Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.121
Cevap
156
Favori
1.236.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Web teknonum yaptığı karşılaştırma videosunu izledimde İphone X geçememiş hatta portre modunda baya leş çekmiş S9 gerçekten böyle mi ya ? S8 var bende Teknoleji mağazalarında karşılaştırdığım kadarıyla S8 bile daha keskin net çekerken çok şaşırttı beni bu karşılaştırma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NARSİL_BERKAY

Web teknonum yaptığı karşılaştırma videosunu izledimde İphone X geçememiş hatta portre modunda baya leş çekmiş S9 gerçekten böyle mi ya ? S8 var bende Teknoleji mağazalarında karşılaştırdığım kadarıyla S8 bile daha keskin net çekerken çok şaşırttı beni bu karşılaştırma.

Sanki tam net fotolar çekememiş ve sarımtraklık var sanki

• hsinan93 H kullanıcısına yanıt
    Netlememiş gibi ters ışık diyeceğim ama X tede aynı yerde çekmişler anlamadım fotoğrafta bir beyazlık var ve baya kötü gerçekten.

• NARSİL_BERKAY kullanıcısına yanıt
    Kullanıcılardan gelen fotoları beklemek gerek.

• Yakında 1 telefona 1 ev parası vereceğiz 😯

• hsinan93 H kullanıcısına yanıt
    S7 için bahane var mesela hafıza 2 katı daha fazla ekran büyük ve daha net daha parlak işlemci daha hızlı tipi daha güzel ama S8 9 a çok benziyor en azından ben resimlerden ve okuduklarımdan öyle anlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: baelish

dostum sadece istanbulda o da belli mağazalarda var yanılmıyorsam ben izmirde yaşıyorum daha herhangi bi mağazada s9 görmedim türkiye genelinde 16 mart çıkış tarihi.Ben ön sipariş verdim ne zaman gelir bilmiyorum mesela

Ben Bursadan aldım her mağazada da var. 4 gündür kullanıyorum.

• Herkese merhaba arkadaşlar. Bugün öğlen itibariyle tit.gri S9 kullanmaya başladım. İşten güçten, evde de çoluk çocuktan fırsat kalmadığı için pek fazla kurcalama şansım olmadı:) Önceki kullandığım cihazım S7 idi. Cihaz refurbished, hem dahili 32 gb h3m de 64gb hafıza kartının neredeyse ağzına kadar dolu olmasına; gün içinde çokça world of tanks oynamama rağmen hala performans olarak bir problemi yoktu. Bugüne kadar ne bir kere dondu ne de başka bir problem yaşattı. Lakin geçen hafta kızım sağ olsun elinden düşürüp camını çatlatınca bize de değiştirmek vacip oldu. S8 almaya niyetlenmiştim ancak 400 tl hediye çekinden dolayı kontratta da arada çok fark olmayınca s9a karar verdim.

Artık günümüzdeki cihazlara baktığınızda sanırım orta segmrntten itibaren hiçbir android cihaz arasında fiyat farkı ile eşdeğer bir performans farkı yoktur. O yüzden telefon şöyle uçuyor böyle kaçıyora girmiyorum. Hızlı mı, hem de çok; S7 ile arasında dağlar var mı; tabii ki yok! Tasarım olarak çok kibar bir cihaz, tek el ile kullanımı daha rahat. Eveet kamerası güzel ama kırığı döküğü olmayan bir S7, Note 5 vs. sahibi iseniz ve daha iyi foto çekmek istiyorsanız aradaki fiyat farkına bir slr makine alın hem çok daha uzun vadede kullanırsınız hem de yok ön kamerada flare varmış yok bilmem ne kadarlümenden karanlıkta noise varmış, hdr ı su kaçırıyormuş diye derdiniz olmaz aslanlar gibi fotoğraf çekersiniz!

Hasılısı; doların 3.80, ötv nin kdv ssini ödediğimiz güzelim memleketimizde biz bu cihazları ucuz bile kullanıyoruz sevgili dostlar.

Demem o ki elinizde s7 vb. varsa oturun totonuzun üstüne bu bir. S9 varken S8 alınır mı derseniz de cevabım şu olur: Paranız varsa S9 alın, yoksa S7 edge alın; paralel ithalattan eğrinmezseniz kesinlikle Note FE alın bu da iki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zyphros

Herkese merhaba arkadaşlar. Bugün öğlen itibariyle tit.gri S9 kullanmaya başladım. İşten güçten, evde de çoluk çocuktan fırsat kalmadığı için pek fazla kurcalama şansım olmadı:) Önceki kullandığım cihazım S7 idi. Cihaz refurbished, hem dahili 32 gb h3m de 64gb hafıza kartının neredeyse ağzına kadar dolu olmasına; gün içinde çokça world of tanks oynamama rağmen hala performans olarak bir problemi yoktu. Bugüne kadar ne bir kere dondu ne de başka bir problem yaşattı. Lakin geçen hafta kızım sağ olsun elinden düşürüp camını çatlatınca bize de değiştirmek vacip oldu. S8 almaya niyetlenmiştim ancak 400 tl hediye çekinden dolayı kontratta da arada çok fark olmayınca s9a karar verdim.

Artık günümüzdeki cihazlara baktığınızda sanırım orta segmrntten itibaren hiçbir android cihaz arasında fiyat farkı ile eşdeğer bir performans farkı yoktur. O yüzden telefon şöyle uçuyor böyle kaçıyora girmiyorum. Hızlı mı, hem de çok; S7 ile arasında dağlar var mı; tabii ki yok! Tasarım olarak çok kibar bir cihaz, tek el ile kullanımı daha rahat. Eveet kamerası güzel ama kırığı döküğü olmayan bir S7, Note 5 vs. sahibi iseniz ve daha iyi foto çekmek istiyorsanız aradaki fiyat farkına bir slr makine alın hem çok daha uzun vadede kullanırsınız hem de yok ön kamerada flare varmış yok bilmem ne kadarlümenden karanlıkta noise varmış, hdr ı su kaçırıyormuş diye derdiniz olmaz aslanlar gibi fotoğraf çekersiniz!

Hasılısı; doların 3.80, ötv nin kdv ssini ödediğimiz güzelim memleketimizde biz bu cihazları ucuz bile kullanıyoruz sevgili dostlar.

Demem o ki elinizde s7 vb. varsa oturun totonuzun üstüne bu bir. S9 varken S8 alınır mı derseniz de cevabım şu olur: Paranız varsa S9 alın, yoksa S7 edge alın; paralel ithalattan eğrinmezseniz kesinlikle Note FE alın bu da iki.

S7 daha alinmaz son guncellemesini alacak Oreo ile. S8 le arasinda 300-400 lira var zaten degmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 5G desteği olsa idi kesinlikle alırdım.. aksi hâlde s7 ile yola devam edilebilir ve ihtiyacınızı karşılayabilir.. batarya yeni ise 1 günü çıkarabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankebut34_57 -- 10 Mart 2018; 12:48:48 >
  • Webtekno kasıtlı mı yaptı acaba.

Bu telefonun o kadar puslu çekmemesi lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tgezer kullanıcısına yanıt
    bence telefonun lensi net kirli dikkatli bakarsanız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Volkan Manav'ın kamera karşılaştırmasında gayet güzel kamera

• Samsung mağazasından ön sipariş ile aldım. 3 günde geldi iş yerime saat ile beraber.

Eğer güncel saatini görüp incelediyseniz şu anki saati pek beğenmeyebilirsiniz. Güncel saatte, saatten konuşma, youtube vs izleme, ses olayı var.

Verdiği saat kötü demiyorum, en çokta telefon evde bir yerde ise, çaldığında kimin aradığını göstermesi, bildirimler filan geliyor.

Kamerası kesinlikle çok iyi. S8+ ile alakası yok. Emoji olayıda güzel olmuş. S8+'e güncelleme geldiğinde, biri ile konuştuktan sonra hemen kapanmıyordu tel. Bunda da var o sorun. Güncelleme ile düzelir sanırım. Geçişler arasındaki hız farkı hissedilir derecede hızlı s9+ ile.

Yedek alırken şöyle bir hata yaptım. S8+ ile s9+ kopyalama yaptım ama gizli klasördekileri kopyalamadı. Ve gizli klasörü bulut yapmak lazımmış ayrıca onuda yapmamıştım. Güme gitti resimler

• Stones kullanıcısına yanıt
    hocam bişey soracağım ben de ön sipariş verdim 4 martta ama hala tık yok, sitesinde işleniyor olarak görünüyor ne yapmam lazım ?

• Güncelleme gelmiş bir an önce bize de gelse.

• baelish B kullanıcısına yanıt
    Bana 5 gün ila 7 gün arası dediler. Pazartesi gelir sizinki büyük ihtimal.

• 4000 tl ye s9+ alarak araniza katıldım beyler. Ilk izlenim telefon gayet güzel. Özellikle video performansı. 4k 60 fps de odaklama problemi olmadan çekim yapıyor. 30 fps ye göre kapalı ortamda 2 tık kumlama oluyor ama inanın göze batmıyor. S8 ve öncesinde fhd 60 fps de kullanan bilir çok fazla odaklama problemi oluyordu. Ben 4k değil de fhd 60 fps kullanacağım bu da işimi fazla fazla görüyor. Almak isteyenlere uygun fiyata bulursa kaçırmasın.

• Arkadaslar hediye cekini vermiyor suanda sistem nedendir cozemedim.

• Bende leylak moru plus modelini aldım. Note 4'ten geçiş yaptım.Şimdilik tam bakamadım.Ama leylak moru gerçekten güzel duruyor.Diğer özelliklere biraz kullandıktan sonra değineceğim. Yalnız , ben hediye çekini , kablosuz sarj cihazına harcadım ama şöyle bir durum hızlı sarj etmiyor.Bunun bir ayarı var mı hızlı sarj için.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.