Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.122
Cevap
156
Favori
1.236.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GT_55

Bende leylak moru plus modelini aldım. Note 4'ten geçiş yaptım.Şimdilik tam bakamadım.Ama leylak moru gerçekten güzel duruyor.Diğer özelliklere biraz kullandıktan sonra değineceğim. Yalnız , ben hediye çekini , kablosuz sarj cihazına harcadım ama şöyle bir durum hızlı sarj etmiyor.Bunun bir ayarı var mı hızlı sarj için.

Hediye cekini nasil kullandiniz ogrenebilir miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler tansiyon olceri kullandınız mi doğru mu ölçüyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: erdoman

Beyler tansiyon olceri kullandınız mi doğru mu ölçüyor?

uygulama daha yayınlanmadı. 15'inde yayınlanacak ama önce Amerika'da çıkacakmış.. o kadar anlattılar, artık kullanmak s10'a kaldı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • erdoman E kullanıcısına yanıt
    icare durum izleyici ile yapabiliyorsunuz ama ne kadar dogru/gercek baska bir tansiyon aletiyle teyit etmek gerekli

• Pendik Neomarin'deki Samsung mağazasında biraz önce cihazı kurcalama fırsatım oldu. Aklımdaki renk Lila Moru, neyse ki teşhirde de o renk vardı. Mor genel olarak zaten sevdiğim bir renk ancak cihazı elime alınca o kadar da etkileyici bulduğumu söyleyemem yine de diğer tüm renkler içerisinde bana göre en güzeli.

ING kredi ile 12 ay peşine taksit yapıyorlar, sordurdum krediye engel bir durumum yok. Taksitle alacak olursam 400 lira da hediye çeki veriliyor ve anında mağazadaki bir ürünü alabilirsiniz dediler, söz gelimi Dex Ünite 400 lira imiş. Alacak olursanız size 400 lira ederindeki Kasgoyu da hediye edelim dediler.

Bense 12 taksit yapın çekler sizin olsun bana saati verin dedim ama oralı olmadılar. ^_^

Kasgo olayı takip edebildiğim kadarıyla bizim ülkemizde yalan, hiçbir işe yaramıyor. Hediye çeki de açıkçası bana pek bir anlam ifade etmiyor. Saatlere olan düşkünlüğüm nedeniyle akıllı saati isterim açıkçası ancak peşine 12 taksit gibi bence harika bir fırsattan mahrum kalmak istemem.

Kısacası kafam çok karışık adam arasa tamam gelin 12 taksit + Saat dese şimdi gider alırım büyük ihtimalle, zira 3,5 sene (42 aydır) LG G3 kullanıyorum ve sanırım artık yeni bir telefonu hak ediyorum diye düşünüyorum. ^_^

S8'in ise mağazadaki fiyatı uzun zamandır 3699, S9 çıkınca fiyat indirmemiş olmalarını ise gayet iyi anlıyorum. 12 Taksit imkanı onda da var, ancak hediye çeki, kasko vs gibi güzellikler yok. Yine de S8 ve S9 arasında bence çok bariz bir fark olmadığı için fiyatı biraz daha düşecek olursa S8 almak pek çok açıdan çok daha mantıklı duruyor.

Alan arkadaşlara da kazasız, belasız güzel günlerde kullanmanalarını temenni ederim.

SORU: Mağaza görevlisi kasko için "mesela telefonu düşürdünüz cam, ekran gitti bu kasko sayesinde ücretsiz tamir edilir, değiştirilir" dedi. Var mıdır bunun aslı astarı yoksa bin dereden su getirerek tamir/değişim etmemek için kasko şirketleri bizi canımızdan mı bezdiriyorlar?

• tgezer kullanıcısına yanıt
    Aynen senin gibi düşünüyorum puslu çekmişler birde güzel demişler dalga geçer gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bob_marley_232

quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Bende leylak moru plus modelini aldım. Note 4'ten geçiş yaptım.Şimdilik tam bakamadım.Ama leylak moru gerçekten güzel duruyor.Diğer özelliklere biraz kullandıktan sonra değineceğim. Yalnız , ben hediye çekini , kablosuz sarj cihazına harcadım ama şöyle bir durum hızlı sarj etmiyor.Bunun bir ayarı var mı hızlı sarj için.

Hediye cekini nasil kullandiniz ogrenebilir miyim ?

Telefonu samsung mağazasından aldım.O yüzden ordan direk kullanabildim.Başka bir yerden aldığınız zaman samsung shop sitesine kayıt olup, ordaki hediye çeki başvurusu sayfasına girip, isim soyad, telefon no , telefonun imei numarasını ve almış olduğunuz faturanın resmini çekip yüklüyorsunuz.Sonra başvurunuz alınmış oluyor.

Bu arada hızlı sarj yapıyormuş, farketmemişim. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayabusa71

Pendik Neomarin'deki Samsung mağazasında biraz önce cihazı kurcalama fırsatım oldu. Aklımdaki renk Lila Moru, neyse ki teşhirde de o renk vardı. Mor genel olarak zaten sevdiğim bir renk ancak cihazı elime alınca o kadar da etkileyici bulduğumu söyleyemem yine de diğer tüm renkler içerisinde bana göre en güzeli.

ING kredi ile 12 ay peşine taksit yapıyorlar, sordurdum krediye engel bir durumum yok. Taksitle alacak olursam 400 lira da hediye çeki veriliyor ve anında mağazadaki bir ürünü alabilirsiniz dediler, söz gelimi Dex Ünite 400 lira imiş. Alacak olursanız size 400 lira ederindeki Kasgoyu da hediye edelim dediler.

Bense 12 taksit yapın çekler sizin olsun bana saati verin dedim ama oralı olmadılar. ^_^

Kasgo olayı takip edebildiğim kadarıyla bizim ülkemizde yalan, hiçbir işe yaramıyor. Hediye çeki de açıkçası bana pek bir anlam ifade etmiyor. Saatlere olan düşkünlüğüm nedeniyle akıllı saati isterim açıkçası ancak peşine 12 taksit gibi bence harika bir fırsattan mahrum kalmak istemem.

Kısacası kafam çok karışık adam arasa tamam gelin 12 taksit + Saat dese şimdi gider alırım büyük ihtimalle, zira 3,5 sene (42 aydır) LG G3 kullanıyorum ve sanırım artık yeni bir telefonu hak ediyorum diye düşünüyorum. ^_^

S8'in ise mağazadaki fiyatı uzun zamandır 3699, S9 çıkınca fiyat indirmemiş olmalarını ise gayet iyi anlıyorum. 12 Taksit imkanı onda da var, ancak hediye çeki, kasko vs gibi güzellikler yok. Yine de S8 ve S9 arasında bence çok bariz bir fark olmadığı için fiyatı biraz daha düşecek olursa S8 almak pek çok açıdan çok daha mantıklı duruyor.

Alan arkadaşlara da kazasız, belasız güzel günlerde kullanmanalarını temenni ederim.

SORU: Mağaza görevlisi kasko için "mesela telefonu düşürdünüz cam, ekran gitti bu kasko sayesinde ücretsiz tamir edilir, değiştirilir" dedi. Var mıdır bunun aslı astarı yoksa bin dereden su getirerek tamir/değişim etmemek için kasko şirketleri bizi canımızdan mı bezdiriyorlar?

Kasko tamir ediyor. Değişim yapmıyor. Boyle hassas aletleri tamir etmek de baska sorunlar cikartabiliyor. Dediginiz gibi kasko isi bir guvence degil degisim yapmadiktan sonra.

• Arkadaşlar merhaba,
    Pazartesi gününden beri s9 plus modelini kullanıyorum. Benim cihazın ekranında blue shift problemi var gibi. Ekranı belli ölçüde sağa-sola ve yukarı-aşağı yatırdığımda ekran mavileşiyor.
    Çok ağır bir mavileşme söz konusu değil ama, insan gözü bir kere gördümü sık sık gözüne takılmaya başlıyor. Abimde note 8 var, onun ekranında böyle bir sorun mevcut değil. Beyaz ekranda karşılaştırınca note 8 ile arasında çok ufak bir kırmızı ton farkı da söz konusu. Daha önce bu problemler s8 ve s8+ ta da yaşanmış okuduğum kadarıyla, bu sorunları yaşayan arkadaşlar
    nasıl bir yol izlediğinizi anlatabilir misiniz?

Yaşadığım probleme bir örnek:
    SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU]

• Kamera testi inceleyeceksiniz dostlar bu arkadaşınki inizlemesiniz... bırakın bizimkileri...

• İlk defa s serisi bir samsung cihazını beğendim, s9 plus ve saat benim için çok cazip.

Note 4' ü kaça sayıyorlar bilen var mı?

Taksitli alabilirim sanırım, en makulu nasıl olur, turkcell 24 ay nasıl?

• Beyler iki tane sorunum olacak Youtube tam ekran oluyor elle büyütünce uygulamadan çıktıktan sonra bir dahaki girdiğimde bu işlev olmuyor artık en baştan yüklemem gerekiyor ön bellek temizle vsvs onun dışında whats app ana sayfada alt tarafta navigasyon barı siyah renkde duruyor bunları yaşayan varmı ?

• selam arkadaşlar genpa dan bir arkadaşımdan aldığım bilgiye göre samsung türkiye önümüzdeki hafta içinde s9/s9 pluslarda %10 oranında indirime gidecekmiş satışlar şimdiye kadarki s serileri içindeki en kötü oranlara sahipmiş almayı düşünenler varsa 1 haftaya kadar bekleyebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: dhüngör

Arkadaşlar merhaba,
    Pazartesi gününden beri s9 plus modelini kullanıyorum. Benim cihazın ekranında blue shift problemi var gibi. Ekranı belli ölçüde sağa-sola ve yukarı-aşağı yatırdığımda ekran mavileşiyor.
    Çok ağır bir mavileşme söz konusu değil ama, insan gözü bir kere gördümü sık sık gözüne takılmaya başlıyor. Abimde note 8 var, onun ekranında böyle bir sorun mevcut değil. Beyaz ekranda karşılaştırınca note 8 ile arasında çok ufak bir kırmızı ton farkı da söz konusu. Daha önce bu problemler s8 ve s8+ ta da yaşanmış okuduğum kadarıyla, bu sorunları yaşayan arkadaşlar
    nasıl bir yol izlediğinizi anlatabilir misiniz?

Yaşadığım probleme bir örnek:
    SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU]

Iade surecini baslatin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tam bir hayal kirikligi.

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Iphone X degil mi? Ilk defa Samsungla ilgili bir konuda haklisiniz

• Arkadaşlar ablam için acilen s9 plus almam gerekiyor en mantıklı Turkcell gibi geldi fiyat standart 5200 TL ama hem saat hemde samsung gear 360 kamera hediye ediyor. Ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Tam bir hayal kirikligi.

Videoda, hayal kırıklığı olarak nitelendirdiğiniz özellikler nedir? Misal video kaydında adam yürürken, iphone x baya titriyor, s9 daha stabil duruyor. Ben şimdi note 4'ten geçiş yaptığım için, kamerası bana çok iyi gelmiş olabilir.Kardeşimde de iphone x var. Ben öyle hayal kırıklığı yaratan bir durum göremedim, ikisini karşılaştırdığımda.

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Bilgili bir goz dikkatli bakarsa anlar. Ingilizceniz varsa izleyin anlatiliyor.

Gerci ortalama bir kullanici da cok net anlayacaktir.

Genel olarak malesef hayal kirikligi.

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Boş yorum yapıyosun sırf kötülemek için. Ben de bir sürü karşılaştırma videosu izledim iki telefon da çok güzel bana göre ama ben s9 u daha çok beğendim renk tonları olsun ois sistemi olsun

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.