Şimdi Ara

Samsung Galaxy S6'nın en net görüntüsü yayınlandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
2
Favori
2.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MarrusiaF1

quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

bu s6 değil, "s6 edge" versiyonu olsa gerek.fazla incelmiş dandik duruyor

Cidden komiksin sırf varya laf olsun toba dolsun elestireyim.
    Cerceve olmasin dediler alsana cerceve yok metal olsun dediniz al sana metal ayrica sen samsung filan alma git sony lg al samsung senin gibilere dusmedi daha.
    Bos konusuyorsunuz ve kendinizi kucuk duruma dusuruyorsunuz elestirmeyi bile bilmeyen bi ulke yazik....

1) forumdaki ilk mesajınızı bana alıntıladığınız için çok duygulandım.hoşgeldiniz heyecanlı kardeş
    2) ince telefon çin'lilerin telefonlarını çağrıştırıyor ve dandik görünüyor (örnek:http://www.gsmarena.com/gionee_elife_s5_5-6109.phpp)
    3) ince telefon kolay yamuluyor
    4) ince telefonunun içine pil sığmıyor (2800mah->2600mah)
    5) samsung s4 kullanıyorum ama bilmiyordum.benim gibilere düşmediyse hemen satiyim bari
    6) marka saplantım yok.canım ne isterse onu alırım
    7) tanımadığınız kişilere "sen" değil "siz" diye hitap edilir

Ilk alintim degil rahat ol ulke yuzunden 1 hafta bann attilar AKP yandaslari nolucak.

Samsung u cinli mi zannettin yamulacak mah degerini takilma onemli olan iyi kullanmak 5000 olur 2600 le ayni performansi verir.

Ironik olan s4 kullanip camur atmak.Inandirici olmasada .

moderasyonun savunacak tarafı yok ama ban yapan ben değilim.gördüğüm kadarıyla hitabette biraz sıkıntı var.

resmini çekip yolliyim inandırıcı olacaksa
    iphone da inceltti ama gördük yamuldu.ayrıca ince ve ufak pil olunca hafif oluyor.ucuz hissi veriyor.
    2600mah pil az çünkü s4 şarjı yeterli değil.s5'e de uzay teknolojisi koyduk dediler ama baktık s4'le aynı gidiyor.s6 da farklı olmayacak.hatta 2K'yı da koydu,o kadar da gitmez.artık 5" amiral gemileri minimum 3000mah olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 23 Şubat 2015; 10:36:26 >

• Normalde iphone kullanıcısıyım ve ios daha guzel şahsi fikrim..

fakat tasarım olarak sanırım bu sefer olmuş,samsungtan beklemediğim derecede güzel bir ürün geliyor anlaşılan

• bu da mı gol değil
    gol oldu gol hem de röveşata golü samsung acar gol attı hemde
    müneccim miyim neyim daha önce den bildim bunun böyle olacağını edge falan diye model olmayacak s6 bu işte inanmayan baksınhttp://forum.donanimhaber.com/m_103031342/mpage_2/tm.htm
    pilini boşuna eleştirmeyin arkadaşlar 14nm finfet teknolojili işlemci(az yakar çok basar) var bunda 2600ma 1,43 le çarpın bu da eşittir 2600x1,43=3720 ma yapar yani bu da demek oluyoki i phone 6 daki pilin 3720 ma liği demek hele ki 28 nm teknolojili (801,805)snapdragonlara 5200 ma lik pil koymuş gibi bişey oluyo yani

• He he öyle oluyo... Sen kendini avut.. Küçük yumurcak...

• Microsoft umutlarını W10'a
    Samsung galaxy s6'ya bağladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bradley Cooper

ilk defa s serisi bir telefonu bu kadar merak ettim. bakalım s serisini kurtarabilecek mi?

S serisi bitti.
    Bu telefon baska bir galaxy adiyla gelicek.
    S serisi plastikti bu metal ve yenilikci S serisine koymazlar.

S serisinde metal malzeme kullanılamaz diye bir kuralmı var ne saçmalıyorsun S6 gerçekten yenilikçi bir telefon olucak kasıyor dediler yep yeni kasmayan hızlı bir arayüz yaptılar,leğen plastiği dediler metal kasa yaptılar bakalım şimdi ne bahane bulacaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

quote:

quote:

ilk defa s serisi bir telefonu bu kadar merak ettim. bakalım s serisini kurtarabilecek mi?

S serisi bitti.

S serisinde metal malzeme kullanılamaz diye bir kuralmı var ne saçmalıyorsun S6 gerçekten yenilikçi bir telefon olucak kasıyor dediler yep yeni kasmayan hızlı bir arayüz yaptılar,leğen plastiği dediler metal kasa yaptılar bakalım şimdi ne bahane bulacaklar

1 Martta görüşmek Üzere
    S6 mi olacak galaxy X mi bakalım.

• bu daha cok s6 edge olacak gıbı...

s6 klasık smsung tasarımı ıle gelecek. arka bolum ve cerceve metal olacak sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan_kolay

quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare70

Eğimli ekran ile gelirse bir halta yaramaz.. Tasarım ve kullanış olarak çok kötü oluyor

Hangi ara eline aldın da kullandın bu kanıya vardın bari telefonun net donanımı nedir bize söylesene yada resimlerini paylaş bizlerle belliki daha çıkmadan senin eline gelmiş.

Ya saçma saçma konuşma, iphone 5'im bozuldu ve S6 güzel çıkarsa alma niyetim vardı ama eğimli ekran kullanması çok saçma arabaya koyduğumda sağa sola çarpsa ekran zarar görecek ayrıca tasarım olarak da bana göre çok kötü görünüyor. S2'den iphone'a geçtim eğer s2 gibi başarılı bir telefon yapabilirse samsung s6 almayı düşünüyorum. Markanın avukatı gibi konuşmayı bırakın artık ha bu propagandadan para alıyorsanız bilemem

• axiprens kullanıcısına yanıt
    ayıp oluyo birader
    sen daha kısa pantolon la sokak da gezerken biz aracımızda dancall araç telefonu kullanıyorduk senin yaşının 3 misli benim mobil telefon eskitmişliğim vardır
    bize öğretme bu işleri
    saygılı ol...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

S serisi bitti.

1 Martta görüşmek Üzere

Benim tahminim s serisine devam edilecek ama isim değişikliğine gidersede iyi olur tabi 6-7-8-9 diye uzatmaya gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: impreza2004

ayıp oluyo birader
    sen daha kısa pantolon la sokak da gezerken biz aracımızda dancall araç telefonu kullanıyorduk senin yaşının 3 misli benim mobil telefon eskitmişliğim vardır
    bize öğretme bu işleri
    saygılı ol...

Ne kullndıgını bilemem, ama hayalgücüne hayran kaldım... Alınca görürsün sarjın ne kadar gidecegini.. Sonucta senin hesabına göre 3600 bilmem kaç mA... Breh breh breh... Hayaller, hayaller..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

S serisi bitti.

1 Martta görüşmek Üzere

Benim tahminim s serisine devam edilecek ama isim değişikliğine gidersede iyi olur tabi 6-7-8-9 diye uzatmaya gerek yok

Bir seriyi markalaştırmak tanınırlılığını artırmak firmalara yıllara ve milyarlarca dolar reklam maliyetine mal oluyor. Serinin adını değiştirmek bu nedenle kolay verilecek bir karar değil. Iphone, Samsung un S ve Note serisi, Sony nin Z serisi, LG nin G serisi isimlerinin değişmesi zor seriler.

Kolay gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Iyi de bu s6 değil ki s6 edge

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: volkan_kolay

quote:

Eğimli ekran ile gelirse bir halta yaramaz.. Tasarım ve kullanış olarak çok kötü oluyor

Hangi ara eline aldın da kullandın bu kanıya vardın bari telefonun net donanımı nedir bize söylesene yada resimlerini paylaş bizlerle belliki daha çıkmadan senin eline gelmiş.

Ya saçma saçma konuşma, iphone 5'im bozuldu ve S6 güzel çıkarsa alma niyetim vardı ama eğimli ekran kullanması çok saçma arabaya koyduğumda sağa sola çarpsa ekran zarar görecek ayrıca tasarım olarak da bana göre çok kötü görünüyor. S2'den iphone'a geçtim eğer s2 gibi başarılı bir telefon yapabilirse samsung s6 almayı düşünüyorum. Markanın avukatı gibi konuşmayı bırakın artık ha bu propagandadan para alıyorsanız bilemem

S6 ve S6 Edge çıkacak zaten sen eğimli kenarları olanı değil normal olanı alırsın. Bu kadar basit ama daha telefon piyasa çıkmadan kullanıcı tecrübesi yaşanmadan telefonu kullandım gibi yorum yapman saçmalıktır..

• quote:

Orijinalden alıntı: axiprens

quote:

Orijinalden alıntı: impreza2004

ayıp oluyo birader
    bize öğretme bu işleri
    saygılı ol...

Ne kullndıgını bilemem, ama hayalgücüne hayran kaldım... Alınca görürsün sarjın ne kadar gidecegini.. Sonucta senin hesabına göre 3600 bilmem kaç mA... Breh breh breh... Hayaller, hayaller..

3000 Mah Lg 2 saat batarya evet cok mantikli 2600 de 1 saat gider.

Biri 14 biri 28 aman nolcak 2 k ekran biri amoled biri ips aman bosver ayni bir DDR 4 biri DDR 3 sana gore mah onemli tabi almiyor beyin fazlasini.

Bknz:Turk Toplumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarrusiaF1 -- 23 Şubat 2015; 13:32:34 >

• yandan değil önden arkadan görüntüsü lazım bana bakalım o zevksiz iğrenç tsarım aynen devam ediyormu.

• tüketim toplumuyuz :S nasıl bir ruh haliyse insanlar kapısında yatıyorlar -kamp kuruyorlar..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugacomtr

ciksin alacam diyordum ekran yanlardan cikmiş. el deger dokunmatik calisir bir yere vurursun ekran hasar görür. önceden cerceve kasa cizilir ya da kavlardı simdi ekranla ugrasacaz...

Ekran bence guzel kavisli olmasi ve guc tusu yanda valla 4 yildir S2,Note 3 kullaniyorum ekran kirmayi beceremedim hic birseyde kullanmam ne kap ne celetin gereksiz seyler alacak kadar zengin degilim.Yandan darbelerde nolur bilinmez kavisli ama bi gercek var ki Iphone gibi Sekil telefonu olucak :) Bide Tizen yukleseler iste lanet olasi android den kurtulsak

kullandıgın telefonlar çerçeveli ama... ben üstten degil yandan kırılır diyorum. ilk ciktigindan beri s3 kullanıyorum. cebimde devamlı iki telefon olur. şirket ve kişisel. s3 şirket ip5 ise kişisel kullanıyorum. ilk taktigim film hala duruyor s3 de. kapaklı kılıf oldugundan ekran sıfır daha ama cerceveleri gel de gör. vuruk çirik kırık cizik... bu telefon s6 böyle cıkarsa yanlardan kırılır. azıcık darbede kırılır. onu da gectim telefonu tutarken bile yandan ekranda dokunmuş gibi işlem yapar. cercevesiz dediysek sifir cerceve de demedim yani azıcık olsun saglam olsun. insallah edge olur da s6 normal cıkar. s3 baya yavaşladı degistirmem gerek. z4 ya da s6 arasında secim yapacam gibi...

• samsunga helal olsun yanlız hiç ciddi sızıntı yok apple gibi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.