Şimdi Ara

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.562
Cevap
14
Favori
515.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler kafayı yiyeceğim ADW Launcher gibi tema programlarında htchero ya enziyen saat altında da hava durumunu gösteren bi zımbırtı var. onu bi türlü cıkaramadım. adw ayarlarına giriyorum ama olmuyor. yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: misskinn

beyler kafayı yiyeceğim ADW Launcher gibi tema programlarında htchero ya enziyen saat altında da hava durumunu gösteren bi zımbırtı var. onu bi türlü cıkaramadım. adw ayarlarına giriyorum ama olmuyor. yardımcı olursanız sevinirim.

beautiful widgeti dene
  • arkadaşlar acil yardım reset time yi 30 yapmayı unuttum 300 de kaldı starttada bastım napmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEVENT904

arkadaşlar acil yardım reset time yi 30 yapmayı unuttum 300 de kaldı starttada bastım napmalıyım

işlemin bitmesini bekle, olmazsa bataryayı çıkar sonra geri tak.
    Sorun olmaz bende ilk zaman 300ü unutmuştum, usb yi çektim bataryayı çıkardım, en baştan başladım. Bir sorun olmadı bende.
    Ama dediğim gibi işlemin bitmesini bekle olursa bir problem yok zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ami-dore

quote:

Orijinalden alıntı: LEVENT904

arkadaşlar acil yardım reset time yi 30 yapmayı unuttum 300 de kaldı starttada bastım napmalıyım

işlemin bitmesini bekle, olmazsa bataryayı çıkar sonra geri tak.
    Sorun olmaz bende ilk zaman 300ü unutmuştum, usb yi çektim bataryayı çıkardım, en baştan başladım. Bir sorun olmadı bende.
    Ama dediğim gibi işlemin bitmesini bekle olursa bir problem yok zaten.

17 dk oldu herhangi ibr ilerleme yok tekrar başlatıcam teşekkür ederim
  • pc telefonu tanımamıştır,aygıt yöneticisinden bir bak,genelde windows 7 64 bitte oluyor bu,usb driver güncellesi yapman gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zonemaster

AppstoSD sonrasında telefon hafızasının azalmasını kafanıza çok takmayın. 158 uygulama yüklü ve telefonda 53 mb boş yer görünüyor.

Bir uygulama tavsiesi daha yapayım. Çok pratik bir uygulama adı Taskkiller. Güzelliği ise, home menüsüne widget olarak ekleyip açık olan uygulamaları çift çıkla kapatabilmeniz. Uygulamayı yükledikten sonra home ekranında bir süre basılı tutup açılan menüden widgeti seçiyoruz. Oradanda task bar'ı seçiyoruz. Kırmızı renkli olan taskbarı ekranda uygun olan yere yerleştirdikten sonra önce refresh yapıp, sonra taskkiller ikonuna tıklıyoruz. Böylece arka planda açık olan ve çalışan programları kapatabiliyoruz. Bu sayede pilden tasarruf ediyoruz. Uygulamaların hepsini kapatmak istemiyor, bazılarını kapatmak istiyorsanız, taskbar üzerindeki uygulama ikonuna tıklamanız yeterli.

Aklıma geldikçe arada güzel uygulamara değinmek lazım...

Format atmadan önce kullanıyordum benzer bir uygulama. Fakat benimkisi cift değil tek tıktı Basınca arkaplandaki uygulamaları kapatıyor ve size kaç uygulama kapatılıp, ne kadar yer acıldığını yazan kücük bir bilgi mesajıda vermeyi ihmal etmiyor :)

• arkadaşlar bende temmuz sürümü kurulu, ağustos u kurmak istiyorum. bunu kurduğumda kişileer listem silinek mi herhangibir bilginiz varmı. yardımcı olursanoz seviniri. bya bi uğraştım kişi listesi için eğer silinecekse kurmayı pek düşünmüyorum...
  • Arkadaşlar agustos surumunde tek dosya var ve başta anlatılanlardan farklı yapılıyor sanırım birisi yeni versiyonun nasıl yükleneceğini anlatabilir mi ayrıca agustos surumunde bir hata var mı burada bi sürü sorundan bahsediliyor yukleyip yuklememekte kararsız kaldım.
  • quote:

arkadaşlar bende temmuz sürümü kurulu, ağustos u kurmak istiyorum. bunu kurduğumda kişileer listem silinek mi herhangibir bilginiz varmı. yardımcı olursanoz seviniri. bya bi uğraştım kişi listesi için eğer silinecekse kurmayı pek düşünmüyorum...

silinse bile ben sim karttan kişileri kolaylıkla aktarmıştım.
  • Merhaba,
    Samsung spica'ya ağustos yazılımını kurdum ve root olmak için ise i5700_LK2-08_PDA kullandım. Wifi bağlantısı yapıldıktan bir süre sonra (10-15 dk) modeme bağlı görünmeme rağmen, veri alışverişi yapamıyordum. Sorunu çözmek için "Fix My Wifi" uygulamasını kurdum, şimdi sorunum yok.
    Benzer şekilde 3g üzerinden data alışverişini sınırlamak için apndroid kullanıyorum. Fakat, apn droidi disable edince 3G/H ikonları çıkmasına rağmen veri alışverişi yapamıyorum. (apn noktası olarak turkcel/internet ayarını yaptım). Ancak telefonu açıp kaparsam veya uçuş moduna geçip tekrar telefon moduna dönersem 3g bağlantısı yapabiliyorum. APNDroid'le benzer bir sorun yaşan var mı?
    Çözüm için fikri olan veya "fix my wifi"ye benzer bir program önerebilecek olan var mı?
    Hoşçakalın
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

quote:

arkadaşlar bende temmuz sürümü kurulu, ağustos u kurmak istiyorum. bunu kurduğumda kişileer listem silinek mi herhangibir bilginiz varmı. yardımcı olursanoz seviniri. bya bi uğraştım kişi listesi için eğer silinecekse kurmayı pek düşünmüyorum...

kardeş bende aktardım orada sorun yok.. sorun sim de... sim deki rehber düzgün değil benim..
  • kişileri sd karta kopyalaya bilirsin sanırım. içe/dışa aktar bölümünden sd karta dışa aktar ı seç bi dene bunu. olmadı büyük ihtimal kişileri yedeklemeye yarayan programlar vardır onlarıda kullanabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart.001 -- 16 Ağustos 2010; 13:54:18 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

quote:

kardeş bende aktardım orada sorun yok.. sorun sim de... sim deki rehber düzgün değil benim..

hallettim. tüm düzenlediğim bilgiler gmail adresimde mevcut zaten..

• Arkadaslar herkez kullanıp en sevdiği programları yazsada birbirimize yardımcı olsak :)
  • Wireless dosya transferi için WebSharing Lite kullanıyorum. Bilgisayar üzerinden wireless ile dosya transferini kolaylıkla yapabiliyorsunuz. Uygulamayı açtıktan sonra verdiği adresi internet tarayıcınızda yazıyorsunuz (ben firefox kullanıyorum) ve şlifreyi girdikten sonra SD kartınıza dosya transferi yapabiliyorsunuz.

Diğer bir güzel uygualama da PRemoteDroid. Bu uygulama ile telefonunuzun dokunmatik ektanının touchpad olarak kullanabiliyorsunuz. Ekrandaki iki tuş yardımı ile mouse tuşlarını kullanabiliyorsunuz. Bilgisayardan sunum yapanlar için güzel bir araç. Birde koltukta oturup, bilgisayar başındakini delirtmek ve mouse kırdırtmak için kullanabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: poltergeist666

Arkadaşlar agustos surumunde tek dosya var ve başta anlatılanlardan farklı yapılıyor sanırım birisi yeni versiyonun nasıl yükleneceğini anlatabilir mi ayrıca agustos surumunde bir hata var mı burada bi sürü sorundan bahsediliyor yukleyip yuklememekte kararsız kaldım.

Birisi basit olarak anlatabilir mi şu root olma işlemini agustos surumu içinde yapıcak mıyız hala karmakarısık bilgiler var forumda en azında baslıktaki anlatımı yenileyebilir misiniz artık tek dosyada guncelleme oluyormus
  • Herkese Merhabalar,

Samsung un sitesindeki Ağustos güncellemesi cihazı garanti dışı yapıyormu? Yada şöyle sorayım, telefonla gelen 1.5 hariç hangi ROM lar garanti kapsamında. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardıcı olabilirmi. Şimdiden Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ]l[etallord

Herkese Merhabalar,

Samsung un sitesindeki Ağustos güncellemesi cihazı garanti dışı yapıyormu? Yada şöyle sorayım, telefonla gelen 1.5 hariç hangi ROM lar garanti kapsamında. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardıcı olabilirmi. Şimdiden Teşekkürler.

İlk mesajdaki rom garanti dışında bırakmıyormuş. Fakat ağustos sürümünü resmi olarak sunulmadığı için teorik olarak cihaz garanti dışı kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CNDMN -- 16 Ağustos 2010; 22:01:08 >
  • Eywallah hocam saolasın
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.