Şimdi Ara

Samsung Galaxy S7 Edge-İphone 6s Plus Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Birkaç gun içerisinde yeni nesil bir telefon almayı duşunuyorum ve maliyet hiç önemli degil.Sizden fikir almak istiyorum.Yanlız alacagım telefon ne olursa olsun yıl sonunda, iphone 7 çıkınca ,mevcut alcagım telefonu satıp iphone 7 alacagım.Baslıkda belirttigim gibi İphone 6s plus ve Samsung Galaxy s7 edge arasında kararsızım.Yardımınızı bekliyorum.
    Teşekkurler...

• Kardeşim 6s plus hic dusunme ben 2 ayri 6s plus kullandim ikisinede toz girdi kronik sorun var cihazda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6-7 ay sonra 6s plus'ı daha rahat satarsın
  • S7 edgemi alamamı öneriyosunuz
  • yaman1906 Y kullanıcısına yanıt
    Değişim isteyebilirdiniz.

Yıllardır Samsung kullanan ve sonunda Apple'a geçmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki Samsung, S6dan sonra benim gözümde bitti. Gerek yaşattığı sorunlar gerekse servisin tavrı yüzünden soğudum markadan. Tabi bu tercihin belirleyici sorusu "Android mi iOS mu ?" cevabını bulursanız kendi zevk ve kullanımınıza göre, istediğiniz cihazı da bulmuş olacaksınız.

• Bir telefonda aradığınız özellikler neler ?

Ona göre iOS veya Android tavsiyelerini açıklayalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım servise verdim yenisini verdiler ama ondada aynı sıkıntı var iphone 6s olmamaış arkadaşım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Satacaksabiz iphone 7 ciktiginda s7 edge den oldukca zarar edersiniz.Iphonelar degerini koruyor yine.Ama uzun kullanicam deseydiniz s7 edge derdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaman1906

Arkadaşım servise verdim yenisini verdiler ama ondada aynı sıkıntı var iphone 6s olmamaış arkadaşım

Standdaki cihazlara baktınız mı belki o anatomide üretilmiştir cihaz ?

• Dostum benden sonrada 2 adet ayri ayri 6s vardi arkadaşlarin onlardada ayni sıkıntı çıkti cihazlarını sattılar iphone 6s ve pluslarda kronik sorun var hepsinde var bu sorun

• quote:

Orijinalden alıntı: yaman1906

Dostum benden sonrada 2 adet ayri ayri 6s vardi arkadaşlarin onlardada ayni sıkıntı çıkti cihazlarını sattılar iphone 6s ve pluslarda kronik sorun var hepsinde var bu sorun

Hepsinde varsa sorun falan değil demek ki hocam kafayı takıyorsunuz heralde. Ben kullanıyorum şahsen öyle birşeye rastlamadım pek çok ta 6S/+ kullanan tanıdığım var

• Hepinize teşkkur ederim yorumlarınız için.Telefonlar hakkında donanım olsun yazılımsal olsun pek bir bilgim yok.Ust duzey bir telefon almaya karar verdim. Şu anda bu 2 telefon arasında kaldım.Ama dedigim gibi iphone 7 çıkınca elimdeki telefon yani şuanda alcagım telefonu satacagım.Bu hafta sonu kesin bu 2 cihazdan barini alacagım.Aradıgım telefona gelince bazı telefonlar fotograf çekerken renkleri gerçekci yansıtmıyor.Ben istiyorumki gözumle gördugum gibi çeksin yani ne daha parlak ne daha soluk vs...takılmasın donmasın akıcı olsun bunları arıyorum...Yardımlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.