Şimdi Ara

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.562
Cevap
14
Favori
515.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk sayfadaki mesajın aynısını yazıyorum.

AppstoSD konusunda sorun için. Aşağıdaki yöntemi uygulayabilirsiniz. Ama önce SD karttaki bilgilerin yedeğini alın çünkü format atılacak.

1. Önce telefonu recovery modda açın. (Ses kıma + Cevap verme + kapama tuşlarına basarak)
    2. Karşınıza gelen menüden yöntuşları ile "Partition to SD" seşeneğine gelerek OK tuşuna basın.
    3. Yeni açılan yerden ne kadar yer ayırmak istiyorsanız seçin ve OK tuşuna basın.
    4. Format bittikten sonra home ve geri tuşlarına basarak telefonu yeniden başlatın.

Bu adımları yapınca olması gerek. Artık programlar otomatik olarak SD karta kurulacak.
  • Bendeki şansa bak ya. Arasın ilçeye kargo günlerinden cumartesiyi kaldırmıslar. Cumartesi geliyor diye özelikle aras secmistim. Salı gecilcekmis SD kartım. Oha ya.

Edit. Beyler cihaza bişi oldu ya. Şarjdaydı. Baya ısınmış yine. Marketten uygulama indiremiyordum. Dedim bi kapatıp acayım belki düzelir. Kapadım karşıma batarja full diye gösterge geldi. Sonra cihazı açtım. Açıldı batarya boş görünüyor. İncecik kırmızı cizgi. 2-3 defa bataryasını filan cıkarıp taktım yok. Şarj almıyor şimdi cihaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CNDMN -- 14 Ağustos 2010; 20:28:14 >
  • merhabalar ben bu hfta samsng i5700 alcam burdakı arkadslar i7500 ıle dalga gecıolar ama bu bızm basımızada gelcek emın olun i5700 de bı zamandan sonra guncellenmıyecek belkıde bu 2.1 son guncellemydı yanı o arkadslara gulmeyın cunku aynısı bzım de basımıza gelcek bızde artık durmadan sıkayet var a yazarız.. neden mı gunccelmeyecek? telefonun fıyatına bakın elınden cıkarmak ıstıoo adamlar artık kendı sıstemı olan bada ta yoneltıcek samsung firması bızde ortada kalcaz ole belkı aynı fıkrde olan arkdslar vardır olmayan vardır saygı duyarım bu benım fıkrım paylasmak ıstedım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: neondark20

merhabalar ben bu hfta samsng i5700 alcam burdakı arkadslar i7500 ıle dalga gecıolar ama bu bızm basımızada gelcek emın olun i5700 de bı zamandan sonra guncellenmıyecek belkıde bu 2.1 son guncellemydı yanı o arkadslara gulmeyın cunku aynısı bzım de basımıza gelcek bızde artık durmadan sıkayet var a yazarız.. neden mı gunccelmeyecek? telefonun fıyatına bakın elınden cıkarmak ıstıoo adamlar artık kendı sıstemı olan bada ta yoneltıcek samsung firması bızde ortada kalcaz ole belkı aynı fıkrde olan arkdslar vardır olmayan vardır saygı duyarım bu benım fıkrım paylasmak ıstedım ...

i5700 2.1 e güncellendi. 2.2 cokta umrumuzda değil ki. i7500 ün 2.1 e güncelleneceğinimi sanıyorsun? Zaten belli bir zamandan sonra hic bir telefona güncelleme cıkmaz ki. Adam 1 yıl önce ürettiği cihaza 2.2 güncellemesi cıkarırsa yeni ürettiği 2.2 li cihazı nasıl satıcak?

Ayrıca, 1 üst mesajdaki batarya sorunum hala sürüyor. Bir bilgisi olan varmı? Şimdi bataryanın üzerinde çarpı cıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CNDMN -- 14 Ağustos 2010; 20:37:40 >

• Ohaaaaaaa.. Cihazı download modunda pcye bağlıyorum. Ne pc ne odin cihazı görüyor. Galiba cihazın soketi gitti. Nasıl oldu anlamadım bişi ya. Garanti yolu göründü sanırım ama cihaz 2.1 yüklü. Ne yapıcam ben şimdi ya. Bi akıl verin

Gönderirsem şimdi 2.1 var diye garanti dışına alırlarsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: zonemaster

İlk sayfadaki mesajın aynısını yazıyorum.

AppstoSD konusunda sorun için. Aşağıdaki yöntemi uygulayabilirsiniz. Ama önce SD karttaki bilgilerin yedeğini alın çünkü format atılacak.

1. Önce telefonu recovery modda açın. (Ses kıma + Cevap verme + kapama tuşlarına basarak)
    2. Karşınıza gelen menüden yöntuşları ile "Partition to SD" seşeneğine gelerek OK tuşuna basın.
    3. Yeni açılan yerden ne kadar yer ayırmak istiyorsanız seçin ve OK tuşuna basın.
    4. Format bittikten sonra home ve geri tuşlarına basarak telefonu yeniden başlatın.

Bu adımları yapınca olması gerek. Artık programlar otomatik olarak SD karta kurulacak.

teşekkürler ,yaptım.
    sd kartın içindeki tüm dosyalar silinmiş,sadece LOST.DIR diye bir dosya kalmış,müzikler silinmiş,ancak telefonda programlar mevcut,silinmemişler.

bu yöntemle,4. aşamadaki yöntem farklı,demek ki sadece appstosd yi kullanarak olmuyor bu işlem,o zaman yaklaşık 2 gb yer ayırmıştım ama demek ki ayrılmıyormuş,ne dersiniz?

bu yöntemle max 1024mb ayrılıyor ,ben de 1024mb ayırdım,şimdi telefonda appstosd programının kalmasına gerek var mı,silsem olur mu?tekrar appstosd programına girmek ayarları bozar mı?

• Arkadaslar bir yardım allah aşkına. Cihaz bildiğiniz resmen delirdi. Şimdi bazı değişiklikler var. Şarja takıyorum şuanda telefon sürekli bildirim veriyor. Batarya simgesi bi şarja geciyor bi üzerinde çizgi çıkıyor. Böyle oluncada ekrana "Pil seviyeniz %1 şarja takın" diye gelip gidiyor gelip gidiyor. Sürekli böyle yapıyor. Ne oluyor bu cihaza ya
  • Hadi bismillah. Telefon kapandi. Hic bi tepkime yok. Ne acılıyor ne bi tepki veriyor.. Ne yapicam ben simdi ya. Durduk yere böyle oldu off yaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: zonemaster

Şarjı kullanımına göre değişiyor. Wifi, GPS benim gibi telefonu sürekli kullanıyorsan açıksa şarjı çabuk bitiyor. Normal kullanımda 2 günü gerçer.
    Android işletim sistemi gayet güzel. Birton uygulama var. Ben GPS uygulamalarını deniyorum bu aralar. Türkiye haritası ile birlikte NDrive yükledim. Gayet güzel.
    Oyun konusunda da oldukça geniş bir seçenek var. 3D oyunlar da keyifli. Mesela yılların oyunu Doom gibi. Hatta emülatör yükleyebiliyorsun.
    Telefon tavsiye edilir.

bende yükledim bugün ndrive ı ama beni ankarada gösteriyor, nasıl iş?
  • Arkadaslar bataryayı kontrol ettim simdi. Voltaj var. Şarj aletini kontrol ettim voltaj var. Teli şarja bağlıyorum. Tık yok. 15 dakika duruyor yine bişi yok. Ya 2.1 yüklememiş olsam hic korkmayacağım. Tam 1 haftalık telefon. Off ya, arkadaslar bi cevap verseniz. 2.1 den dolayı garanti dışı kalırmı cihaz? Boardda sorun var gibi geliyor bana? Şimdi garanti dışı kalırsa 150-200 lira masraf cıkarırlar. Kaldıramam bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealKiss

Arkadaslar bataryayı kontrol ettim simdi. Voltaj var. Şarj aletini kontrol ettim voltaj var. Teli şarja bağlıyorum. Tık yok. 15 dakika duruyor yine bişi yok. Ya 2.1 yüklememiş olsam hic korkmayacağım. Tam 1 haftalık telefon. Off ya, arkadaslar bi cevap verseniz. 2.1 den dolayı garanti dışı kalırmı cihaz? Boardda sorun var gibi geliyor bana? Şimdi garanti dışı kalırsa 150-200 lira masraf cıkarırlar. Kaldıramam bunu

Telefonu USB üzerinden şart etmeyi denedin mi? Bilgisayara takılı iken dene. Bilmiyorum belkide denemişsindir. Recovery modda mı açılmıyor?

Garanti ile ilgili olarak şunu söyleyebilirim. Benim ilk mesajda linkini verdiğim firmware Samsung'un kendi orjinal yazılımı. Tüm Avrupa ülkeleri için çıkarılmış olan resmi yazılım. Bu konuda garanti dışı diyemezler. Çünkü Samsung Türkiye sayfasında telefonun bilgileri görünmüyor. Samsung İngiltere sayfasında telefon çok detaylı olarak anlatılmış ve popüler telefonlar arasına konulmuş. Türkiye sayfasında yok görünüyor.

• i7500 mü i5700 mü vatanda kampanya var i7500 de alsammı? ikinci el satan varmı acaba i5700 yoksa corbywifi mi alsam acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverdream -- 14 Ağustos 2010; 20:17:45 >
  • arkadaşlar acil yardım...

win 7 ultimate 32 bit kullanıyorum. download modunda bilg takıp bilg otomatik güncellemeyi yaptı. odin çalıştırıp gerekli bölümleri seçtikten sonra 1. cannot open the serial port 87 tarzı bi yazı yazıyor ve 2.1 güncelleme yapmıyor. yardımcı olursanız sevinirim..
  • arkadaşlar görüşme esnasında ses diğer bazı cihazlara göre ses olarak hem biraz kısık hemde boğuk gibi.... yabancı bir sitede yapılan testlerde de çok iyi olarak belirtilmemiş...bu durumu farkeden var mı acaba?
  • arkadaşlar Lookout Mobile Security indirdim,virüs programı,güzele benziyor,
    telefon çalınsa bile nerde olduğunu bulabilirsiniz,harika birşey

realkiss düzeldi mi telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 15 Ağustos 2010; 0:14:03 >
  • igo da n drive da çalışıyor, igo problemsiz, ndrive zar zor sinyal alıyor...
  • ShopSavvy
    Shazam
    AppMonster
    AppSaver
    droidlive lite
    wheres my droid
    Google Maps Navigation
    Astrid Task / Todo list

güzel gibiler
  • Ben de i5700 almayı düşünüyorum. Bu forumu bulmam çok iyi oldu. Pek çok şey öğrendim sayenizde. Samsung'un İngiltere sitesinde ve birkaç başka sitede, NPS (New PC Studio) programı ile Firmware Update yapılabileceği yazıyor. Bu yolla Android 2.1 'e yükseltme yapılamaz mı? Eksileri Artıları nelerdir? Garanti kapsamı açısından daha mı doğru ve güvenli olur?
  • iGO ve CoPilot problemsiz çalışıyor, NDrive uyduya bağlanmıyor veya çok geç bağlanıyor (10-15 Dakika sürüyor bağlanması), en kullanışlısı NDrive dı ama problemli malesef.
  • arkadaşlar indirdiğim temalar çalıştıramıyorum. pusula , su terazisi falan kurdum oldu. ama hareketle dünya resmi var o olmadı, veya bu htc hero gibi gözüken temalar var... 2.1 güncelleme yaptım. rooy oldum. bölme işlemini yaptım. acaba çalıştırmayımı bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.