Şimdi Ara

Samsung Galaxy S7 Edge mi LG V20 mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar oncelikle merhaba. Telefon almayi dusunuyorum ve bu iki telefon arasinda kaldim sizce hangisini almaliyim. Onem verdigim noktalar ekran ve ses kalitesi. Hangisini neden almaliyim aciklamasiyla yazarsaniz sevinirim. Yorumlariniz icin simdiden tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balak2 -- 23 Aralık 2016; 17:35:44 >

• Lg v20'nin, s7 edge'den ne üstünlüğü var ki sen s7 edge ile bu telefonu karşılaştırma gereği duydun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence S7 edge alın. V20'de kardeşi g4'teki gibi bootloop sorunu var.
  • samsung a bulaşma yazık günah o kadar para bir sıkıntısız telefonunu göremedim lg v20 harika
  • quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

Lg v20'nin, s7 edge'den ne üstünlüğü var ki sen s7 edge ile bu telefonu karşılaştırma gereği duydun?

s7 nin ne üstünlüğü var sence
  • V20 her halükarda.

S7 edge parasını haketmiyor.

Özellik üzerine konuşanlar tekrar baksın.
  • veilben kullanıcısına yanıt
    Sıkıntısız dediğiniz telefonda bootloop sorunu var.
    https://www.youtube.com/watch?v=bswvHW9eBPg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam o v10 ya onlar düzeldi artık
  • lg mi uzak dur hocam garantiyle popaz olursun kronik sorunlu telefonları samsung s7 edge daha iyi özellikle ekranı çok iyi
  • Arkadaşım merhaba. Her ikisi de gerçekten güzel telefon. Hangisini alsanız neden diğerini almadım diye hayıflanmazsınız. Ancak fiyatlar üzerinden değerlendirecek olursak LG telefonlarının fiyatları genelde hızlı düşüş yaşıyor. O nedenle V20 düşünüyorsanız bence fiyatının oturmasını bekleyiniz.
    Maalesef aynı sorun V20'de mevcut.

Galaxy S7 edge de su ve toz geçirmezlik özelliği var Lg v20 de böyle bir özellik yok. S7 edge 3600 mah bataryaya sahipken Lg v20 de 3200 mah batarya var yani daha uzun süre kullanım imkanı sunuyor S7 edge. Ayrıca S7 edge ekran görüntü kalitesi bakımından Lg v20 den daha iyidir.
  • Peki samsung ve lg arasında ses kalitesi olarak çok bi fark var mı. Çünkü ben ekran ve ses e çok önem veriyorum
  • LG'den uzak durun , S7 Edge alın
  • v20'de cikan batarya buyuk ekran onemli avantajlari arasinda ustune yaninda hediyelerle geliyor onlari da hatri sayilir fiyata satarsin. bataryasi perte ciktigindan piyasadan kolayca temin edip kullanmaya devam edersin. tabi batarya gucu o telefona gore yetersiz 3500-4000 arasi almak isteyenleri oldukca tatmin edebilirdi.
  • drjacob kullanıcısına yanıt
    sebeplerini yazarmisiniz yani ne acidan sorunlari var lg nin . Simdi kararsiz kaldim telefon alma konusunda. Sonucta az parada degil 3000 tl bu telefonlar almisken hangisi bana daha uygun ve iyiyse onu almak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balak2

sebeplerini yazarmisiniz yani ne acidan sorunlari var lg nin . Simdi kararsiz kaldim telefon alma konusunda. Sonucta az parada degil 3000 tl bu telefonlar almisken hangisi bana daha uygun ve iyiyse onu almak istiyorum.

LG'nin kronik sorunları meşhurdur , garanti konusunda çok başı boş davranıyorlar , kesinlikle LG 'nin garantisinden memnun olan bir kişi bile yok o yüzden LG'ye para vermek çöpe atmak gibi bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: drjacob

quote:

Orijinalden alıntı: balak2

LG'nin kronik sorunları meşhurdur , garanti konusunda çok başı boş davranıyorlar , kesinlikle LG 'nin garantisinden memnun olan bir kişi bile yok o yüzden LG'ye para vermek çöpe atmak gibi bir şey

g2'yi çöpe atıyorum ozaman.

• lg yaramaz s7 edge al. bataryası çok iyi.
  • batarya normal olsun yeter cok iyi olmasina gerek yok yanimda her zaman powerbank tasiyan biriyim o yuzden sikinti olmaz. Benim icin ekran ve ses kalitesi cok onemli. Ozellikle kulaklik ile kullanidigim icin sese cok onem veriyorum. Lg v20 ses olarak 1 tik onde duruyor ekranida zaten 4k ve ekraninin kaliteli oldugunu dusunuyorum ama alsam pisman olurmuyum kararsizim. Bir yandanda s7 i de cok guzel duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balak2 -- 22 Aralık 2016; 1:34:43 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.