Şimdi Ara

Samsung Galaxy S6'nın en net görüntüleri sızdırıldı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
4.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Samsungları hıç sevmiyorum s6 da çok kötü gözüküyo

• Bana bu kılıflardan çerçeveleri siyah olanla verseler alırım, ama kılıfsız tipini bilmediğim için yine kesin konuşmayayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar kılıfa bakarak çerçeveler kalın diyor ya neyse. Arayüz değişmedikçe Samsung almam o Saçma touchwiz den kurtulmaları gerekir bir an önce ...

• arkadaşlar bir s5 kullanıcısı olarak samsunga kesinlikle para verilmez o kapaktaki sesler çin malı kullanıyor hissi veriyor o arayüz rezillik lollipop güncellemesi ile iyice rezil bi hale geldi 2220 tl veripte kullanılacak tek telefon iphonedir

• quote:

Orijinalden alıntı: impreza2004

bu da mı gol değil

yeni Samsung Galaxy s6 exynos Octa 7 7420 64 bit 14 nm 8 çekirdekli işlemci ile geliyor 5,1 inch 2k ekran metal kasa en az 3 gb ram 32 gb rom olacak antu tu da 68 bini bulan test skoru varmış.şu an 14 nm teknolojisine mobil işlemci alanında inen yok apple ın A8 i 20 nm hatta apple ın a9 islemcişini bile samsung üretecek.bu sefer gol oldu .samsung golü attı.

Arayuzu gormeden yorum yapmak mantiksiz, Samsung bugune kadar zaten donanim olarak iddiali urunler ortaya koyuyordu da. gel gelelim

Snapdragon 801 4 cekirdek 2.5ghz'li, Adreno330 GPU'ya sahip, 2gb RAM'li Samsung Galaxy S5'in kullanici hissi HTC Desire 816'dan (snapdragon400, 1.5gb ram. adreno305) daha dusuk seviyede, takilmalar, lag'lar daha fazla. Antutu'da 78 milyon alsa ne yazar...

Benim Iphone 5 cok daha stabil calisiyor.

HTC gibi arayuz optimizasyonu yapsalar dagiticaklar piyasayi da neyse.. okudugum haberlerde, s6'da touchwiz'in iyice hafifletilecegi soyleniyordu, umarim oyle olur.

• Galaxy S2 den sonra Note 4 dışında çıkardıları şık hızlı bir telefon görmedim, bu ada aynı s3-s4-s5'in devamı olmuş. Resmen benden nefret edin diyorlar. Sony, HTC ve LG olmasa Android taarafında düzgün telefon göremicektik.
  • Bence siyahı iyi gider .
  • Ben iphone 6 nın kamera çıkıntısı fazla derken bunlar ne yapmış Allah aşkına :O

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vallahi s3 den s4 e guzel oldu ama s4 den sonra iyice sacmaladilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: dreek

Bu tiple cikacaksa hic cikmasin gercekten cirkin cakma ürünlere benziyor donanim olarak samsung hep güncel donanimlari kullaniyor orasi kesin ama tasarim su gibiyse rezalet iphone benzeri ürün istemiyorki samsung kullanicilari aksine farklılık istiyorlar tabi touch wiz ne olucak görelim sozde guncelenecekmis

Kesinlikle katılıyorum.
  • ÇÖP çöp çöp

• En son çıkan "i am next galaxy" reklamındaki siluetiyle bu tipin hic alakası yok. Tarz birşey gelebilir gibi duruyor ama, samsungada cok guvenemiyor insan. Şöyle harbi bi telefon gelsede su s3 u degistirsek artik..

• Sony'ye laf ederler çerçeve diye bide, şu samsungun iğrenç tasarımı ve iğrenç yazılımları olduğu sürece isterseler titanyumdan yapsınlar kasayı, isterselerde 20 gb ram koysunlar hiç bir işe yaramaz, samsung telefonun ömrü en fazla 2 senedir o da şanslıysanız...

• Arka yüzü güzelde önden yine aynı be kardeşim, değişseydi iyi olurdu.
  • kilifla kullanilinca samsungun baska modeli vardi kamerasi boyle ona benziyo
    gerci hepsi birbirine benziyo
    ayrica alttan ustten bosluk artmis gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Janjan kullanıcısına yanıt
    Bu radikal yenilemelere TW de eklenir herhalde. Zaten bastan asagi yenilenecegi soyleniyor. Taa gecen sene Samsung'un S6'da tamamen farkli bir yol izleyecegi soyleniyordu zaten. Cevaplarimizin hepsini 6 gun sonra alacagiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelen haberlere ve sızıntılara bakılırsa ben TouchWiz'de radikal değişikliklere kesin gözüyle bakıyorum. Özellikle kutudan çıkınca gelen uygulamalar oldukça azalacak sanırım veya bu uygulamalara kurulum kullanıcının kararına bırakılabilir.
  • solunum sayısı ve idrar miktarı ölçümü olursa alınası bir cihaz olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

Gelen haberlere ve sızıntılara bakılırsa ben TouchWiz'de radikal değişikliklere kesin gözüyle bakıyorum. Özellikle kutudan çıkınca gelen uygulamalar oldukça azalacak sanırım veya bu uygulamalara kurulum kullanıcının kararına bırakılabilir.

Bence de daha mantıklı olur. Samsung'un zaten hali hazırda bir uygulama dükkanı var. Onu çakma Google Play yapmaya çalışmak yerine kendi uygulamalarını barındırdığı ve oradan güncellediği bir platform yapabilir. Zaten kısmen o işlevi de görüyor fakat geliştirmesinden bahsediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.