Şimdi Ara

Samsung Galaxy S6'nın en net görüntüsü yayınlandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
2
Favori
2.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yürüyün gidin forumdan terbiyesiz herifler çoluk çocuk giriyor bu foruma sizin küfürlerinizi görmek zorunda mı! Gidin sokakta ne halt yiyosaniz bizi ilgilendirmez. İçine ettiniz forumun. Elalem yapıyo biz birbirimize düşüyoruz. Sen de elalemin yaptığı mal üzerinden çıkan kavgadan yine bir Türk'e saydirip hem de milliyetçi narası atıyorsun. Beğenmiyorsanız almazsınız olur biter burada çok değerli insanlar var sizi görmek zorunda değiliz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar gidin Note 4 Edge nasil tutuluyor gorun ondan sonra yorum yapin..
    Benim de kuskularim vardi gittim inceledim cihazin disinda cok ince bir cerceve mevcut tutmaya kesinlikle mani degil aksine cok ta rahat..
  • altı üstü bir telefon muhabbeti aşağıdaki yazıları okudukça kendimden utandım ayıp ya bu ne rezilliktir arkadaş. Kimse de savunmasın küfür eden savunulmaz. Bir an önce adminler işini yapsın silsin şu yazıları ayıptır ya.

• Bu arada ilk video da yayinlanan gorseller Kameraya ait degil Parmak izi okuyuculu Home tusuna ait..Sizan resimde zoom yapinca Home tusunun ayni sekilde oldugu goruluyor..

Artik parmak kaydirmak yok Saldirin la Apple cilar
    Samsung Galaxy S6'nın en net görüntüsü yayınlandıSamsung Galaxy S6'nın en net görüntüsü yayınlandı

• Naylonmuymuş değilmiymiş onu bi söylesiyin bakyım bir.
  • Fiyatı pahalı olacak g2 ye devam :D

• Yan kasa hiç fena değil. Ancak yinede samsung önceki beş modeli ile bizim saygımızı kaybetmiş durumda

• quote:

Orijinalden alıntı: soralalp

Yürüyün gidin forumdan terbiyesiz herifler çoluk çocuk giriyor bu foruma sizin küfürlerinizi görmek zorunda mı! Gidin sokakta ne halt yiyosaniz bizi ilgilendirmez. İçine ettiniz forumun. Elalem yapıyo biz birbirimize düşüyoruz. Sen de elalemin yaptığı mal üzerinden çıkan kavgadan yine bir Türk'e saydirip hem de milliyetçi narası atıyorsun. Beğenmiyorsanız almazsınız olur biter burada çok değerli insanlar var sizi görmek zorunda değiliz.

O vatandas sanada hakaret ediyor, tabi sen Turk degilsen o ayri..

• erhanciliz E kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım biraz geniş bakın olaylara eğer birisi sana bir laf söylese, senin benliğin ve değerin onun söylediği laf kadar mı değer taşıyor? Herkes kendini biliyorsa bir kişinin söylediği laf mı bir milletin değerine baki! Birisi "iq" seviyeniz düşük derse buna güler geçersin ve cahilliğine verirsin ancak kalkıp onu eleştiren biri küfür yazarsa bu genç beyinlerde yer eder ve emin ol bu üslup gençlerimize çok daha kötü örnek olur. Küçük çocukların girdiği foruma da bu tarz yazılara küfürle mi karşılık vermek doğrudur yoksa şikayet edip geçmek mi? Bir hata başka bir hatayla kapanmaz, teknoloji forumunda böyle şeyler zaten konuşulmamalı. Hala sen de Türk müsün bilmem ne tartışması yapıyorsunuz. Yazık ve günah. Forumun eskilerinden ve güncel haline üzülenlerden olarak hepimize sabır ve terbiye diliyorum.

Yazara not: Emek verip paylaştığınız haberi forumun iyileşmesi adına uzattığım ve kirlettiğim için sizden özür dilerim. Umarım yöneticiler tartışan kişiler hakkında gereken adımları daha hızlı atarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soralalp -- 23 Şubat 2015; 16:19:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ugacomtr

quote:

Orijinalden alıntı: MarrusiaF1

quote:

Orijinalden alıntı: ugacomtr

ciksin alacam diyordum ekran yanlardan cikmiş. el deger dokunmatik calisir bir yere vurursun ekran hasar görür. önceden cerceve kasa cizilir ya da kavlardı simdi ekranla ugrasacaz...

Ekran bence guzel kavisli olmasi ve guc tusu yanda valla 4 yildir S2,Note 3 kullaniyorum ekran kirmayi beceremedim hic birseyde kullanmam ne kap ne celetin gereksiz seyler alacak kadar zengin degilim.Yandan darbelerde nolur bilinmez kavisli ama bi gercek var ki Iphone gibi Sekil telefonu olucak :) Bide Tizen yukleseler iste lanet olasi android den kurtulsak

kullandıgın telefonlar çerçeveli ama... ben üstten degil yandan kırılır diyorum. ilk ciktigindan beri s3 kullanıyorum. cebimde devamlı iki telefon olur. şirket ve kişisel. s3 şirket ip5 ise kişisel kullanıyorum. ilk taktigim film hala duruyor s3 de. kapaklı kılıf oldugundan ekran sıfır daha ama cerceveleri gel de gör. vuruk çirik kırık cizik... bu telefon s6 böyle cıkarsa yanlardan kırılır. azıcık darbede kırılır. onu da gectim telefonu tutarken bile yandan ekranda dokunmuş gibi işlem yapar. cercevesiz dediysek sifir cerceve de demedim yani azıcık olsun saglam olsun. insallah edge olur da s6 normal cıkar. s3 baya yavaşladı degistirmem gerek. z4 ya da s6 arasında secim yapacam gibi...

EDGE in ekranindan yeni galaxy daha az egimli EDGe de tus bile yoktu.

Youtube da EDGE drop test yok o yuzden birsey diyemem.

• engurlu kullanıcısına yanıt
    Valla helal olsun, iyi yakalamışsın böylesi iyi olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

Bu arada ilk video da yayinlanan gorseller Kameraya ait degil Parmak izi okuyuculu Home tusuna ait..Sizan resimde zoom yapinca Home tusunun ayni sekilde oldugu goruluyor..

Samsung Galaxy S6'nın en net görüntüsü yayınlandıSamsung Galaxy S6'nın en net görüntüsü yayınlandı

Tespite bak ya :)

Kimsenin aklina gelmez :)

• İlk kez bir samsung telefonu merakla bekliyorum.

Apple fanıyım.
  • engurlu kullanıcısına yanıt
    Vay be! Bu arada birsey daha fark ettim, eger home tusunun oldugu yer ekran olmazsa, hala orada cam kaliyor ve renkler oraya da tasiyor. "Colors will leap" diye bi tabir vardi son videoda. Acaba renkler ekranin disina da tasip guzel efektler mi olusacak? Bir diger teorim (fazla futuristik), on yuz tamamen ekran olacak ve ekranin o gosterdigin kisminda farkli bi teknoloji olacak, sadece o kisimda parmak izi okuyucu olmasi gibi. On screen navbar koyarlar artik herhalde. Heyecanla bekliyoruz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

Nedense, Bu sefer iyi iş çıkardılar izlenimi oluştu bende

Aynen bende de.
  • Köşelerini sevmedim
  • Samsung için s6 son şans bence, kötü bir şey ortaya çıkacağını düşünmüyorum. Eski günlerini çok arar yoksa.
  • quote:

Bu arada ilk video da yayinlanan gorseller Kameraya ait degil Parmak izi okuyuculu Home tusuna ait..Sizan resimde zoom yapinca Home tusunun ayni sekilde oldugu goruluyor..

Merhaba,
    Rus bir site de bu iddia üzerinde durmuş hocam (http://mobiltelefon.ru/post_1424693400.html)
    izniniz olursa sizin görselleri ve diğer iddiayı da birleştirerek akşam bu konuyla ilgili bir haber hazırlayacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

quote:

Merhaba,
    Rus bir site de bu iddia üzerinde durmuş hocam (http://mobiltelefon.ru/post_1424693400.html)
    izniniz olursa sizin görselleri ve diğer iddiayı da birleştirerek akşam bu konuyla ilgili bir haber hazırlayacağım

Estagfurullah izin ne demek burasi paylasim sitesi .. Memnuniyetle..

• quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

Vay be! Bu arada birsey daha fark ettim, eger home tusunun oldugu yer ekran olmazsa, hala orada cam kaliyor ve renkler oraya da tasiyor. "Colors will leap" diye bi tabir vardi son videoda. Acaba renkler ekranin disina da tasip guzel efektler mi olusacak? Bir diger teorim (fazla futuristik), on yuz tamamen ekran olacak ve ekranin o gosterdigin kisminda farkli bi teknoloji olacak, sadece o kisimda parmak izi okuyucu olmasi gibi. On screen navbar koyarlar artik herhalde. Heyecanla bekliyoruz...

On yuzun tamamen ekran olma ve Home tusunun icine gomulme ihtimalini de dusunmedim degil ama fotolari inceleyince home tusunun ust tarafinda ekranin bittigine dair kesinti cizgisi var..

Ama Philips tv lerin ambilight sistemi gibi ekran harici kisimlara (ön tarafa) camdan yansitma yapan bir sistem olursa diye hayal etmek istiyorum ama yok yok o kadar da ucmaya gerek yok

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.