Bildirim
Samsung Galaxy S9 ve Asus ZenFone 5z l Mobilite yeni bölüm
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
DH acilen videoları öncelikle Youtube'a yüklemeli. Buraya değil.. DH artık "önce kendi sitemiz" mantığını bir kenara bırakmalı. Youtube'u sizlere öğretecek değilim... Çok eski ve sıkı bir takipçi olarak bunu ciddiye almanızı öneriyorum.. Neden önce youtube derseniz çok basit kendimden yaşadığımı bir sorunu anlatayım. Akıllı TV var ve youtube uygulamasını sıklıkla kullanıyorum. Ancak TV'nin internet tarayıcısı felaket... Bu yüzden bu tür videoları çıktığı gibi izleyemiyorum. Taki video youtube'a yüklenecek de vb. Ertesi gün oluyor bazen olmuyor unutuyorum, iş çıkıyor vs. Sizi şu site "faşizminden" vazgeçmeye davet ediyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AA9008300 -- 4 Mart 2018; 22:52:35 >
-
Youtube da var zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cpt.TheONE
DH acilen videoları öncelikle Youtube'a yüklemeli. Buraya değil.. DH artık "önce kendi sitemiz" mantığını bir kenara bırakmalı. Youtube'u sizlere öğretecek değilim... Çok eski ve sıkı bir takipçi olarak bunu ciddiye almanızı öneriyorum.. Neden önce youtube derseniz çok basit kendimden yaşadığımı bir sorunu anlatayım. Akıllı TV var ve youtube uygulamasını sıklıkla kullanıyorum. Ancak TV'nin internet tarayıcısı felaket... Bu yüzden bu tür videoları çıktığı gibi izleyemiyorum. Taki video youtube'a yüklenecek de vb. Ertesi gün oluyor bazen olmuyor unutuyorum, iş çıkıyor vs. Sizi şu site "faşizminden" vazgeçmeye davet ediyorum..
Merhaba,
Öncelikle değerli yorum ve önerileriniz için teşekkür ederim.
Daha önce bir çok defa dile getirdik fakat bir kere daha yazmakta fayda var.
İnternet Haber portalları için tel gelir kaynağı bannerlar ve videolar öncesi çıkan reklamlar.
Burada videolar öncesi çıkan reklamlardan kasıt youtube değil yanlış anlaşılmasın kendi video oynatıcımız üzerinde çıkan reklamlardan söz ediyorum. Zira youtube'un reklam gösteriminden verdiği para ile ofisin elektriği dahi ödenmez.
TV'de izlemek, cepte hemen açmak, tablette tek tıkla bu ve benzer diğer videolar arasında gezmek istiyorsunuz haklısınız ama bu işlemler yaptığımız işin karşılığında beklediğimiz geliri bize sağlamıyor.
Bir gün herkes bizi sadece youtube üzerinden takip eder hale gelir, Donanimhaber.com'u ziyaret etmez ise biz de olmayız :)
Youtube bir Amerikan şirketi. İzlemeleriniz önce ona sonra kalırsa içerik sağlayan kişiye para kazandırıyor.
Eğer istenen üzüm yemekse bağ da bağcı da burada. Gerisi yalan.
Sevgiler,
Mesut Çevik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Video açılmıyorki nasıl izliyeyim?
-
Çentik; tüplü TV'nin üzerinden ekrana sarkan dantel gibidir. Görüntü bütünlüğünü bozan çentiğin estetik hiçbir yanı olamaz! Hele ki ekranın ortasından çentik bırakıp her iki kenarda görüntünün olması bence oldukça kötü bir durum.
Xiaomi Mi Mix 2S olduğu iddia edilen görseldeki tasarım gibi bir çentik yine bir nebze kabul edilebilir. (Videolara bile kanalların logoları yerleştirileceğinde ekranın orta yukarısına değil köşelere yerleştiriliyor.)
-
Vestel, yerli kazıklar, yemeyene yazıklar! gururla!
-
Aynı anda yükleme olanığınız ypk mu peki, örn. Shiftdelete, sonuçta onlarında geliri reklam, bence halledersin mesut sen bu işi..
Nefesinize sağlık, 10 senedir sizin her videonuzu izlemeye gayret ediyorum kazandığınız her kuruş helali hoş olsun
Her gün donanım haberde yeni haberlere bakiyorum saygılar mesut bey buarada erdi reise selam olsun o tabi bas tacımız
quote:
Orijinalden alıntı: Speed-Step
quote:
Orijinalden alıntı: Cpt.TheONE
Merhaba,
Öncelikle değerli yorum ve önerileriniz için teşekkür ederim.
Daha önce bir çok defa dile getirdik fakat bir kere daha yazmakta fayda var.
İnternet Haber portalları için tel gelir kaynağı bannerlar ve videolar öncesi çıkan reklamlar.
Burada videolar öncesi çıkan reklamlardan kasıt youtube değil yanlış anlaşılmasın kendi video oynatıcımız üzerinde çıkan reklamlardan söz ediyorum. Zira youtube'un reklam gösteriminden verdiği para ile ofisin elektriği dahi ödenmez.
TV'de izlemek, cepte hemen açmak, tablette tek tıkla bu ve benzer diğer videolar arasında gezmek istiyorsunuz haklısınız ama bu işlemler yaptığımız işin karşılığında beklediğimiz geliri bize sağlamıyor.
Bir gün herkes bizi sadece youtube üzerinden takip eder hale gelir, Donanimhaber.com'u ziyaret etmez ise biz de olmayız :)
Youtube bir Amerikan şirketi. İzlemeleriniz önce ona sonra kalırsa içerik sağlayan kişiye para kazandırıyor.
Eğer istenen üzüm yemekse bağ da bağcı da burada. Gerisi yalan.
Sevgiler,
Mesut Çevik
Alcatel e yer ayiran tek platform oldunuz . Tebrik ediyorum.zira ulkemizde pek bilinmese de sorunsuz ve uygun fiyatlı cihazları var. Ustelik Tr garantili
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 5 Mart 2018; 9:7:18 >
-
bakalım asus bu çentik fırsatını değerlendirebilecek mi? umarım 5 ay sonra getirmez telefonu. samsung tanıtıyor ve hemen satışa sunuyor. yoksa telefon piyasaya çıkmadan unutulur. -
Dostum,youtube,vb.VİDEO kanalları,Bizde kapalı.Eğer burada izleyemezsek,nere de izleyeceğiz. -
vestel z20....yerli ve milli 2100tlciğinizi alıym....muccck
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi susesa -- 5 Mart 2018; 11:6:14 >
-
Mobitenin hastasıyım. Yıllardır izliyorum hala ilk günkü gibi keyif alıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: fuckulteli
Çentik; tüplü TV'nin üzerinden ekrana sarkan dantel gibidir. Görüntü bütünlüğünü bozan çentiğin estetik hiçbir yanı olamaz! Hele ki ekranın ortasından çentik bırakıp her iki kenarda görüntünün olması bence oldukça kötü bir durum.
Xiaomi Mi Mix 2S olduğu iddia edilen görseldeki tasarım gibi bir çentik yine bir nebze kabul edilebilir. (Videolara bile kanalların logoları yerleştirileceğinde ekranın orta yukarısına değil köşelere yerleştiriliyor.)
Dantel benzetmesi cuk oturmuş hocam
-
Videonun ilk yüklenmiş halinde yeşil ekran görünüyordu ve sonunda Mesut Çevik "hadi panpa burdan canlı yayına" dedi Erdi'ye. Şanırım o ham videoyu tek gören benim :) @speedstep
-
16:54 ekrana sarılasım geldi:DD
-
Yorumları okumak için sayfanın alt kısmına ilerlediğimizde video, sağ alt(veya üst) köşede minik boyutta görünse daha iyi olmaz mı? Facebook videolarında olduğu gibi
-
Keyifle izlediğimiz bir bölüm daha emeğinize sağlık.Ayrıca yerli şirketler için söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum.
Gm hakkında şikayetlere değindiniz teşekkürler ancak olayın asıl vahim kısmı artık kullanıcılarla dalga geçecek duruma gelmesi şirketin,şirket doğru düzgün açıklama yapmıyor,desteğe bağlanıyorsun her ay bu ay sonu diyorlar sonra tekrar soruyorsun niye gelmedi diye konuşmayı sonlandırıp kapatıyorlar.
Yani kısaca gm yıllarca uğraşıp edindiği kullanıcılarını tek bir hamleyle kaybediyor.
-
Videonuzdan ve haberlerden çıkardığım sonuç şu;
1-Galaxy 9 gereksiz olmuş yani bir yenilik yok. S8S olabilirmiş. Yenisine yığınla para vermeye gerek yok S8 de zaten iyi.
2-Sony bocalama evresinde, bırak öncü olmayı güncel bile olamıyor.
3- Asus iyi bir çıkış yapmış
4- Çinli firmalar telefon piyasasını belirliyecek gibi
5- GM beklenen atılımı yapamıyor. GM 5 plus'dan sonra iki yıl geçti ancak ilerleme yok.
6- Yerlinin yıldızı Vestel. Bende şahsen telefonun tasarımını ve özelliklerini geğendim. Vestelin şimdilik pro sınıfına girmesine gerek yok çünkü üretsede satamaz. Orta seviye ama yenilikci tarasım ve özelliklerle iyi. Vesteli daha çok orta yaş ve üstü kullanıcılar alır. Onlarda zaten fiyat-şık-servisi iyi olsun ister. Testleri altüst eden telefonu ne bilir nede ihtiyacı vardır. Ancak Vestelin telefonunu fiyatı ile modası geçmiş ürünleri kıyaslama yapıldı çok yanlış. Yeni yenidir, eskisi daha iyi özellikte olsada yenisi daha yüksek fiyatan satar kimse modeli kanıksanmış modele para vermek istemez. O zaman Galaxy S8 ile S9 aynı fiyat olması gerekirdi.
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Xiaomi Mi Mix 2S olduğu iddia edilen görseldeki tasarım gibi bir çentik yine bir nebze kabul edilebilir. (Videolara bile kanalların logoları yerleştirileceğinde ekranın orta yukarısına değil köşelere yerleştiriliyor.) |
Nefesinize sağlık, 10 senedir sizin her videonuzu izlemeye gayret ediyorum kazandığınız her kuruş helali hoş olsun
Her gün donanım haberde yeni haberlere bakiyorum saygılar mesut bey buarada erdi reise selam olsun o tabi bas tacımız |
Benzer içerikler
- whatsapp"ta engellendiğini nasıl anlarsın
- whatsapp bildirim gelmiyor
- instagram efekt arama
- ios 18 fotoğraftan nesne silme özelliği açma
- spotify link kısaltma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X