Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.128
Cevap
156
Favori
1.237.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ccolt

quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

quote:

Arkadaşlar sizce s9 plus grimi yoksa mor mu? Saat nasil bu arada iyi mi ? özellik olarak pek anlamam da saatten?

Mağazaları gezdim saat yada hediye çeki hediyesi yok diyorlar s9 plus in yanında. Sadece internete özelmis galiba

Teşekkürler

Bence gri renk çok güzel... Mağazalarda s9 ve s9 plus peşin alındığında saat veriliyor kredi ile alınırsa da saat yok ve 400 TL hediye çeki var...

Hocam buradaki mağazalarda sadece internette geçerli diyorlar. Peşin alacağım dedim zaten s9 plus için.

Bende mor ile gri arasında kaldım. İkiside güzel gibi. Siyahın arkasında parmak izi çok aşırı belli oluyordu

Diğer renkleri görmedim tabi mağazada açıkta yoktu diğer renkler

Mor efsane güzel. Ben mor aldım ve çok şık duruyor bence.

Diğerlerini değerlendiremedim bile.

Içinize sinen rengi alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bob_marley_232

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar sizce s9 plus grimi yoksa mor mu? Saat nasil bu arada iyi mi ? özellik olarak pek anlamam da saatten?

Mağazaları gezdim saat yada hediye çeki hediyesi yok diyorlar s9 plus in yanında. Sadece internete özelmis galiba

Teşekkürler

Bence gri renk çok güzel... Mağazalarda s9 ve s9 plus peşin alındığında saat veriliyor kredi ile alınırsa da saat yok ve 400 TL hediye çeki var...

Hocam buradaki mağazalarda sadece internette geçerli diyorlar. Peşin alacağım dedim zaten s9 plus için.

Bende mor ile gri arasında kaldım. İkiside güzel gibi. Siyahın arkasında parmak izi çok aşırı belli oluyordu

Peki hocam saat aldınız mı yanında?

Saat nasil acaba özellik kullanım olarak?

Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: Cool Boy

iPhone dan Samsung S9 a geçen arkadaşlar yedeklemeyi nasıl yaptınız acaba? Google Driver harici. Ben komple uygulama yedekleri de (WhatsApp vb..)dahil S9 a taşımak istiyorum. Bu konu da bilgilendirir misiniz ?

Merhaba hocam,
    Samsung da bulunan Smart Switch uygulaması sayesinde iphone daki neredeyse tüm içeriklerinizi yeni S9'unuza kopyalayabilirsiniz.

Hayırlı olsun :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cash Money

quote:

Orijinalden alıntı: Cash Money

Arkadaşlar merhabalar...
    Bütçem kısıtlı fakat almışken kaza bela olmazsa alacağım cihazı uzun ömürlü kullanmak istiyorum. Sizce 3150liraya paralel ithalat note 8 alınır mı yoksa beklersem s9 plus paralel ithalatta buna yakın fiyatlara satılır mı? Beklemelimiyim sizce note 8'in üzerine çok şey koyuyor s9 plus? fotoğraf çekmeyi seviyorum fakat sonradan s9 plus da gözüm kalmasında istiyorum ama bütçe konusunda çok fazla yukarı çıkamam yani o yüzden paralel ithalat düşünüyorum. Açıkcası yavaş çekim video olayı, stereo ses olayı kameranın ekledikleri, ya da işlemci farkı ne kadar fark eder ? Emektar S3 ile idare ediyorum şuan. Çok kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım? Bu gittigidiyor kampanyası %4 indirim sağlayan haftaya tekrar olur mu ki takip eden arkadaşlar var mı? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Konu hakkında yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı? Teşekkürler.

Hocam,
    Paralel cihazlarda yazılım işlemci gibi farklılıkların yanı sıra Türkiye deki yetkili servislerin bakmama olayı var. Oto galeriden ev almak gibi bir şey bu. Gerekiyorsa daha düşük bir cihaz alın ama Samsung Türkiye garantili alın derim şahsen.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler

Ankara mağazaları hep dediğim şekilde yapıyor olayı. Neredesiniz bilmiyorum ama bence Samsung müşteri hizmetlerini arayıp yardım rica edin..

Saat ise arkadaşım kullanıyor. Gayet memnun. Sadece konuşma yapamıyor ama tüm bildirim özellikleri gear s3 frontier ile aynı...

• ajanxxx1905 A kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 8 var 9 u almak için bi bahane bulmaya çalışıyorum bulamıyorum

• Bendede s7 var bende bahane arıyorum valla

• Bir fotoğraf ekleyelim :) yer Tunalı... SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU]

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bob_marley_232

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler

Peki hocam saat aldınız mı yanında?

Saat nasil acaba özellik kullanım olarak?

Tesekkurler

Mağazalardan alırsanız saat yok. 400 tl hediye çeki aldım ben.

• Hiç kimse s9 dan konuşmuyor yaa. Hevesim kaçıyor valla

• hsinan93 H kullanıcısına yanıt
    Hocam telefon daha çıkmadığı için olabilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DODANLI

Hocam telefoncu arkadaşların çayını bile içmeye gitmedim. Foruma biraz ara verdim. Ctesi çok ısrar ettiler çay içmeye. Kıramadım gittim. Sıfır note 8 i, orkide gri en sevdiğim renk, önüne koydular 3850 lira dediler. Dayanamadım aldım :( ama inanın bir suç işlemiş gibi hissediyorum kendimi. Vicdanen rahatsızım. O hafta e-okul, E müfredat gibi internet üzerinden çok işim olmuştu ve doğal olarak iphone se nin ekranından ve klavyesinden rahatsız olmuştum onun da rolü oldu. Bahane değil bu ama en kısa zamanda note 8 i satacağım. Hatta akşam sahibinden e attım bile. Çünkü 98 yılından beri telefona harcadığım paranın haddi hesabı yok. Mümkünse bu tarz ortamlardan uzak durmakta fayda var. İphone se kullanırken telefona olan bağımlılığına azalmıştı. Şimdi note 8 elimden düşmüyor.

Konu sapmasın ama satarken hangi güvenlik önlemlerini alıyorsunuz? Herhangi bir terör veya başka suça telefonum bulaşır diye korkuyorum bu sebeple satamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightbringer -- 9 Mart 2018; 20:56:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baelish

Hocam telefon daha çıkmadığı için olabilir mi ?

Şu an samsung mağazasından gidip alabiliyorsun. Ben anlamadım bu işten bir şey. Bende note 4'ten geçmeyi düşünüyorum.Bakalım geçtiğimize değecek mi?

• nightbringer kullanıcısına yanıt
    Hocam satarken tedbir falan almıyorum. Ama açıkçası almak gerek. En azından satıcı ve alıcı arasında ikinci el satış sözleşmesi yapmanız doğru olandır. İki nüsha yaparsınız biri siz de diğeri alıcı da kalır.

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    dostum sadece istanbulda o da belli mağazalarda var yanılmıyorsam ben izmirde yaşıyorum daha herhangi bi mağazada s9 görmedim türkiye genelinde 16 mart çıkış tarihi.Ben ön sipariş verdim ne zaman gelir bilmiyorum mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: baelish

dostum sadece istanbulda o da belli mağazalarda var yanılmıyorsam ben izmirde yaşıyorum daha herhangi bi mağazada s9 görmedim türkiye genelinde 16 mart çıkış tarihi.Ben ön sipariş verdim ne zaman gelir bilmiyorum mesela

Samsundaki mağazada vardı ve satışa açıktı. Yani paran varsa alabiliyorsun direk.

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Ön sipariş verince neden göndermiyorlar peki madem mağazalarda var çok saçma bişey ben de nakit verdim sonuçta

• baelish B kullanıcısına yanıt
    Bugün istanbulda çok yer gezdim hepsinde vardı. Hadi onu geçtim telefona heyecan duyan yok gibi sanki. Hiç hararetli bir konu değil

• hsinan93 H kullanıcısına yanıt
    Heyecan olmamasınında en önemli neden yakında 5G nin başlayacak olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankebut34_57 -- 9 Mart 2018; 22:44:13 >
  • Arkadaşlar s9 icin hangi kilif tavsiye edersiniz?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.