Şimdi Ara

Samsung Galaxy S6'nın en net görüntüsü yayınlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
2
Favori
2.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk defa s serisi bir telefonu bu kadar merak ettim. bakalım s serisini kurtarabilecek mi?
  • hiç bir telefon tanıtım resimlerindeki gibi güzel olmaz, o yüzden fazla ümitlenmeyin
  • Şaka maka samsung her ay telefon üretse de artık iphone gibi telefonlarını heycanla bekletmeye başladı. Note ve galaxy s serisi bu konuda iphone ve iphone plus gibi oldu. Başarılarının devamını diliyoruz samsunga
  • quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

bu s6 değil, "s6 edge" versiyonu olsa gerek.fazla incelmiş dandik duruyor

Cidden komiksin sırf varya laf olsun toba dolsun elestireyim.
    Cerceve olmasin dediler alsana cerceve yok metal olsun dediniz al sana metal ayrica sen samsung filan alma git sony lg al samsung senin gibilere dusmedi daha.
    Bos konusuyorsunuz ve kendinizi kucuk duruma dusuruyorsunuz elestirmeyi bile bilmeyen bi ulke yazik....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bradley Cooper

ilk defa s serisi bir telefonu bu kadar merak ettim. bakalım s serisini kurtarabilecek mi?

S serisi bitti.
    Bu telefon baska bir galaxy adiyla gelicek.
    S serisi plastikti bu metal ve yenilikci S serisine koymazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Şaka maka samsung her ay telefon üretse de artık iphone gibi telefonlarını heycanla bekletmeye başladı. Note ve galaxy s serisi bu konuda iphone ve iphone plus gibi oldu. Başarılarının devamını diliyoruz samsunga

Her ay telefon urettigi yok senede bir Note,Ve Amiral Gemisi her ne kadar Note da amiral olsada.

• quote:

Orijinalden alıntı: aspirin_00

bu edge modellerinde telefonu tutarken yan tarafındaki ekrana basma durumu söz konusu olmuyor mu ?

bu lg g4 haber sıızntıları neden gelmiyor yaww bütün casuslar samsungda mı ? :)

Ne Lg si allah askina :)
    Adamlar 3 K yapmayi planliyormus 810 la yaparsin sen 2 k bile yapamaz telefonda mangal yaparsiniz artik zaten sorunlu lg bide 810 ohh ne guzel dogalgazdan kurtulursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan_kolay

quote:

Orijinalden alıntı: nodisin

Zaten o cikisi yapamazsa pazardaki liderliğini kesin kaptirucak hatta 4-5 lere kadar gerileyecek

Geçen yıl forumda Samsung'u batırdınız ama geçen yıl en çok satan marka Samsung ve bu yıl da bu değişmeyecek. Apple ve Samsung bir markadır bunu kabul edin artık ve bunların belli bir müşteri kitlesi var bu ürünü alacak. Diğer markalar ise alternatif yada tercih konumunda kaldığı için hiçbir zaman bu iki firmadan fazla satmayacaklar..

1) iPhone 5S
    2) Galaxy S5
    3) Galaxy S4,
    4) Galaxy Note 3

http://www.mynet.com/teknoloji/2014-yilinin-en-cok-satan-akilli-telefonlari-1585419-1

Teknoloji çabuk gelişiyor , Nokia'nın şu anki hali ortada ilerisi için çok da kesin konuşmamak gerek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• umrarım bu galaxy s6 değildir

• quote:

Orijinalden alıntı: ugacomtr

ciksin alacam diyordum ekran yanlardan cikmiş. el deger dokunmatik calisir bir yere vurursun ekran hasar görür. önceden cerceve kasa cizilir ya da kavlardı simdi ekranla ugrasacaz...

Ekran bence guzel kavisli olmasi ve guc tusu yanda valla 4 yildir S2,Note 3 kullaniyorum ekran kirmayi beceremedim hic birseyde kullanmam ne kap ne celetin gereksiz seyler alacak kadar zengin degilim.Yandan darbelerde nolur bilinmez kavisli ama bi gercek var ki Iphone gibi Sekil telefonu olucak :) Bide Tizen yukleseler iste lanet olasi android den kurtulsak

• quote:

Orijinalden alıntı: bozokluht

quote:

quote:

Zaten o cikisi yapamazsa pazardaki liderliğini kesin kaptirucak hatta 4-5 lere kadar gerileyecek

Geçen yıl forumda Samsung'u batırdınız ama geçen yıl en çok satan marka Samsung ve bu yıl da bu değişmeyecek. Apple ve Samsung bir markadır bunu kabul edin artık ve bunların belli bir müşteri kitlesi var bu ürünü alacak. Diğer markalar ise alternatif yada tercih konumunda kaldığı için hiçbir zaman bu iki firmadan fazla satmayacaklar..

1) iPhone 5S
    2) Galaxy S5
    3) Galaxy S4,
    4) Galaxy Note 3

http://www.mynet.com/teknoloji/2014-yilinin-en-cok-satan-akilli-telefonlari-1585419-1

Teknoloji çabuk gelişiyor , Nokia'nın şu anki hali ortada ilerisi için çok da kesin konuşmamak gerek

Samsung emin ol lg,htc,sony hepsini topla 3 ile carp o kadar fani var ayrica nokia varken samsung ta vardi unutmamak lazin kendimden ornek vereyim.

D900
    E250
    S2
    NOTE 3

ve Yeni galaxy olucak.Yani sen benden lg sony almami beklemezsin :) Ve bunu dusunun milyonlarca kisi

• quote:

Orijinalden alıntı: MarrusiaF1

quote:

Cerceve olmasin dediler alsana cerceve yok metal olsun dediniz al sana metal ayrica sen samsung filan alma git sony lg al samsung senin gibilere dusmedi daha.
    Bos konusuyorsunuz ve kendinizi kucuk duruma dusuruyorsunuz elestirmeyi bile bilmeyen bi ulke yazik....

1) forumdaki ilk mesajınızı bana alıntıladığınız için çok duygulandım.hoşgeldiniz heyecanlı kardeş
    2) ince telefon çin'lilerin telefonlarını çağrıştırıyor ve dandik görünüyor (örnek:http://www.gsmarena.com/gionee_elife_s5_5-6109.phpp)
    3) ince telefon kolay yamuluyor
    4) ince telefonunun içine pil sığmıyor (2800mah->2600mah)
    5) samsung s4 kullanıyorum ama bilmiyordum.benim gibilere düşmediyse hemen satiyim bari
    6) marka saplantım yok.canım ne isterse onu alırım
    7) tanımadığınız kişilere "sen" değil "siz" diye hitap edilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 23 Şubat 2015; 10:06:04 >

• Güzel olmuş sanki.

• volkan_kolay kullanıcısına yanıt
    Ben bu devamlılığın süreçeğine pek inanmıyorum çünki satış rakamlarında lider olabilir ama düşen bir istatistikle lider her yıl kan kaybediyor ve yerine alternatif rakibi çok madem güçlü madem lider neden 3000 kişiyi mobil bölümde işine son verdi yada geçen yıl 1 milyar dolarlık bir kayıbları olduklarını açıkladılar apple bir marka evet çünki kendi kategorisinde tekkendi yazılımı var kendi tarzı var bugün motorola ubuntunun tüm haklarını alsa ve özel bir cihaz üretse emin ol ki 50milyonu 4 ayda satar niye kendine has ve belli bir kitlesi olacak bir ürün çıkacak ortaya şuanda herkes ucuza en iyisini yapmaya çalışıyor ama samsung bu politikanın tam aksini izledi ucuza o plastlk telefon kol gibi fiyat politikası ama artık insanlar yemiyor neden alternatifleri var ve olacakda ve bu sektörde 9-10 yılda bir başroller değişir ve samsung içinde bu süreç 1-2 yıla tamamlanıyor kanımca o yüzden bu çıkacak cihaz süper bir tasarımla çıkmalı ki çıkacakta zaten patlama yapabilsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MarrusiaF1

quote:

1) forumdaki ilk mesajınızı bana alıntıladığınız için çok duygulandım.hoşgeldiniz heyecanlı kardeş
    2) ince telefon çin'lilerin telefonlarını çağrıştırıyor ve dandik görünüyor (örnek:http://www.gsmarena.com/gionee_elife_s5_5-6109.phpp)
    3) ince telefon kolay yamuluyor
    4) ince telefonunun içine pil sığmıyor (2800mah->2600mah)
    5) samsung s4 kullanıyorum ama bilmiyordum.benim gibilere düşmediyse hemen satiyim bari
    6) marka saplantım yok.canım ne isterse onu alırım
    7) tanımadığınız kişilere "sen" değil "siz" diye hitap edilir

Ilk alintim degil rahat ol ulke yuzunden 1 hafta bann attilar AKP yandaslari nolucak.

Samsung u cinli mi zannettin yamulacak mah degerini takilma onemli olan iyi kullanmak 5000 olur 2600 le ayni performansi verir.

Ironik olan s4 kullanip camur atmak.Inandirici olmasada .

• quote:

Ben bu devamlılığın süreçeğine pek inanmıyorum çünki satış rakamlarında lider olabilir ama düşen bir istatistikle lider her yıl kan kaybediyor ve yerine alternatif rakibi çok madem güçlü madem lider neden 3000 kişiyi mobil bölümde işine son verdi yada geçen yıl 1 milyar dolarlık bir kayıbları olduklarını açıkladılar apple bir marka evet çünki kendi kategorisinde tekkendi yazılımı var kendi tarzı var bugün motorola ubuntunun tüm haklarını alsa ve özel bir cihaz üretse emin ol ki 50milyonu 4 ayda satar niye kendine has ve belli bir kitlesi olacak bir ürün çıkacak ortaya şuanda herkes ucuza en iyisini yapmaya çalışıyor ama samsung bu politikanın tam aksini izledi ucuza o plastlk telefon kol gibi fiyat politikası ama artık insanlar yemiyor neden alternatifleri var ve olacakda ve bu sektörde 9-10 yılda bir başroller değişir ve samsung içinde bu süreç 1-2 yıla tamamlanıyor kanımca o yüzden bu çıkacak cihaz süper bir tasarımla çıkmalı ki çıkacakta zaten patlama yapabilsin

Samsung Tizen e gecicek.Yani kendi platformu olacak yakinda ayrica Samsung Mobile batmaz Exynosu var.Apple a hayat veren Samsung isterse 2 milyar zarar versin adamalr 10 satiyor digerleri hepsi toplansa 1 satiyor yada apple 10 satiyor digerleri 1 piyasanin %60 i apple,samsung.Ayrica sadece mobili birakin adamlar mobilden para kazanmiyor bile en cok kar eden tarafi Samsung un Insaat.Mobilden kazandiklari para bizim 1 lira gibi birsey

• Bu arada on ahize biraz genis Hoparlor olmasin sakin on tarafta :)
    Aslinda bi altta koysalar Note 3 teki gibi bide ahize kısmı alsana boom sounddan guzel teknoloji :D

• Kavisler xperia arc ve Xperia L deki kavislere benziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bozokluht

quote:

quote:

1) iPhone 5S
    2) Galaxy S5
    3) Galaxy S4,
    4) Galaxy Note 3

Nokia burnunun dikine gittiği için bu hale gelmiş bir markadır. Samsungun bu konuma düşmesi çok zor çünkü hali hazırda büyük bir müşteri kitlesi var. Elinde bir telefonu en iyi şekilde üretecek potansiyel var.

Sony, LG , HTC bütün android markaları bugün Qualcomm dan gelecek habere gebe. Oysa Samsung'un böyle bir derdi yok. Hayır kardeşim diyecek kapasiteye sahip.

Bence Samsung bun yıl S6 modeline çok güveniyor ve tıpkı S3 gibi ciddi reklam yatırımı yapıyor. Geçen yıl S5 tanıtımı sanki aman bu yıl bunu alın da seneye zaten üst seviye model çıkaracağız havasında olmasına rağmen yinede sattı. :)

• MarrusiaF1 M kullanıcısına yanıt
    samsung batacak diyen yok zaten pazardan pay kaybediyor diyoruz böle gitmeyeceğinin onlarda farkında zaten ki radikal değişiklikler ve yatırımlar yapıyorlar bu yıl ekran için 10 milyar dolar bütçe ayırmışlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.