Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24.119
Cevap
156
Favori
1.236.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone dan Samsung S9 a geçen arkadaşlar yedeklemeyi nasıl yaptınız acaba? Google Driver harici. Ben komple uygulama yedekleri de (WhatsApp vb..)dahil S9 a taşımak istiyorum. Bu konu da bilgilendirir misiniz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

Parmak izi okuyucusu sorunlu çıktı benim cihazın sanırım. Sürekli olarak hata veriyor. Yeniden başlatınca düzeliyor.

Parmak sensoru haraketleri açık mı hocam gelişmiş özelliklerden?

Bende de aynı sorun oldu yabancı kaynaklarda o özelliği kapattım düzeldi diyen çoktu. Bende kapattım şuanda sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bob_marley_232 kullanıcısına yanıt
    Açık evet. Kapatıp deniyorum. Teşekkür.

• vbalikci kullanıcısına yanıt
    Objektif yorumlar için teşekkürler, ender bulunur bu başlıkta. Bu arada pixel 2 sattıysanız kaça gitti merak ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurt dışında s8 ile 1000 tl fark var,

1000 tl ye değer fark var mı sizce ?

• quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

Objektif yorumlar için teşekkürler, ender bulunur bu başlıkta. Bu arada pixel 2 sattıysanız kaça gitti merak ettim.

Satmadım, onu pixel 3 xl çıkana kadar tutacağım :D kardeşim bir tadına bakayım dedi, ona verdim bir süreliğine :)

• shipp12 kullanıcısına yanıt
    1000 lira fark çok ama samsung çok güvenilir telefon yapmıyor. Yurtiçinde her ne kadar servisler rezil olsa da garanti önemli. Örneğin benim s7 edge 10 gün önce ekranında pembe çizgi çıkardı. Telefonun garantisi ay sonunda bitiyordu ve garantiden hem ekran hem pil değişti ki şaşırdım çünkü samsung genelde problem çıkarırdı! Bu gibi durumlar için garanti olması iyi olur.zaten bunda da garantiden işlem yapmasalardı bir daha garantili almayacaktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupe96 -- 8 Mart 2018; 19:10:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coupe96 kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız..

Yurtdışından yüksek fiyatlı telefon alınacaksa iPhone almak en akıl karı.

Kamera kalitesi + batarya kriterleri benim için en önemli olduğu için Apple yerine Samsung alayım diyorum.

Siz benim yerimde olsanız Ne yaparsınız?

iPhone 8 64gb :3.000 tl

S9 64 gb : 3.000 tl

S8 64 gb : 2.000 tl

Fiyatlar Arabistan'da

• shipp12 kullanıcısına yanıt
    üstüne bir de kayıt parası vereceksiniz sanırım. ben sizin yerinizde olsam biraz bekler buradan 3500TL civarına garantili s9 alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: shipp12

Çok haklısınız..

Yurtdışından yüksek fiyatlı telefon alınacaksa iPhone almak en akıl karı.

Kamera kalitesi + batarya kriterleri benim için en önemli olduğu için Apple yerine Samsung alayım diyorum.

Siz benim yerimde olsanız Ne yaparsınız?

iPhone 8 64gb :3.000 tl

S9 64 gb : 3.000 tl

S8 64 gb : 2.000 tl

Fiyatlar Arabistan'da

3000 civarına paralel ithalat note 8 alabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar...
    Bütçem kısıtlı fakat almışken kaza bela olmazsa alacağım cihazı uzun ömürlü kullanmak istiyorum. Sizce 3150liraya paralel ithalat note 8 alınır mı yoksa beklersem s9 plus paralel ithalatta buna yakın fiyatlara satılır mı? Beklemelimiyim sizce note 8'in üzerine çok şey koyuyor s9 plus? fotoğraf çekmeyi seviyorum fakat sonradan s9 plus da gözüm kalmasında istiyorum ama bütçe konusunda çok fazla yukarı çıkamam yani o yüzden paralel ithalat düşünüyorum. Açıkcası yavaş çekim video olayı, stereo ses olayı kameranın ekledikleri, ya da işlemci farkı ne kadar fark eder ? Emektar S3 ile idare ediyorum şuan. Çok kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım? Bu gittigidiyor kampanyası %4 indirim sağlayan haftaya tekrar olur mu ki takip eden arkadaşlar var mı? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cash Money -- 8 Mart 2018; 21:30:51 >
  • coupe96 kullanıcısına yanıt
    Arada 1500 tl çok be hocam :)

• quote:

nasıl 1500?

• quote:

quote:

nasıl 1500?

S8 Arabistan'da 2.000 tl,

Burda s9 en az kaç tl olur ki ? Ondan 1500 dedim

• Arkadaşlar sizce s9 plus grimi yoksa mor mu? Saat nasil bu arada iyi mi ? özellik olarak pek anlamam da saatten?

Mağazaları gezdim saat yada hediye çeki hediyesi yok diyorlar s9 plus in yanında. Sadece internete özelmis galiba

Teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

nasıl 1500?

S8 Arabistan'da 2.000 tl,

Burda s9 en az kaç tl olur ki ? Ondan 1500 dedim

iyi de niye s8 ile s9 fiyatı kıyaslıyorsunuz onu anlamadım. s9 bir süre sonra 3500'e düşer burada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cash Money

Arkadaşlar merhabalar...
    Bütçem kısıtlı fakat almışken kaza bela olmazsa alacağım cihazı uzun ömürlü kullanmak istiyorum. Sizce 3150liraya paralel ithalat note 8 alınır mı yoksa beklersem s9 plus paralel ithalatta buna yakın fiyatlara satılır mı? Beklemelimiyim sizce note 8'in üzerine çok şey koyuyor s9 plus? fotoğraf çekmeyi seviyorum fakat sonradan s9 plus da gözüm kalmasında istiyorum ama bütçe konusunda çok fazla yukarı çıkamam yani o yüzden paralel ithalat düşünüyorum. Açıkcası yavaş çekim video olayı, stereo ses olayı kameranın ekledikleri, ya da işlemci farkı ne kadar fark eder ? Emektar S3 ile idare ediyorum şuan. Çok kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım? Bu gittigidiyor kampanyası %4 indirim sağlayan haftaya tekrar olur mu ki takip eden arkadaşlar var mı? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Konu hakkında yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı? Teşekkürler.

• vbalikci kullanıcısına yanıt
    Hocam cihaz tek elde kullanımda nasıl? Benim ellerim biraz küçük. S8 plus çok büyük geliyordu ama s9 plus sanki biraz daha rahat tutuluyor? Uzun kullanımda elde ağrı yapıyor mu çok ağır mı telefon
    Bir de hocam ne kadar boşta ram var telefonda günlük kullanımda ram boşaltmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beko1903 -- 9 Mart 2018; 2:19:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccolt

Arkadaşlar sizce s9 plus grimi yoksa mor mu? Saat nasil bu arada iyi mi ? özellik olarak pek anlamam da saatten?

Mağazaları gezdim saat yada hediye çeki hediyesi yok diyorlar s9 plus in yanında. Sadece internete özelmis galiba

Teşekkürler

Bence gri renk çok güzel... Mağazalarda s9 ve s9 plus peşin alındığında saat veriliyor kredi ile alınırsa da saat yok ve 400 TL hediye çeki var...

• quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

quote:

Orijinalden alıntı: ccolt

Arkadaşlar sizce s9 plus grimi yoksa mor mu? Saat nasil bu arada iyi mi ? özellik olarak pek anlamam da saatten?

Teşekkürler

Bence gri renk çok güzel... Mağazalarda s9 ve s9 plus peşin alındığında saat veriliyor kredi ile alınırsa da saat yok ve 400 TL hediye çeki var...

Hocam buradaki mağazalarda sadece internette geçerli diyorlar. Peşin alacağım dedim zaten s9 plus için.

Bende mor ile gri arasında kaldım. İkiside güzel gibi. Siyahın arkasında parmak izi çok aşırı belli oluyordu

Diğer renkleri görmedim tabi mağazada açıkta yoktu diğer renkler

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.