Şimdi Ara

samsung galaxy s7 edge mi note 5 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhabalar benim yaklaşık 1-2 ay içerisinde yeni bir telefon almam lazım ve samsung galaxy s7 edge ile note 5 arasında kaldım eğer bu fiyata daha iyi telefon varsa onlar da olabilir.

• Bir arkadaşımın S7'sinin ekranında boydan boya dikey bir çizgi oluştu, diğerinin S7+'ının ekranı 40dk. kadar süren Google Maps kullanımı sonunda erimiş gibi bir görüntü vermeye başladı. Özetle Samsung'un 7'li olan ürünleri olmamış.
  • Ata kullanıcısına yanıt
    1 senedir S7 edge kullanıyorum bahsedilen dikey pembe çizgi ilk parti üretimlerde meydana geliyor. Bir sıkıntım yok. Tavsiye ederim edge ekran kullanımı size rahatlık olacaksa sırf kamerası için bile S7 edge derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 3-4 sene kullanım için istiyorum yani ikisi de dayanabilir değil mi
  • Echo351 E kullanıcısına yanıt
    s7 edge al pısman olmazsın note 5 batarya tırt 1.5 senedir kullanıyom 3 saatigörmuyo bende satacam.
  • s7 edge de gözüme tek takılan ölü piksel sorunu diyorlar o gerçekten hepsinde oluyor mu oksa şans işi mi veya telefonu düşürünce mi oluyor??
  • Echo351 E kullanıcısına yanıt
    S7 edge ye özgü bir durum değil ölü piksel şans işi ama samsung telefonlarda çok çıkmıyor genelde lg nin sorunu o

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • s7 edge her yönden daha iyi yani peki s7 edge den başka bir telefon önerir misiniz ?
  • Tereddütsüz S7 edge note 5 başka güncelleme almayacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S7 edge tabi ki

• S7 Edge

• yorumlarınız için teşekkürler. s7 edge almaya karar verdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.