Bildirim
Samsung Galaxy SIII Ekran Çizilmesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ekran koruyucu mutlaka almalısın s3 ün camı cok hassas olarak biliyorum birde telefon içinde ayrıyeten koruyucu zırh almanı öneriyorum. -
Günaydın ,
Samsung S3 kullanan arkadaşlardan duyduğum kadarıyla cam çok hassas koruyucu al mutlaka... -
Flip cover al hocam benim gibi.Ben bazen silikon kılıf kullanıyorum o zamanlardada cebimde metal şeylerle aynı yere koymamaya özen gösteriyorum.Bugüne kadar çizik olmadı çok şükür. -
Ben Note 2 kullanıyorum, erkan koruyucu kullanıyorum hem daha iyi oluyor ekran kirlenmiyor hem de çizilir mi çizilmez mi tam bilmiyorum ama en güzeli koruyucu film bence. -
kardeşim bende s3 kullanıyorum bi tane ekranı kapatacak kılıf aldım ve ekran koruyucu taktırdım kafam rahat :) :) bugune kadar 4-5 defa bel seviyesinden düştü hiç te birşey çok şükür daş gibin daşşş :)) -
valla ekran konusunda kafanda soru işareti olmasın ben 1aydır ekran koruyucusuz kullanıyorum pekte hor kullannırım telefonu hıc cızılmedı fakat arka kapak cızılmeye musayıt -
quote:
Orijinalden alıntı: AERN
Ben Note 2 kullanıyorum, erkan koruyucu kullanıyorum hem daha iyi oluyor ekran kirlenmiyor hem de çizilir mi çizilmez mi tam bilmiyorum ama en güzeli koruyucu film bence.
Valla ben mat ekran koruyucu kullanıyorum.
Ekranı da koruyor tabi ama asıl olay o koruyucunun ipek gibi olması. Elin üstüne yağ gibi kayıyor.
Ekranın kendisi ise yapışıyor gibi. Parmak izi kalıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: DigitalWorld
quote:
Ben Note 2 kullanıyorum, erkan koruyucu kullanıyorum hem daha iyi oluyor ekran kirlenmiyor hem de çizilir mi çizilmez mi tam bilmiyorum ama en güzeli koruyucu film bence.
Valla ben mat ekran koruyucu kullanıyorum.
Ekranı da koruyor tabi ama asıl olay o koruyucunun ipek gibi olması. Elin üstüne yağ gibi kayıyor.
Ekranın kendisi ise yapışıyor gibi. Parmak izi kalıyor.
evet ekran direk kullanılınca çok iz oluyor, ekran koruyucu daha rahat bir kullanım sağlıyor, mat ekran koruyucu sadece biraz kumlu gösteriyor. Ama benim için sorun değil. -
Kesinlikle kullanmalısın -
quote:
Orijinalden alıntı: feleginsillesi
Arkadaşlar aranızda baya s3 kullanıcısı var bunu biliyoruz.Bende s3 alalı 2-3 gün oluyor.Herhangi bir ekran koruyucu almalı mıyım yoksa telefon NORMAL KULLANIMDA çiziklere karşı dayanıklı mı? Bunu merak ediyorum.Şimdiden hepinize teşekkürler.
Ben telefonu alıp oradaki görevliye bu çizilir mi diye sordum adam anahtarın var mı dedi bende anahtari verdim ama çizdi birsey olmadı sonra ben denedim çizilmedi gorilla glass 2 yw güveniyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
almana gerek yok bende 3 ay filan oldu kullanalı hic bir film yada koruyucu kılıf kullanmadım hala sıfır gibi sadece arka kapakta kılcal cizikler oluyor -
quote:
Orijinalden alıntı: qwasderf
quote:
Arkadaşlar aranızda baya s3 kullanıcısı var bunu biliyoruz.Bende s3 alalı 2-3 gün oluyor.Herhangi bir ekran koruyucu almalı mıyım yoksa telefon NORMAL KULLANIMDA çiziklere karşı dayanıklı mı? Bunu merak ediyorum.Şimdiden hepinize teşekkürler.
Ben telefonu alıp oradaki görevliye bu çizilir mi diye sordum adam anahtarın var mı dedi bende anahtari verdim ama çizdi birsey olmadı sonra ben denedim çizilmedi gorilla glass 2 yw güveniyoruz
Bu denemeyi, teşhir ürününde mi yaptı ? Doğrusu ben kendi telefonumda denemesini istemezdim. Bir de merak etitğim konu gorilla glass ekran olduğunu nerede yazıyor ? Ben Note 2 kullanıyorum bulamadım yazdığı yeri web sitesinde de bulamadım.www.samsung.com.tr adresinde yazıyor mu ? Eğer yazıyor ise gorilla glass link gönderebilir misiniz ?
-
quote:
quote:
quote:
Bu denemeyi, teşhir ürününde mi yaptı ? Doğrusu ben kendi telefonumda denemesini istemezdim. Bir de merak etitğim konu gorilla glass ekran olduğunu nerede yazıyor ? Ben Note 2 kullanıyorum bulamadım yazdığı yeri web sitesinde de bulamadım.www.samsung.com.tr adresinde yazıyor mu ? Eğer yazıyor ise gorilla glass link gönderebilir misiniz ?
Oradaki deneme ürününe yaptı geçen sene de s2 ye yaptı başka biri kıyas.la adresine gidersen görürsün s3 ve note 2 yi karşılaştır ortak avantajlar da yazıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Oradaki deneme ürününe yaptı geçen sene de s2 ye yaptı başka biri kıyas.la adresine gidersen görürsün s3 ve note 2 yi karşılaştır ortak avantajlar da yazıyor
tamam teşekkür ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X