Şimdi Ara

Samsung Galaxy S6'nın en net görüntüsü yayınlandı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
2
Favori
2.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artik telefonlara yeni ozellik koyamiyolar resmen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dh ye ne para akitmis samsung, her gun s6 haberi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bir leğen daha. İşin kötüsü bu leğenin batarya kapasitesi daha az ve ekran çözünürlüğü daha yüksek. Şarj dayanmayacaktır ciddiyim.
  • Bu kadar merak uyandırtıp beklentiyi yükselttikten sonra plastik bir şey çıkarmasalar bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

Ustunuze alindiniz? Neden ki?

Axiprens adli kisiden bahsediyorum. Nick secimlerine saygim var. Belki ilk nickidir yillar sonra bile degistirmek istemez duygusal bag kurar, fakat arkadas gercekten nickinin yasinda konusmus. Sizdiniz galiba onun kufur ettigi kisi? Takip edemiyorum tartismalari. Edit: Mesajimi tekrar okudum baya cift anlamli olmus. Amacim size hakaret degildi kusura bakmayin.

Benden alinti yapiyorsun.Direk zaten bana soylemissin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarrusiaF1 -- 23 Şubat 2015; 22:58:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

Dh ye ne para akitmis samsung, her gun s6 haberi.

Lg nin reklamini bekliyorsun yada Sony: Samsung Apple Ve digerleri anlayin yahu artik :D

• MarrusiaF1 M kullanıcısına yanıt
    Amacim takmayin bosverin degmez demekti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba,
    S6 bir çok kullanıcının beklediği bir telefon olduğu için bu kadar sızıntı ve haber normal.
    Ancak gözümüzden kaçan bir gelişme görüyorsanız bildirin hemen haberini hazırlayayım
  • Eğer böyle çıkarsa Samsung batar bu ilk hançer olur çünkü....

• Masaüstünde güzel durur mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: MarrusiaF1

quote:

Lg nin reklamini bekliyorsun yada Sony: Samsung Apple Ve digerleri anlayin yahu artik :D

Yapma yhawwww.d

• Pek sanmıyordum ama bu kadar reklamdan sonra bende şaşırmayı bekliyorum bakalım ne olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim ne derse desin apple. Savas cikacak simdi by :)
  • Görüntü de pek netmiş 😎

• Zengin olan çok parası olan ve aşırı derecede teknoloji düşkünü olup 1 aylık maaşını gözü kapalı yatıranlar dışında bu telefona ilk etapta kimse para vermez sonradan da 2. elleri 400-500tl daha ucuza piyasada satılır zaten. Bu telefon ticareti bir nevi avuntudan ibarettir insanlar kafalarına koyup satın aldıktan sonra elde edecekleri tatminin 2 sene önceki modelle aynı olduğunu anladıklarında zararın neresinden dönsek kardır mantığıyla 2.elde henüz telefon yeni iken çok değer kaybetmeden satmaya çalışmaktalar. Bu işten sinsi sinsi dükkanlarında 2. el ticareti yapıp fahiş fiyatlara telefon satan ama 2. elden büyük paralar götüren sözde esnaf olanlar parayı kaldırmaktadırlar. Günaydın Sevgili ülkemin teknoloji seven insanları. Samsung tarafından yakında hepimiz öpüleceğiz yine ancak bu öpülme sadece samsung değil sırasıyla devlet,italatçı ve parakendeciler vasıtasıyla olacaktır. Bunlar 100+100+100$ kar etmeden asla mal satmazlar.
    Bu arada s6 nın tasarımı vs hiç ama hiç ilgimi çekmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

quote:

Merhaba,
    S6 bir çok kullanıcının beklediği bir telefon olduğu için bu kadar sızıntı ve haber normal.
    Ancak gözümüzden kaçan bir gelişme görüyorsanız bildirin hemen haberini hazırlayayım

arkadaş haklı şimdi çok beklenen telefon demeye gerek yok . görüyoruz yani neyine savunuyosunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

quote:

quote:

Merhaba,

arkadaş haklı şimdi çok beklenen telefon demeye gerek yok . görüyoruz yani neyine savunuyosunuz

Elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum haberleri, dün bir kaç htc haberi de çıktı ancak ona bu tarz yorumlar gelmiyor.
    Sadece forum arayüzünden okuyorsanız tüm haberlere ulaşamamanız normal, ana sayfadan takip edebilirsiniz tüm haberleri. Dediğim gibi gözden kaçırdığımız bir haber varsa iletin hemen hazırlayayım ancak emin olun ben tüm kaynakları birden fazla tarıyorum gözden kaçmasın diye

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

quote:

quote:

Merhaba,

Elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum haberleri, dün bir kaç htc haberi de çıktı ancak ona bu tarz yorumlar gelmiyor.
    Sadece forum arayüzünden okuyorsanız tüm haberlere ulaşamamanız normal, ana sayfadan takip edebilirsiniz tüm haberleri. Dediğim gibi gözden kaçırdığımız bir haber varsa iletin hemen hazırlayayım ancak emin olun ben tüm kaynakları birden fazla tarıyorum gözden kaçmasın diye

pekala hocam üslübunuz çok hoşuma gitti akil adamsın teşekkür ederim

• emiLL kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim hocam emin olun tüm eleştirilerinizi dikkate alıyorum, ilginiz ve yorumunuz için teşekkür ederim iyi günler
  • Spigen S Edge kılıf

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.