Şimdi Ara

Samsung Galaxy S6'nın en net görüntüsü yayınlandı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
2
Favori
2.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: soralalp

Arkadaşım biraz geniş bakın olaylara eğer birisi sana bir laf söylese, senin benliğin ve değerin onun söylediği laf kadar mı değer taşıyor? Herkes kendini biliyorsa bir kişinin söylediği laf mı bir milletin değerine baki! Birisi "iq" seviyeniz düşük derse buna güler geçersin ve cahilliğine verirsin ancak kalkıp onu eleştiren biri küfür yazarsa bu genç beyinlerde yer eder ve emin ol bu üslup gençlerimize çok daha kötü örnek olur. Küçük çocukların girdiği foruma da bu tarz yazılara küfürle mi karşılık vermek doğrudur yoksa şikayet edip geçmek mi? Bir hata başka bir hatayla kapanmaz, teknoloji forumunda böyle şeyler zaten konuşulmamalı. Hala sen de Türk müsün bilmem ne tartışması yapıyorsunuz. Yazık ve günah. Forumun eskilerinden ve güncel haline üzülenlerden olarak hepimize sabır ve terbiye diliyorum.

Yazara not: Emek verip paylaştığınız haberi forumun iyileşmesi adına uzattığım ve kirlettiğim için sizden özür dilerim. Umarım yöneticiler tartışan kişiler hakkında gereken adımları daha hızlı atarlar.

Yasadigi topraklardaki insanlari kucuk gorup, hakaret ediyosa, her lafi hakediyor demektir.. Kim oluyoda turkler zaten geri zekali demeye getiriyor.. Ben hazmedemiyorum, hazmeden varsa bisey diyemem..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

quote:

Bu arada ilk video da yayinlanan gorseller Kameraya ait degil Parmak izi okuyuculu Home tusuna ait..Sizan resimde zoom yapinca Home tusunun ayni sekilde oldugu goruluyor..

Artik parmak kaydirmak yok Saldirin la Apple cilar
    Samsung Galaxy S6'nın en net görüntüsü yayınlandıSamsung Galaxy S6'nın en net görüntüsü yayınlandı

Merhaba,
    Rus bir site de bu iddia üzerinde durmuş hocam (http://mobiltelefon.ru/post_1424693400.html)
    izniniz olursa sizin görselleri ve diğer iddiayı da birleştirerek akşam bu konuyla ilgili bir haber hazırlayacağım

Estagfurullah izin ne demek burasi paylasim sitesi .. Memnuniyetle..

Teşekkür ederim haberde de size bir teşekkür yazacağım, iyi akşamlar

• Bu da bir başka görsel.

Samsung Galaxy S6'nın en net görüntüsü yayınlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnizukaSensei -- 23 Şubat 2015; 18:55:57 >
  • engurlu kullanıcısına yanıt
    Neden olmasin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasayı boşver rehber ile galeriye hızlı girecek mi?
  • çok netmiş..
  • adamlar cesur yenilikler yapıyolar.. bu güne kadar pek başarılı olamadılar ama yenilik her zaman iyidir.. belki de bi yeniliğin öncüsü olur...
  • moderasyon yukarıdaki yazıları görmüyor mu acaba şu veletleri konu dışına tıkın buraya yazabilmeleri için sınav mınav yapın 13 14 yaşındaki çocuklar başımıza telefon bilgini kesildi.
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Naptiniz simdi burada telefonun
    heyecanla cikmasini bekleyen almak isteyen kisileri ezmeye calisarak?

Ya yeter artik su yorumlariniz.

• Güzel görünüyor ama güzelleştikçe dayanıksızlaşıyor.

• O kadar elestiri ve edilen zarardan sonra tasarim ekibinin de komple degismesiyle yeni bir konsept bizi bekliyor bu saatten sonra samsung almam zor ama umarim beni sasirtir ve bu laflari agzima tikar samsung..

• "Six appeal" güzel olmuş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

quote:

Bu arada ilk video da yayinlanan gorseller Kameraya ait degil Parmak izi okuyuculu Home tusuna ait..Sizan resimde zoom yapinca Home tusunun ayni sekilde oldugu goruluyor..

Artik parmak kaydirmak yok Saldirin la Apple cilar
    Samsung Galaxy S6'nın en net görüntüsü yayınlandıSamsung Galaxy S6'nın en net görüntüsü yayınlandı

Merhaba,
    Rus bir site de bu iddia üzerinde durmuş hocam (http://mobiltelefon.ru/post_1424693400.html)
    izniniz olursa sizin görselleri ve diğer iddiayı da birleştirerek akşam bu konuyla ilgili bir haber hazırlayacağım

Estagfurullah izin ne demek burasi paylasim sitesi .. Memnuniyetle..

Adam unlu oldu ya :D

Helal olsun tespitler saglam sizi bi partinin almasi lazim

• erhanciliz E kullanıcısına yanıt
    Birader madem bukadar materyalistsin ve bir adamın demesiyle toplum etkilenecek sanıyorsun, Türk yaz ozaman büyük harfle illa gercekten birşeye sahip çıkmak istiyorsan alfabene çık ya da bana laf yetiştireceğine çık bunu diyen adamın karşısına nette yazmak yerine. Milliyetçi olmadan önce insan olmak önemli farkındaysan ben ülkeme laf eden adama da karşı çıkıyorum ahlaksızca küfür edene de. Önce adam olalım da her yanlışın karşısında duralım. Bidaha da sakın karşındakini tanımadan internette sen de Türk değilsin vs ileri geri konuşma kavgayı sakinleştireyim diye geldim bana musallat oldun. Benim ülkemin adını yurtdışında temsil ettiğim kaç organizasyon olmuştur gelip bana burda ders vermeye kalkışma kendi yoluna git.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu telefonu alan genel de gezmeyi bilmeyen dersleriyle haşır neşir üniversite öğrencileri, ondan sonra mühendisler, elektronikten çok iyi anladığını sanan ve hayatının %90'ını telefonda oyun oynayıp, gerekli gereksiz programlarda zaman geçiren kişiler olarak görüyorum, en azından çevremde ki S4-S5 kullananlar böyle.

Gece gezen, 2000TL verdikten sonra gösterişe önem veren kimse Samsung fln almaz, alınacak telefon belli.

Ha şunu da söyleyim, telefonla fln kişilik sahibi olunmuyor ve telefonla hava atmak, masanın üstüne koymak suretiyle kızlara hoş göründüğünü sanmak kadar salakça bir şey de yok.

Bu konuya nerden geldin ilginc :)

Bu arada tespitte bulunayim s4 kullanan tek arkadasim var mahallesinden disari cikmiyor :) Ios cular la geziyoruz :)

Ben ise S2(bozuldu gerce) ve Note 3 kullaniyorum.
    Bisiklet turu yaptim icin duzenli olarak note 3 cok buyuk kaciyor ve S6 almayi dusunuyorum hani gezme kismina gelirsek kisiden kisiye degisir Sammy kullaniyor diye elestirmek sacma olur ve gezmeyi severim(ulke disi) Tr nin her tarafina gittim icin pek haz vermiyor tr ici :)

• quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

Naptiniz simdi burada telefonun
    heyecanla cikmasini bekleyen almak isteyen kisileri ezmeye calisarak?

Ya yeter artik su yorumlariniz.

Biraz sacma konusmus gezmekle telefon ne alaka ayrica gezmeyi clube gitmek zannediyorlar herkez kiz pesinde nasil yokluk millette anlamiyorum bu kadar mi dusuk yani ilginc :)

• Su turk muhabbeti cok uzadi bakin ben birsey anlatmaya calisiyorum adam bana hemen ters cevap veriyor bende Turklere laf attim. IQ dan bahsedince bende turk toplumu o aq de gibi birsey dedim.
    kendi kendine arkadas gel bana irkcilik yap diyor sanal platformda kufur etmek nedir ayrica ?

Kusura bakmayin...

• MarrusiaF1 M kullanıcısına yanıt
    Nickinden de hayir gelmeyecegi anlasiliyor. Forumun haysiyetsizleri birer birer dokuluyor Samsung telefon cikaracagi zaman. Yorumlara da mudahale cok gecikti. En iyisi he he deyip gecmek. Bosuna kendimizi de o seviyelere indirmemis oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

Nickinden de hayir gelmeyecegi anlasiliyor. Forumun haysiyetsizleri birer birer dokuluyor Samsung telefon cikaracagi zaman. Yorumlara da mudahale cok gecikti. En iyisi he he deyip gecmek. Bosuna kendimizi de o seviyelere indirmemis oluruz.

Al iste bi neyse birsey demiyorum senin nickin cok duzgun alkisliyorum....

Nickten kisilik degeelendirmesi yapabiliyorsan git devleti filan yonet icler acisi.

• MarrusiaF1 M kullanıcısına yanıt
    Ustunuze alindiniz? Neden ki?

Axiprens adli kisiden bahsediyorum. Nick secimlerine saygim var. Belki ilk nickidir yillar sonra bile degistirmek istemez duygusal bag kurar, fakat arkadas gercekten nickinin yasinda konusmus. Sizdiniz galiba onun kufur ettigi kisi? Takip edemiyorum tartismalari. Edit: Mesajimi tekrar okudum baya cift anlamli olmus. Amacim size hakaret degildi kusura bakmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpesifikBrush -- 23 Şubat 2015; 22:12:37 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.