD ekran ve metal çerçeve var üla nömizsizz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: seFaßjk

quote:

Yok abi bence kesinlikle Apple Samsung'un içine ajan yerleştir di bu markayı batır diye. Hadi yerleştirse bile o ajan bundan daha kötüsünü yapamaz..

Dün phonearena.com da HTC ONE M9 modelinin resimlerini gördüm ve dedimki aynı tasarım da iphone gibi 5.2" ve 5.9" modellerini çıkarsın kesinlikle 5.9" modelini alırım..

Eğer iddia edildiği gibi 20mp kamera ve QHD ekran ile gelirse. Yoksa sırf tasarım ve malzeme kalitesi için telefon almak bana göre değil.

Zaten geçen yıl Note 3 almadan önce ki tercihim One M8 idi ama kamerası yüzünden almadım. O kamera o kalitede ki bir telefona hiçmi hiç yakışmıyor.

S6 eğer buysa Note 5 modelini beklemeye devam edeceğim.. Zaten S3 modelinden sonra bir daha S serisi Samsung almaya tövbe ettim.. LG G2 bile lolipop güncellemesi alacak ama S3 nerde...?

Pardon ama Lg G2 Galaxy S4'den bile sonra çıkmış bir telefon karşılaştırma yaparken Galaxy S3 ile karşılaştırmak çok doğru ve adil değil. Zaten özellik olarak bakıldığı zaman da birbirine denk cihazlar değiller lütfen karşılaştırma yaparken ürün seçimlerini doğru yapalım :)Galaxy S4 den bahsetmek gerekirse de bilindiği üzere Lolipop güncellemesi dağıtılmaya başlandı.

+1

• Samsung diyor ki benden nefret edin benden soğuyun. Bu ne be hep aynı hep aynı. İnşaAllah üyenin paylaştığı fotoğraflar gerçektir yoksa samsung SAMESUNG olmaktan vazgeçmeyecek demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: atakansah

S4-s6-s6 hepsi aynı tip + bir kaç özellik var ama yenilik adına çok birşey yok.

+1
    Donanımı geliştiriyorlar ama yenilik yok. Yenilik olmazsa kullanıcı sayısı epey bir azalır

• Gene mi aynı tasarım , yapma artık şunu değiştir yeter ya, donanımına bakasım gelmiyor telefonu görünce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 12 Şubat 2015; 16:47:10 >
  • Eğer en üstteki 1.resim gerçekse cihazın arkakapağı açılmıyor olabilir. Çünkü bütün onay logoları kasanın dışında yazıyor. Dikkatli bakılınca alt kısımda yazılırarı görebilirsiniz. Arka kapağı açılan bir model olursa daha iyi olur bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @CAN@ -- 12 Şubat 2015; 16:55:26 >
  • Yine aynı tasrım

• onlar s6 kılıfı değil mi yanlış mı görüyorum saçma bir tasarımı var yoksa aynı sony gibi oval hatları sevmiyorum köşeleri lg g4 bekliyorum

• Şeffaf kılıflı S5

• Tertemiz bir çöp daha

• iphone çakması olmuş :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.