Merhaba arkadaşlar elimde ekranı kırık s8+ mevcut başka bir problemi yok. boşta duruyor satmaya kalksam satılır mı ? veya kaça gider bilginiz var mıdır |
Bildirim
Merhaba arkadaşlar elimde ekranı kırık s8+ mevcut başka bir problemi yok. boşta duruyor satmaya kalksam satılır mı ? veya kaça gider bilginiz var mıdır |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ufak bir kısmı basmıyor. 1cm kadar da mürekkep lekesi var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Satmayı düşünüyorum da ne kadara gider hiç bilgim yok ben de burdan bilgi alırım diye ummuştum :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
AccuBattery indir bak anlık voltaj kullanımı ortalama 3.7 olması gerek voltaj düştüyse cihaz yavaşlar. |
yüklememeli miyiz hocam? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
bu arada ek bilgi, bir çok eski cihaza gelmiş bu güncelleme, ana amaç gps stabilizasyon geliştirmesi imiş. xda Samsung rolls out GPS fixes for a bunch of legacy devices https://www.xda-developers.com/samsung-gps-fixes-legacy-devices/ |
Hala memnun musunuz hocam? Ekran süresi ne civarlarda? 2017 çıkışlı benim telefon. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bende 5 yıl sonra telefonun su geçirmesiyle mecburi olarak s8'e veda etmek durumunda kaldım,yeni telefonum s21 oldu. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi receep 32 -- 5 Eylül 2022; 0:28:4 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |