Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
24.119
Cevap
156
Favori
1.236.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bildirim seslerinin stereo mu yoksa mono mu çıktığına bakabilir misiniz ? Bende bildirim seslerinin sadece alt hoparlörden geldiği dikkatimi çekti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajanxxx1905

quote:

Orijinalden alıntı: serserim06

quote:

Orijinalden alıntı: ajanxxx1905

quote:

Orijinalden alıntı: serserim06

Herkese iyi akşamlar beyler gözümü kararttim 5 Bin lirayı gözden çıkardım sizce s9 alimmi yoksa HTC u12 yi bekleyim ne dersiniz yani s9 fiyatıni hak ediyormu sizce beklemeye sabrimda kalmadı alacağım ne diyorsunuz?

en iyi telefonu samsungun. Bana hak vereceksiniz. Ama fiyatı protesto ediyorum.

Valla ben gözümu kararttim alacağım ama kararsızım HTC u12 geç çıkar s9 düşünüyorum.

Ben beklemezdim madem gözü kararttın. Daha ne olacak ki bir telefonda. Parmak izi yeri de muhteşem. Kamera tamam. Çift hoperlor tamam. Ram 6 gb zaten telefona yeter artık. 8 10 gb ram falan bana çok geliyor telefonda. Hala note 4 telefonlar çok verimli çalışıyor 3 gb ram ile.

Gerçekten bir incele derim. s8 eğer s9 gibi çıksaymış 100 milyonu bulurdu satışta. Ama note 8 i olan s8 i olan s 10 bekler bu çok normal.

Benim kafa 5 6 hatta 7 sene telefon kullanır. Eğer siz meraklıysanız telefonlara en az 3 sene yağ gibi akar bu telefon.

Para hazırsa ve harcamaya tamamsan bekleme hiç. Bence exynos snapdragondan daha iyi işlemci.

Alacağım zaten hocam bütçe 5 bin ayırdım zaten s9 gerçekten baya hoşuma gitti ama çok kararsızım. S9 gerçekten sağlam telefon olmuş arkadaşın dediği gibi hayatta isteklerine gen vurmayacaksin 3 günlük dünya .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vbalikci kullanıcısına yanıt
    kardeş siz aldığınız için soruyorum , bende kısa süre deneyimledim bir arkadaşta 3 ayrı cihazda denemiş ön kamerayı , sanki kamera odaklanmada sıkıntı yaşıyor gibi ve flu görüntü veriyor , kısa süre s8 ile s9 ön kameralarını yan yana gözlemledim s8 bariz daha netti , sizde durum nedir

• Alanlar yorumları bekliyoruz daha çok

• Kimse almıyor sanırım telefonu

• quote:

Orijinalden alıntı: hsinan93

Kimse almıyor sanırım telefonu

öyle görünüyor. s8 ve note 8 havası yok. En güzel telefon en az satan telefon olacak bu gidişle. Bu telefona yazık olacak bu gidişle.

• ajanxxx1905 A kullanıcısına yanıt
    Fiyatları aşağı çeksinler konu canlanır bence

• Hocam aldık da daha gelmedi 😊

• Telefonun "ön" kamerasını sormuş bir arkadaş. Ön kamera gündüz güzel, gece de tatmin edici iş çıkartıyor. Gece "odak" kaçırdığı oluyor, hatta bir çok kez oluyor. Kalitesini "düşük" buldum. Pixel xl'den geldim bu telefona, açıkçası, pixel 2 xl'nin ön kamerası dehşet. Samsung'da "portre" modu koymuş ön kameraya ama leş gibi bişi, yani, kıyaslanamaz derecede bence kötü. X'de geçer bunu, pixel 2xl havada tokatlar. Animoji mi o ne saçma sapan bir şey bir kere baktım, kapattım, sizinle alakası olmayan tipler çıkartıyor bir de onları galeriye "bütün" resimlerin arasına kaydediyor ki, en sinir olduğum durum bu oldu.

Arka kamerası dehşet, yan, gördüğüm en iyi odaklama, gördüğüm en kaliteli gece çekimleri, gördüğüm en iyi denge, en iyi renk düzeni, ben çok beğendim. Pixel 2 de hdr + var, o dehşet bir şey ama samsung bu sefer daha akışına bırakmış, çok müdehale etmemiş, eğer fotoğrafı düzenlerseniz, otomatik ayar var orada, çok daha güzel renkler elde ediliyor. Video, "gece" 4k 60 kare karanlık çıkıyor arkadaşlar. 30 kare çok iyi. Ama o durum İphone x'de de var, 60 kare'de görüntü karanlık çıkıyor, daha çok ışık istiyor yani bu cihaza ait bir durum değil.

Asıl garip karşıladığım bir kaç sefer parmak izi okuyucuyu kapatmış olması. Parmağımı değdiriyorum çalışmıyor, parmak izlerine giriyorum, diyor ki bana, telefonu aç kapat bir sorun oldu. Bununla 2 defa karşılaştım. Bir kaç sefer de okumama durumu yaşadım. Bir güncellemeye ihtiyacı var, özellikle kamera "ara" yüzü tıklık tıkış olmuş, hantal bir hale geliyor neyse ki, samsung seçenek koymuş ve bunları kapatabiliyorsunuz. O anlamda iyi. Piline gelirsek, ya benim klasik bir testim var. Testim evden çıkıyorum, spora gidiyorum 1 saat video izliyor eve dönüyorum. 100'de yüzle başlıyorum yolculuğa, müzik hep dinliyorum, sonunda eve döndüğümde, yüzde 84 civarı geldi, saat'i bağladığım bu gün yüzde 81 geldi, İphone x aynı süreyi yüzde 90'la 89'la tamamlıyordu ama tabi "bunda" ekran maşallah dev gibi. daha da önemlisi çok güzel..

Bu arada, "hoparlör" sesi gerçekten çok güzel. Telefonu level atlatmış resmen. Kulaklık çıkışı iyi, önceki s8'e göre ve note'a göre daha ileride ama bir htcu11 seviyesinde, ya da lg v20 seviyesinde değil.. ama öncekinden ilerleme kat etmişler.

Telefona "güncelleme" gelmesi lazım, bir kaç güncelleme ile oturacaktır, keyifli bir kullanım sunuyor.

Hocam o pil için şunu söyleyebilirim. İphone 100 de ortalama 20-25 dk kullanım sünüyor o fark ondan olabilir. Telefon genel hızı nasıl akıyor mu? Herhangi bir gecikme lag oluyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: beko1903

Hocam o pil için şunu söyleyebilirim. İphone 100 de ortalama 20-25 dk kullanım sünüyor o fark ondan olabilir. Telefon genel hızı nasıl akıyor mu? Herhangi bir gecikme lag oluyor mu

Hızında, akışında bir sorun yok. Hatta bu sabah sporadan sonra, telefonu kablosuz şarja bıraktım, X'i aldım yemek yerken, yavaş geldi bana iphone X birden bire. :D

• Ereyonda s9 plus 4699tl daha ucuzu olan yer varmi ?

Ereyon İnternetten Alışverişin Güvenilir Adresi
    Samsung Galaxy S9 Plus G965F Fiyatı ve Özellikleri | Ereyon
    http://www.ereyon.com.tr/urun/samsung-galaxy-s9-plus.aspx

• Samsung telefonun kamerasıyla çekilmiş fotoların instagram da kendini belli etmesi s9 ile de bitmemişe benziyor.
    Neden doğal foto çekmez şu samsung anlamış değilim

• Arkadaşlar bu sabah kalktım ve telefonun parmak izi çalışmıyordu. Bildiğin hicbir tepki vermiyordu.

Ayarlara girdiğimde parmak izine dokundum ve telefonu aç kapat dedi.

Yıllardır parmak izi okuyuculu telefon kullanıyorum ilk kez böyle bir durumla karşılaştım.

• bob_marley_232 kullanıcısına yanıt
    Yukardaki arkadaşta aynısını yaşamış sizin ön kamera hakkındaki görüşleriniz nedir acaba , netleme sıkıntısını sizde farkettinizmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bob_marley_232

Arkadaşlar bu sabah kalktım ve telefonun parmak izi çalışmıyordu. Bildiğin hicbir tepki vermiyordu.

Ayarlara girdiğimde parmak izine dokundum ve telefonu aç kapat dedi.

Yıllardır parmak izi okuyuculu telefon kullanıyorum ilk kez böyle bir durumla karşılaştım.

Bi kişi daha yaşamış bunu. Yukarıda yazmış.

Yazılımsal mı acaba

Hocam sizi XZ Premium konusundan hatırlıyorum. XZ1'i birkaç sebepten ötürü elden çıkarıp S9 almayı düşünüyorum. Ön kamera ile ilgili bir kaç sorum olacak. Kapalı ortamlarda ışık kaynakları flare çok yapıyor mu gözlemleme fırsatınız oldu mu? Ayriyetten ön kameranın portre modundan memnun musunuz? Teşekkürler.

• İy günler beyler cihazı nerden alayım sizce intette dahi fiyatlar farklı değil. Tekno marketlerden alacağım vatan Teknosa gibi media ne önerirsiniz?

• Kararı verdim s9 gerçekten canavar olmuş..

• Parmak izi okuyucusu sorunlu çıktı benim cihazın sanırım. Sürekli olarak hata veriyor. Yeniden başlatınca düzeliyor.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.