Şimdi Ara

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.562
Cevap
14
Favori
515.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acaba i7500 mü alsam işlemci hariç diğer özellikleri çok cezbediyor.i7500 ' e de androit güncelleyebiliyor muyuz ?siz olsaydınız bu fiyatlarla hangisini alırdınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

Yok yok ben şikayetimi geri aldım, deminden beri i7500 ün başlığını okuyordum ki Allah tan almamışım, adamlar resmen iki gözü iki çeşme ağlıyorlar, herkes bir yerlere şikayet yazıyor. :)

Evet bende baktım. Özeliklede batarya sorunu. Forumda bazı kişilerdede vardı.

Akşam başıma bişi geldi. Telefona 3d driver kurucaktim. Attım SD ye. Recovery modda calıstırıcam. İlk romu kullanırken recoverye "Ses kısma + Cevaplama + Açma/Kapama" tuşu ile giriyorduk. G2 kurmuştum temmuz romunu. Yine öyle girdim. Ekranda bir ünlem işareti. Bataryayı çıkarıp bikaç kez daha denedim. Yine aynı. Sonra Menü tuşuna bastım. Ekrana bi kurulum paketi çıktı. Başladı alttaki yükleme çubuğu ilerlemeye. Neyse bitti. Açtım tekrar telefonu. Herşey sıfırlanmış Sıfırdan rom kurar gibi. Oha dedim. Acaba root yapmadığım için mi giremedim recovery e.

• valla ben cok memnunum iyikide i5700 almisim diyorum isterse dahada dussun markette beni yeterince oyalayacak sey var ornegin herkese Talkin TomCat yuklemesini oneririm cok guzel eglenceli bi uygulamali
  • Benim cihaza format yolu gözüktü. Dünkü sıfırlama olayından sonra marketten uygulama indiremez oldum. Yükle diyorum indirilemedi diyor Benden çok kurcalayan yok heralde cihazı
  • kutu içinden kılıf çıkıyor mu ? vede kutu içinden çıkan hafıza kartı kaç gb lik ?
  • benimkinde de telefon hafızası azaldı diye ünlem işareti çıktı,direkt sd ye atmıyor mu ki?

bir de telefon kapalıyken alarmı denediniz mi,benimki çalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubnes

kutu içinden kılıf çıkıyor mu ? vede kutu içinden çıkan hafıza kartı kaç gb lik ?

Kılıf cıkmıyor. Hafıza kartı 1 gb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealKiss

quote:

kutu içinden kılıf çıkıyor mu ? vede kutu içinden çıkan hafıza kartı kaç gb lik ?

acaba rica etsem bana 8 gblık hepsiburadadan bir kart linki atar mısın
  • quote:

quote:

quote:

Dostum hep hazırcı olmayın ya. Okuyun biraz mesajları. Bu kılıf meseleside, kart meseleside eski mesajlarda vardı. Kart linkide ilk sayfada var zaten :)

Neyse al bakalım:http://www.hepsiburada.com/Liste/toshiba-8gb-micro-sdhc-class-4-card-adaptor/productDetails.aspx?categoryid=1100011&productid=bd73108

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum hep hazırcı olmayın ya. Okuyun biraz mesajları. Bu kılıf meseleside, kart meseleside eski mesajlarda vardı. Kart linkide ilk sayfada var zaten :)

Neyse al bakalım:http://www.hepsiburada.com/Liste/toshiba-8gb-micro-sdhc-class-4-card-adaptor/productDetails.aspx?categoryid=1100011&productid=bd73108

Kusura bakma dostum :) teşekkürler ... siparişimi veriyorum şimdi sağolasın :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kusura bakma dostum :) teşekkürler ... siparişimi veriyorum şimdi sağolasın :)

Sende k.bkma, teli yine çökettim de Moralim bozuldu

• sd kart telefonda iken pcnin sd kartı görmesinin yolunu buldum,

auto mount u yükleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

sd kart telefonda iken pcnin sd kartı görmesinin yolunu buldum,

auto mount u yükleyin

abi zaten doğru usb driver yükledikten sonra, hata ayıklamayı devre dışı bırakınca görüyor zaten windows :)
  • Hareketli duvar kağıtları varmış, elinde olan varmı?
  • quote:

quote:

sd kart telefonda iken pcnin sd kartı görmesinin yolunu buldum,

auto mount u yükleyin

abi zaten doğru usb driver yükledikten sonra, hata ayıklamayı devre dışı bırakınca görüyor zaten windows :)

ben de olmuyordu,bu programla sd kartı pcden görebildim

telefon hafızası dolu diyor ve sms bile almıyor,
    program yüklerken direkt sd karta yüklemenin yolu yok mu?
  • ApptoSd programını kurduktan sonra karta yüklüyor işte programları...
  • quote:

ApptoSd programını kurduktan sonra karta yüklüyor işte programları...

apptosd ye girdim ext2 0 görünüyordu,tekrar ayarladım,niye sıfırlandı ki
  • o kadar fazla benimde bilgim yok dostum, konuyu açan arkadaş anlar ama o da yok piyasada :)
  • quote:

bildiğiniz güzel bir sms uygulaması var mı?

SMS için ben Handcent Sms uygulamasını kullanıyorum. Şimdilik memnunum.

Telefonu Recovery modda açıp, menüsünden ext2 ayarı yaptıkran sonra tekrar herhangi bir ayar yapmaya gerek yok. Yani telefonu reset ile yeniden başlattığınızda appstoSD ye girip ayar yapmanıza gerek kalmıyor.

Bu arada buralardayım. Biryere gitmedim. Sadece bu günlerde yoğunum.
    Aslında boş vaktim olsa kullandığım ve çok memun olduğum uygulamalar var, onları resimli olarak anlatmak istiyorum. Örneğin oyunlar konusunda favori oyunum Robo defence. Tam versiyonunu bulursanız Speed Foce 3d iyi oyun. Asfald 5 ve bazı 3d oyunlarda çözünürlülük sorunu oluyor. Ekran çözünürlülüğüne uygun bulmanız gerek.

Ana ekranda kısayol oluşturmak için ise Auto App Organizer kullanıyorum. Çok yararlı bir uygulama. Uygulamaları çeşitli başlıklar altında gruplandırıp masa üstüne kısayollar oluşturabiliyorsunuz. Masa üstündeki kısa yollara tıkladığınızda seçtiğiniz uygulamalar ayrı bir menü olarak açılıyor. İsterseniz kendi kısayol menünüzü kendiniz oluşturabiliyorsunuz.

• Telefonu Recovery modda nasıl açıyoruz,
    ext2 ayarı yapınca kayıtlı uygulamalar silinmez değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.