Şimdi Ara

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.562
Cevap
14
Favori
515.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Dün apar topar balığa çıktık. Şimdi geldim. Telefon hic bir şekilde şarj almıyordu, priz olsun, usb olsun. Hic bir sekilde acılmıyordu, download, recovery, düz.. Ama söylediğim gibi cihaz cok ısınmıştı. Akşam orada çakmaklıklı fm den usb kablosu ile şarja taktım. Tark diye aldı. Batarya komple boşalmış. Şarj etti. Şimdi hicbir sorun yok. Şıkır şıkır çalışıyor. Acaba diyorum çok ısındığı için birkaç saat korumayamı aldı kendini ?
  • İşlemcilerdeki sıcaklık koruması olduğu gibi i5700'de de olabilir. Sonuçta 800 Mhz işlemcisi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zonemaster

İşlemcilerdeki sıcaklık koruması olduğu gibi i5700'de de olabilir. Sonuçta 800 Mhz işlemcisi var.

Tek öyle olsun ya. Valla baya tırsmıstım garanti kapsamı dısında kalacak diye. Birde ilk mesajdaki romda değildi. G2 kurmustum temmuz güncellemesi. Neyseki suanda bir sorun yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CNDMN -- 15 Ağustos 2010; 17:59:10 >
  • merhaba arkadaşlar i5700 alalı 1 hafta oldu 2. günü paketleyip ereyona geri yolaycaktım cünkü menüsü berbat ihçbirşey yapamıyorum son bir araştırayım dedim ve sizin burda paylaştıklarınız fikrimi değiştirdi bende androit 2.1 versiyonuna terfi etmek istiyorum sayfanın başında Zoemaster arkadaşımın tarif ettiği
    gibi dosyaları indirmeye başladım 1 olarak (http://net...load.in/datei2ebGQ4kipn/Odin_v4.03_spica_jc3_ops.zip.htm) indirdim rar dosyassını açtım ok sorun yok 2.olarak (http://netload.in/dateiDymcQn9F80.htm) inidirdim rar dosyasını açtıgımda sizin resimdekinden farklı bir dosya çıktı 3.olarakta rot olmak için http://rapidshare.com/files/410238541/i5700_LK2-08_PDA.tar indirmeye çalıştım rapidshare eror veriyor yani anlıyacağınız yapamadım arkadaşlar rica etsem şu konuyu bir daha ele alsanız son bir güncel halini yayınlasanız çok sevinirim eminim benim gibi yapayan başka arkadaşlarda vardır herkeze teşekkürler..

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı

• bugün ne oldu,malum ayın 15i ve işbankasından havale yapabilmem için cep anahtarı telefona yüklemem gerek,
    işbankası sayfasından başvuru yapıyorum ama cep anahtar linki gönderilen sms bir türlü telefona gelmiyor,
    müşteri hizmetlerini aradım,derdimi anlattım,alakasız cevaplardan sonra en son telefon modelini sordu,cep anahtarı desteklemediğini söyledi,mutlaka eft/havale yapmam gerektiğini söyledim,cep anahtar olmadan olmuyor dedim,iptal edemez miyim dedim,şubeye gitmem gerekmiş.

neyse sonra evdeki samsung c270 e simi takıp , smsyi alıp linki bilgisayara yükleyip dosyayı indirmeyi düşündüm,c270e de cep anahtar kurulamıyor bu arada basit bir telefon.

sms c270 e geldi,linke bakarak explorera yazdım,dosyayı bilgisayara yükledim ama jad uzantılı,
    i5700 e attım ama maalesef android jad ları açmıyormuş,
    sonra başladım googledan araştırmaya ve jad ı apk ya çeviren bir şey buldum.
    http://www.netmite.com/android/srv/1.6/getapk.php

öncesinde jad ı apk ya çeviren programların olduğunu ama işe yaramadığını okumuştum ama bir deneyeyim dedim.

sayfaya girerek jad ı apk ya çevirdim,blutoothla i5700 e attım
    ve bingo cep anahtar açıldı ve aktivasyonu yaptım,bu dertten de böylece kurtulmuş oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 15 Ağustos 2010; 16:38:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LEVENT904

merhaba arkadaşlar i5700 alalı 1 hafta oldu 2. günü paketleyip ereyona geri yolaycaktım cünkü menüsü berbat ihçbirşey yapamıyorum son bir araştırayım dedim ve sizin burda paylaştıklarınız fikrimi değiştirdi bende androit 2.1 versiyonuna terfi etmek istiyorum sayfanın başında Zoemaster arkadaşımın tarif ettiği
    gibi dosyaları indirmeye başladım 1 olarak (http://net...load.in/datei2ebGQ4kipn/Odin_v4.03_spica_jc3_ops.zip.htm) indirdim rar dosyassını açtım ok sorun yok 2.olarak (http://netload.in/dateiDymcQn9F80.htm) inidirdim rar dosyasını açtıgımda sizin resimdekinden farklı bir dosya çıktı 3.olarakta rot olmak için http://****.com/files/410238541/i5700_LK2-08_PDA.tar indirmeye çalıştım **** eror veriyor yani anlıyacağınız yapamadım arkadaşlar rica etsem şu konuyu bir daha ele alsanız son bir güncel halini yayınlasanız çok sevinirim eminim benim gibi yapayan başka arkadaşlarda vardır herkeze teşekkürler..

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı

ağustos sürümünü yükle bence tek paketle işlemi bitiriyorsun,önceki sayfalarda resmi var

• quote:

Orijinalden alıntı: RealKiss

Merhaba arkadaslar. Dün apar topar balığa çıktık. Şimdi geldim. Telefon hic bir şekilde şarj almıyordu, priz olsun, usb olsun. Hic bir sekilde acılmıyordu, download, recovery, düz.. Ama söylediğim gibi cihaz cok ısınmıştı. Akşam orada çakmaklıklı fm den usb kablosu ile şarja taktım. Tark diye aldı. Batarya komple boşalmış. Şarj etti. Şimdi hicbir sorun yok. Şıkır şıkır çalışıyor. Acaba diyorum çok ısındığı için birkaç saat korumayamı aldı kendini ?

geçmiş olsun,telefon ısındıkça bunalıyor demek ki,
    balık ta çok yorucu ya,ben de arada bir gidiyorum,1 haftada kendime zor geliyorum.
  • arkadaşlar yardım. recovery moddan sd kartı da böldüm ext2 dosyasını telden beri gözüküyor(bilg takıp bakmadım). program kurdukca tel hafızasından gidiyor. birde bu kişleri düzenledim gmail hesabımla sekronize ettim. bende temmuz güncellemesi var ağustosu kursam kişiler listesi silinecekmi. silinirsen gmail hesabımdan sekronize edersem kişiler listem gelirmi. birde canlı resimleri temaları kuramıyorum. yardımcı olursanız sevinirim..
  • e yazı değişmiş recovery mod olayı yazmıyordu ki orda, şimdi ben o kadar program kurdum hepsi telefona mı kuruldu? birde baş hafıza ne kadar gözüküyor acaba telefon standart haldeyken? bende şu anda 25mb falan diyor.
  • dediğiniz ağustos sürümünü bulamadım eğer siz biliyorsanız link atarmısın lütfen sabahtan beri uğraşıyon çıldırmak üzereyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

e yazı değişmiş recovery mod olayı yazmıyordu ki orda, şimdi ben o kadar program kurdum hepsi telefona mı kuruldu? birde baş hafıza ne kadar gözüküyor acaba telefon standart haldeyken? bende şu anda 25mb falan diyor.

evet 4. aşamayı arkadaş değiştirmiş,dün bu şekilde yaptım,ayırma işlemi oldu,

ancak telefonu pcye bağlayınca sd kartta bazı programların dosyaları görünüyor.
  • quote:

dediğiniz ağustos sürümünü bulamadım eğer siz biliyorsanız link atarmısın lütfen sabahtan beri uğraşıyon çıldırmak üzereyim

http://samsung-firmware.webs.com/samsungandroidi5700.htm?referer=AffiliateNetwork
  • şimdi ben sıfırdan kurmak istiyorum programları telefonda istemiyorum hiçbir program. bunun için komple baştan odinle kurmak mı gerekli yoksa fabrika ayarlarına geri dönsem de olurmu, süperuserlık gitsin istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

quote:

Orijinalden alıntı: RealKiss

Merhaba arkadaslar. Dün apar topar balığa çıktık. Şimdi geldim. Telefon hic bir şekilde şarj almıyordu, priz olsun, usb olsun. Hic bir sekilde acılmıyordu, download, recovery, düz.. Ama söylediğim gibi cihaz cok ısınmıştı. Akşam orada çakmaklıklı fm den usb kablosu ile şarja taktım. Tark diye aldı. Batarya komple boşalmış. Şarj etti. Şimdi hicbir sorun yok. Şıkır şıkır çalışıyor. Acaba diyorum çok ısındığı için birkaç saat korumayamı aldı kendini ?

geçmiş olsun,telefon ısındıkça bunalıyor demek ki,
    balık ta çok yorucu ya,ben de arada bir gidiyorum,1 haftada kendime zor geliyorum.

Teşekür ederim kardeşim :) Şimdilik bi sıkıntı yok bakalım, SD kartı bekliyorum. Salı günü ulaşacak elime. Sonrasında güzel bir format ve herşeyi yerine oturtacağım :)

Aynen söylediğin gibi. Balık yorucu oluyor. Birde iftardan sonra çıkalım dedik, 10 a kaldık. Gittiğimiz yer 1 saat 15 dakika filan. Oraya gittik yer ayarla filan tam kıcımı yere koyduğumda 12:45 ti. 3 e kadar avlandik, 3 te yattım 6 da geri kalktım filan. Valla sersem gibiyim..

• Restore yaptım cihazı, hafıza kartınıda 2 ye böldüm, uygulamaları genelde karta yüklüyor ama bazılarını telefona yüklüyor sebebini anlayamadım, 105mb boş şu anda telefonda, yeni formatlanmışken 132mb tı.
  • AppstoSD sonrasında telefon hafızasının azalmasını kafanıza çok takmayın. 158 uygulama yüklü ve telefonda 53 mb boş yer görünüyor.

Bir uygulama tavsiesi daha yapayım. Çok pratik bir uygulama adı Taskkiller. Güzelliği ise, home menüsüne widget olarak ekleyip açık olan uygulamaları çift çıkla kapatabilmeniz. Uygulamayı yükledikten sonra home ekranında bir süre basılı tutup açılan menüden widgeti seçiyoruz. Oradanda task bar'ı seçiyoruz. Kırmızı renkli olan taskbarı ekranda uygun olan yere yerleştirdikten sonra önce refresh yapıp, sonra taskkiller ikonuna tıklıyoruz. Böylece arka planda açık olan ve çalışan programları kapatabiliyoruz. Bu sayede pilden tasarruf ediyoruz. Uygulamaların hepsini kapatmak istemiyor, bazılarını kapatmak istiyorsanız, taskbar üzerindeki uygulama ikonuna tıklamanız yeterli.

Aklıma geldikçe arada güzel uygulamara değinmek lazım...

• quote:

Orijinalden alıntı: agahkozan

Ben de i5700 almayı düşünüyorum. Bu forumu bulmam çok iyi oldu. Pek çok şey öğrendim sayenizde. Samsung'un İngiltere sitesinde ve birkaç başka sitede, NPS (New PC Studio) programı ile Firmware Update yapılabileceği yazıyor. Bu yolla Android 2.1 'e yükseltme yapılamaz mı? Eksileri Artıları nelerdir? Garanti kapsamı açısından daha mı doğru ve güvenli olur?
  • quote:

quote:

dediğiniz ağustos sürümünü bulamadım eğer siz biliyorsanız link atarmısın lütfen sabahtan beri uğraşıyon çıldırmak üzereyim

http://samsung-firmware.webs.com/samsungandroidi5700.htm?referer=AffiliateNetwork

ilginiz için teşekkürler fakat bu link açılmıyor ya lütfen yardım edin nasıl yapıcam ben bu 2.1 re yükseltme işlemini

• quote:

quote:

quote:

ilginiz için teşekkürler fakat bu link açılmıyor ya lütfen yardım edin nasıl yapıcam ben bu 2.1 re yükseltme işlemini

direkt tıkla açılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ami-dore

http://img828.imageshack.us/img828/6201/i5700.png
    Resimde görüldüğü gibi Odin de One Package ye gösterdim eSER.tar dosyasını, korkarak bekledim ama flashladı da,,,, Rusça bu yaaa

Edit: Resim gözükmüyor ?
    Neyse arkadaşlar türkçeye çevirdim, Şekillerden yerini buldum dil ayarlarının şuan türkçe.

img linkindeki gibi yapıyorsun,tıklara dikkat et,ilk mesajdaki adımları takip et,zor değil aslında

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.