Şimdi Ara

Samsung Galaxy S6'nın en net görüntüleri sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
4.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Samsung Galaxy S6'nın en net görüntüleri sızdırıldı

Samsung'un yeni amiral gemisi olacak modeli Galaxy S6'yı tanıtmasına sayılı günler kala sızıntı haberleri de artmaya devam ediyor. S6 modeline ait olduğu iddia edilen görüntüler daha önce başka bir kılıf üreticisinden ve bir çalışanın tuvalette çektiği kasa fotoğrafları ile sızdırılmıştı.

Bu kez ise en net fotoğraflar Çin de popüler sosyal medya sitesi Weibo da WowWee isimli bir sayfa tarafından sızdırıldı. Bir telefon kılıfı üreticisine ait olduğu söylenen fotoğraflar Galaxy S6 modelini tam anlamıyla ortaya koyuyor.

Sızıntıların bir çoğu aynı tasarımı işaret ediyor, büyük bir sürpriz olmazsa Güney Kore'li üreticinin yeni modeli bu şekilde görünecek. Ayrıca cihazın beklenen teknik özellikleri ise; 5.1" 2K çözünürlükte ekran,2.1GHz Samsung Exynos 7240 çipset, 3 GB sistem belleği, 32+ GB depolama alanı, 20 MP arka ve 5 MP ön kamera şeklinde. 1 Martta başlayacak mobil dünya kongresinde tanıtılması beklenen cihazın Android 5.0.2 sürümü ile piyasaya çıkması bekleniyor.

Samsung Galaxy S6'nın en net görüntüleri sızdırıldı

• Ne kadardan satışa sunulacak? Bir bilginiz varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeter samsung Allah askına yeter. Modeller arasinda insanlar boguldu artik

• S4-s6-s6 hepsi aynı tip + bir kaç özellik var ama yenilik adına çok birşey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artik bir seyler degissin Allah icin tum Galaxy ailesi birbirinin aynisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg htc, Sony çerçeveyi lüçültmeye uğraşırken Samsung istikrarlı biçimde büyütmeye devam ediyor çerçeveyi.

Kamera çıkıntısı ise efsane olacak dereceye ulaşmış. Herhalde bir sonraki modelde kamera komple telefonun dışında ayrı olarak kutu içeriğinde verilecek.

• sürekli aynı tasarım bu gidişle samsung galaxy s8'i göremeyecek bu mesajım burada kalsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Samsungun tasarımları ve her gün telefon çıkarması aklıma geldikce midem bulanıyor

• Sanki kılıf takılmış gibi görünüyor

• El şeklindeki mıknatıslı sabunluğa yapışsın diye üzerine gazoz kapağı monte edilen sabuna benziyor...

• Samsung'un her modelini almak zorunda değildim ve almadım da.
    S3'ün 32GB modeline 200TL fazla vererek aldım ve o günden beri özelliklerini yüksek yüzdelerde kullandım. Artık modlar, rootlar, modifiyeler vs de olsa sonuna geldi.
    S4 almak cidden gereksizdi. S5 olabilirdi ama iki yıl kullanmış olmak 2100TL ödenmiş bir cihaz için az gelirdi.
    Şimdi S6 çıkınca benim de 2012 yazından bu yana yaklaşık 30 aylık kullanımım sonucunda elde edeceğim yenilikler sanırım makul olacaktır ve yeni telefon alıp üst seviyeye geçtiğimi anlayacağımı zannediyorum.

Uzun lafın kısası, her modelinin takip etmek zorunda olmayanlar için bir kaç model öncesine göre güzel bir terfi olacaktır.

Sadece kasasına bakarak yorum yapmak yerine donanım/yazılım bütününe de bakabilecek kapasitesi olanlar sanırım böyle düşünürler.

• ben olsam samsung telefonlarını tasarlayan ekibi kovarım. nan siz olmasanızda ben bunu yapardım derim. çin işkencesini biliyoduk..da kore işkencesini ilk kez gördük..yeter nan..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mesudum

Samsung'un her modelini almak zorunda değildim ve almadım da.
    S3'ün 32GB modeline 200TL fazla vererek aldım ve o günden beri özelliklerini yüksek yüzdelerde kullandım. Artık modlar, rootlar, modifiyeler vs de olsa sonuna geldi.
    S4 almak cidden gereksizdi. S5 olabilirdi ama iki yıl kullanmış olmak 2100TL ödenmiş bir cihaz için az gelirdi.
    Şimdi S6 çıkınca benim de 2012 yazından bu yana yaklaşık 30 aylık kullanımım sonucunda elde edeceğim yenilikler sanırım makul olacaktır ve yeni telefon alıp üst seviyeye geçtiğimi anlayacağımı zannediyorum.

Uzun lafın kısası, her modelinin takip etmek zorunda olmayanlar için bir kaç model öncesine göre güzel bir terfi olacaktır.

Sadece kasasına bakarak yorum yapmak yerine donanım/yazılım bütününe de bakabilecek kapasitesi olanlar sanırım böyle düşünürler.

donanımına bişi diyen olmadı ki bütün yorumlar ve serzenişler tasarım konusunda.. siz çıkınca alabilirsiniz. kimsenin bişi dediği yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: muticoo

donanımına bişi diyen olmadı ki bütün yorumlar ve serzenişler tasarım konusunda.. siz çıkınca alabilirsiniz. kimsenin bişi dediği yok..

Teşekkür ederim.
    Sizin ve siz gibi düşünenlerin olması bende bu tip yatırımlar için ekstra motivasyon oluyor.
    İyi ki varsınız, hayata renk katıyorsunuz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muticoo

Teşekkür ederim.
    Sizin ve siz gibi düşünenlerin olması bende bu tip yatırımlar için ekstra motivasyon oluyor.
    İyi ki varsınız, hayata renk katıyorsunuz.

rica ederim ne demek biz ve bizim gibiler daima sizi destekleriz. siz yeter ki alın.

• quote:

Samsung'un her modelini almak zorunda değildim ve almadım da.

Kasa hosuma gitmediyse kasa hosuma gitmedi derim. Bu bizi cahilmi yapar diyosun anlayamadim? Her ne kadar ozellik ve yazilim onemliysede tasarimda teknolojinin meyvesi. Adamlar note2den ufak ve daha ince 6" telefon yapabiliyolar neden? Cunku akilli tasarimlari var. Zaten ozeeliklerin cok fazla artmadigini kendin soylemissin e yazilimda da taçvizin rezilligini bu forumda kime sorsan bilir. Geriye hangi albenisi kaldiki?

• Yine geldi tipini..

• O yüzden alpha aldım. Serisi yok ve olmayacak :)

• Tasarim konusunda hatta donanim konunda da 6 vs 6 plus a fena sekilde yuklenildigini hatirliyorum lakin satislar tam tersi yonde yani laf edenler aldi bunda da durun degismeyecektir. Fiyatinin iphone 6 seviyesinde olacagini dusunuyorum hayirlisi

• çerçeveler çok mu kalın bana mı öyle geldi? En çok hoşuma giden tasarım Galaxy S4. Keşe S4'ü geliştirselerdi yeni tasarım yapmak yerine. Şu kalp sensörüne de alışamadım bir türlü.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.