Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.119
Cevap
156
Favori
1.236.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s9 klıf alıp kullanan varmı tavsiye verebilecek ve foto koyarsa ii olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • her zamanki gibi telefonu alanlar şöyle iyi böyle iyi gazlıyor ama kamera beklenildiği kadar farklı çıkmamış görünüyor s9 plus'ta. iphone x çoğu foto'da daha doğal renkler verirken , düşük ışık dışında samsung s9 plus öne çıkamıyor. seyrettiğim youtube incelemelerin çoğunda böyle. aşağıdaki inceleme oldukça güzel karşılaştırmış.
    XEETECHCAREyoutube
    Samsung Galaxy S9 Plus vs iPhone X - Camera Test Comparison!
    https://www.youtube.com/watch?v=bImtjSq75pQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupe96 -- 7 Mart 2018; 13:5:13 >

• İlk defa 960 kare yavaş çekim denemesi yaptım. Hava karanlık, Ankara'dayım bu arada ama güzel çekti. Kuğulu parka gidip güvercinlere doğru koşmak lazım :D

• X den gecen arkadaslar biraz daha takilsin bakalim . Ben x den gecersem note 9 da gecmek isterim s9+ icin bir ay filan yorumlari incelerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Stero hoporlor nasil ?

İphone x i aramadım.

Note 8 i kullandım sesi duymakta zorluk çekiyordum s9+ seviye atlamış.

Şuanda piyasadaki tek komple cihaz olabilir. Herşeyi barındırıyor içerisinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysertac

X den gecen arkadaslar biraz daha takilsin bakalim . Ben x den gecersem note 9 da gecmek isterim s9+ icin bir ay filan yorumlari incelerim

Bekleyebiliyorsanız kesinlikle note 9 bekleyin.

• Almayın, aldırmayın.

• bob_marley_232 kullanıcısına yanıt
    Aynen , ama daha tarihi bile belli olmadi diye biliyorim

• merhaba arkadaşlar iphone x den geçenler özellikle wifi çekim nasıl iphone x cok iyidi birde sebeke çekim nasıl saygılar

• Yeni bir yavaş çekim denemesi 🎬
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • inanılmaz git gel yaşadım. s2 ile devam kararı aldım. İçinde saatte olsa 5200 verilmez dedim. Bu yüksek fiyat geri adım attırdı bana. Nedense vazgeçmek geldi içimden. Param olmasına rağmen. Cepte 5200 lira taşınmaz be ya :)

Alanlara hayırlı olsun. Güzel telefon kurcaladım baya. Ama bu fiyatlar artık adam akıllı bir noktaya gelmeli. Ciddi kar ediyorlar. Geçen sene 500 lira düştü fiyatlar bir anda yine kar ettiler.

Ekran işlemci ram kamera kasa kalitesi ile çok iyi telefon. Alan 3 sene kullansın. Ve bence s8 ve note 8 den iyi cihaz kesinlikle. Parmak izi okuyucu çok rahat. Kız arkadaşım bile plusı çok rahat kullandı. Tutuş kalitesi daha iyi önceki serilere göre.

Güzel iş samsung ama çok yüksek fiyat. Saat olsa bile çok yüksek. Madem böyle iyi niyetlisin 4200 liraya sat bu telefonu (s9 plus) bence. Saati almayalım biz.

Bu hızla note 9 6000 bandını zorlayacak demek ki. Kendimce protesto ettim sanırım bu sefer bu fiyatı. Dünya benden çok ucuza kullanıyor bu telefonu hadi vergi vs anladık ama geçen sene bile 500 lira düşüp yine kar ettiyse samsung bu fiyat politikası bende şüphe uyandırıyor.

Ön siparişle alıp 15 gün sonra 500 lira indirdik derlerse kazıklanmış hissi yaşarım. Saat çok iyi olsa da ihtiyacım yok ki. Niye saat için para ödeyeyim. Hediye çekine hiç girmiyorum bile. Niye ben zorla birşey almak zorundayım sadece telefon istiyorum. Ve mantıklı bir fiyat görmek istiyorum.

Ha şu olur 5199 fiyatını 4 5 ay korur o zaman derim bir kumar oynadım ve kaybettim

Alanlara hayırlı olsun. Doğru tercih bence. Cidden bence en iyi telefonunu yaptı samsung.

• Herkese iyi akşamlar beyler gözümü kararttim 5 Bin lirayı gözden çıkardım sizce s9 alimmi yoksa HTC u12 yi bekleyim ne dersiniz yani s9 fiyatıni hak ediyormu sizce beklemeye sabrimda kalmadı alacağım ne diyorsunuz?

• ajanxxx1905 A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu yok çok para yok bilmem ne mantığına karşıyım biraz mezara zaten 5 parasız gidicez ne kadar paramız olursa olalım parayı saklayıp tutmak saçma geliyor onun yerine sevdiğimiz şeylere harcayalım gitsin çok değersiz bişey para bence zaten kaç yıl yaşicaz şunun şurasında bari istediğimiz şeyleri yaparak yaşayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: serserim06

Herkese iyi akşamlar beyler gözümü kararttim 5 Bin lirayı gözden çıkardım sizce s9 alimmi yoksa HTC u12 yi bekleyim ne dersiniz yani s9 fiyatıni hak ediyormu sizce beklemeye sabrimda kalmadı alacağım ne diyorsunuz?

en iyi telefonu samsungun. Bana hak vereceksiniz. Ama fiyatı protesto ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ajanxxx1905

quote:

Herkese iyi akşamlar beyler gözümü kararttim 5 Bin lirayı gözden çıkardım sizce s9 alimmi yoksa HTC u12 yi bekleyim ne dersiniz yani s9 fiyatıni hak ediyormu sizce beklemeye sabrimda kalmadı alacağım ne diyorsunuz?

Valla ben gözümu kararttim alacağım ama kararsızım HTC u12 geç çıkar s9 düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: baelish

Hocam ben bu yok çok para yok bilmem ne mantığına karşıyım biraz mezara zaten 5 parasız gidicez ne kadar paramız olursa olalım parayı saklayıp tutmak saçma geliyor onun yerine sevdiğimiz şeylere harcayalım gitsin çok değersiz bişey para bence zaten kaç yıl yaşicaz şunun şurasında bari istediğimiz şeyleri yaparak yaşayalım

Aslında bu mantıkla yaşıyorum. Ama firmalara güven kalmıyor. Şu fiyat 10 15 gün sonra 500 lira düşerse inanılmaz kötü hissedeceğim kendimi. 15 gün önce kullanmak için 400 500 lira niye fazla vereyim o parayla bir aileye yardım ederim.

Saate ihtiyacım olsa alacağım. Ama ben sadece telefon istiyorum. Birde kullanmayacağım saati satmakla mı uğraşacağım. Ki piyasada çok böyle saat olacak saatin fiyatı da düşecek satışta. Şimdi bir çok kişi saati satmaya kalkacak. Saati 500 600 e satsam telefonlara 500 civarı indirim gelse ne anladım bu işten. Öyle yapacağıma saati kullanırım diyeceğim 1 hafta sonra masaya bırakacağım kalacak orda :) Saatle hiç işim yok.

Gittim bir hevesle kinetik saat aldım seiko masa da duruyor :)

Hediye çeki hiç uygun gelmiyor kılıflar pahalı kullanışlı değil 400 lira. Belki gözlük alınır mantıklı olan bu.

1 ay kadar bekleyeceğim.

Herşeyin iyisini alırım ama telefon konusunda 5 6 sene kullanacak kafa var bende. Takıntılı biriyim de şimdi gidip ara model almam. Alacaksam en iyi olacak. 7 senelik s2 kullanıyorum :) Öyle bir hal aldı ki let go yu zor açıyorum artık :)

Bakalım fiyat indirimi olmazsa kumarı kaybederim saaten de olurum hediye çekinden de :)

• quote:

quote:

quote:

Valla ben gözümu kararttim alacağım ama kararsızım HTC u12 geç çıkar s9 düşünüyorum.

Ben beklemezdim madem gözü kararttın. Daha ne olacak ki bir telefonda. Parmak izi yeri de muhteşem. Kamera tamam. Çift hoperlor tamam. Ram 6 gb zaten telefona yeter artık. 8 10 gb ram falan bana çok geliyor telefonda. Hala note 4 telefonlar çok verimli çalışıyor 3 gb ram ile.

Gerçekten bir incele derim. s8 eğer s9 gibi çıksaymış 100 milyonu bulurdu satışta. Ama note 8 i olan s8 i olan s 10 bekler bu çok normal.

Benim kafa 5 6 hatta 7 sene telefon kullanır. Eğer siz meraklıysanız telefonlara en az 3 sene yağ gibi akar bu telefon.

Para hazırsa ve harcamaya tamamsan bekleme hiç. Bence exynos snapdragondan daha iyi işlemci.

• şunu diyim saati de çok araştırdım. Çok iyi saat. Saat kullanan için çok çok iyi. Öyle dandik bir saat değil.

• Arkadaşım vasıtası ile bugûn S9+ kurcalama fırsatı buldum. İlk izlenimlerim:

Tasarım olarak S8/S8+ tan çok daha iyi kavisler azaldığı için. Parmak izi sensörünün yeri oldukça iyi, çentik yok. Olmuş yani.

Ekran çok güzel. Parlaklık oldukça iyi. Söylenecek söz yok. Ancak hala yuvarlatılmış ekran fikrine karşı soğuğum.

Ses olarak oldukça iyi. S7min sesi hiç çıkmıyordu bunda hoparlörler oldukça iyi olmuş. Piyasanın en iyisi değil, ama oldukça iyi. iPhone 8+ tan hissedilir şekilde daha iyi.

Kulaklık jackı var. Çok büyük bir artı.

Değişbilir diyafram çok güzel bir özellik. Tabi ben f/1.4 ten f/12 ye kadar değişken diyafram istiyorum ancak bu da olumlu.

Fotoğraf konusunda ciddi gelişme var. S7 den net bir şekilde daha iyi. Ancak hala telefonların yürümesi gereken çok yol var kamera konusunda.

4K 60 çekimi iPhone 8+ da daha iyi gözüküyor. Aynı şekilde 960 kare çekimi de xz1 compactta daha iyi gibi. Ancak çok farklı değiller super slomo konusunda. Xz2 yi merak ediyorum bu konuda.

Performans olarak cihaz oldukça iyi, ancak touchwiz belası cihazı net bir biçimde hem batarya hem de performans konusunda frenliyor bence.

Batarya performansında belki de cihazı çok mıncıkladığımız için 5 saat 30 dakikada kaldı. Önümüzdeki haftalarda batarya oturur büyük ihtimalle.

Kısaca bu cihaz olmuş. Ancak düz ekran çıkarmadıkları sürece samsunga dönmeyi düşünmüyorum. Aldıktan 16 saat sonra s6 edge parçalamış birisiyim Kavis fobi oldu bende.

Ve şundan geçilir mi konusuna geleyim, SD820 dengi bir cihaz kullanıyorsanız size kalmış. Ben şahsen S7 ye garanti bitince LinageOS kurup yola devam etmeyi planlıyorum. Ama geçilirse oldukça memnun kalınacağı kesin.

SD835 dengi bir cihaz kullanıyorsanız telefon takıntınız yoksa değiştirmeye hiç gerek yok bence, kamera etkilediyse bile sağlam bir slr alıp doya doya fotoğraf çekebilirsiniz.

Fiyat eder mi derseniz bence hiçbir telefon 600$+ etmez. Piyasaya göre kıyaslarsak yine pahalı. Birkaç aya 4000 bandını görür S9+.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baelish

Aslında bu mantıkla yaşıyorum. Ama firmalara güven kalmıyor. Şu fiyat 10 15 gün sonra 500 lira düşerse inanılmaz kötü hissedeceğim kendimi. 15 gün önce kullanmak için 400 500 lira niye fazla vereyim o parayla bir aileye yardım ederim.

Saate ihtiyacım olsa alacağım. Ama ben sadece telefon istiyorum. Birde kullanmayacağım saati satmakla mı uğraşacağım. Ki piyasada çok böyle saat olacak saatin fiyatı da düşecek satışta. Şimdi bir çok kişi saati satmaya kalkacak. Saati 500 600 e satsam telefonlara 500 civarı indirim gelse ne anladım bu işten. Öyle yapacağıma saati kullanırım diyeceğim 1 hafta sonra masaya bırakacağım kalacak orda :) Saatle hiç işim yok.

Gittim bir hevesle kinetik saat aldım seiko masa da duruyor :)

Hediye çeki hiç uygun gelmiyor kılıflar pahalı kullanışlı değil 400 lira. Belki gözlük alınır mantıklı olan bu.

1 ay kadar bekleyeceğim.

Herşeyin iyisini alırım ama telefon konusunda 5 6 sene kullanacak kafa var bende. Takıntılı biriyim de şimdi gidip ara model almam. Alacaksam en iyi olacak. 7 senelik s2 kullanıyorum :) Öyle bir hal aldı ki let go yu zor açıyorum artık :)

Bakalım fiyat indirimi olmazsa kumarı kaybederim saaten de olurum hediye çekinden de :)

selam hocam dün gittgidiyorda kampanya vardı s9 plus 4469 + 100 tl maximum puanla 4369 tl ye bir akrabama alıverdim

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.