Şimdi Ara

Samsung Galaxy S8 Ghost Screen Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar öncelikle herkese iyi forumlar dilerim.
    Yaklaşık 8 aydır kullandığım s8 telefonumda ghost screen hatası var biraz açmak gerekirse whatsappta uzun süre durduğum için telefondaki klavye resmen ekrana yapışmış,herhangi bir uygulamaya girdiğim zaman alttan flu bir şekilde klavye üstte whatsapp ikonları vs duruyor.4000 TL gibi bir ücret verip bu hatayı almak komik aslında günümüz teknolojisinde neyse konumuz bu değil :)
    Telefonumu servise yollarsam tamiri için herhangi bir ücret talep edilir mi? Bence edilmemesi gerekir çünkü bu kadar yüksek fiyatlarla telefonlar alıyoruz yarım saat whatsapp'da durmayıp napacağız öyle değil mi ? Mavi ışık filtresi,youtubeda bu hatayı düzelttiğini iddaa eden 5 6 saatlik videolar, programlar her şeyi denedim ancak bir işe yaramadı.Tek çözüm servise yollamak gibi duruyor ama gönderirsem ücret talep edilecek mi öğrensem iyi olacak benim açımdan.İnternetten benzer sorunla karşılaşılan bir fotoğrafı yüklüyorum.Samsung Galaxy S8 Ghost Screen Hatası
    Böyle şeyler başına gelenler,servise yollayanlar ya da Teknik servislerde çalışan herhangi bir bilgisi olan kardeşlerimden bi yardım bekliyorum teşekkürler.

• Yok mu herhangi bir fikri olan dostlar?
  • Garantiye yollayıp şansınızı deneyin kiminin ki ücretsiz olarak değiştiriliyor kiminin ki ücretli olarak ekran değişiyor tamamen şansınıza kalmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam öyle yapıcaz madem 20 gün boşuna beklemek istemiyorum ama net birşey yoksa şansımızı deniyicez.
  • Hocam elindeki telefonun S8 olduğuna emin misin ?

• ferit.61 kullanıcısına yanıt
    Örnek fotoğraf yüklemiş.

• Telefonu servise götürdüğünüz zaman ekran değiştirilecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s5 kasma problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Emin misin dostum başına geldi mi ya da duydun mu bir şey bu konuyla ilgili?
  • ferit.61 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam kendi telefonumu çekecek cihazım olmadığı için örnek bir fotoğraf buldum onu yükledim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.