Şimdi Ara

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı (425. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.562
Cevap
14
Favori
515.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 423424425426427
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar samsung i5700 2.2froyo kullanıyorum suan. ilk yüklediğim zamanlarda stabil calısıyordu ama ama artık son derece berbat calısıyor. telefonu 2.3 e geçirmek ya da daha stabil önereceğiniz roma geçmeyi düşünüyorum. bilgisi olan arkadslar yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahanemir

quote:

Orijinalden alıntı: thexxroot

çok teşekkür ederim şimdi tamadır. odinden temiz kurulum yapmadım pc görmedi telefonu bende vokunun rc1 in üzerine kurdum. Ama kullandığım romlar arasında en hızlısı bu rom. Ekran kilidin bastığımda ekranın birdaha geri gelmiycekmiş gibi kapanma efektide ayrı bir güzel.

düzeltme: Küçük bir sıkıntı var ext 2 yapamadım yardım edermisiniz

tabiiki ..
    cwm menüye gir adwanced altında file convert gibi bir yazı olacak 3 adet görünenleri ext2 yap

partion sd card diye var seciyorum 1024 mbtı svap size yi herhangi biri yapmam rağmen done yazıyor aa olm
    uyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sahanemir

quote:

çok teşekkür ederim şimdi tamadır. odinden temiz kurulum yapmadım pc görmedi telefonu bende vokunun rc1 in üzerine kurdum. Ama kullandığım romlar arasında en hızlısı bu rom. Ekran kilidin bastığımda ekranın birdaha geri gelmiycekmiş gibi kapanma efektide ayrı bir güzel.

düzeltme: Küçük bir sıkıntı var ext 2 yapamadım yardım edermisiniz

tabiiki ..
    cwm menüye gir adwanced altında file convert gibi bir yazı olacak 3 adet görünenleri ext2 yap

partion sd card diye var seciyorum 1024 mbtı svap size yi herhangi biri yapmam rağmen done yazıyor aa olm
    uyor.

done dediği zaman sağda olan ev tuşuna basiyor musun okey istiyor senden.
    ha.birde daha önce sen partision yapmadın mı . o ext2 yapmaz.onun için başka .file conversiyon gibi bir ibare olacak fakat şöyle bir durum da var bu kernel sanırım destek vermiyor pc den odin den bir rom kur sonra da kernel bu işlemleri yap bir kereye mahsuz sonra da şimdiki rom u kur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahanemir -- 6 Aralık 2012; 21:30:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bende spicamı satıp aranızdan ayrılıyorum.Cihaz orjinal Türkiye'den alınma faturalı cihazdır.Yurtdışı kaçak cihazlardan değildir.Ekranında kesinlikle çizik vs. yoktur.Temiz kullanılmış bir cihazdır.

Cihaz sürümü 2.2'dir ve dilerseniz romlu istemezseniz orjinal sürümle gönderirim.Telefon gayet akıcı çalışmaktadır.Ayrıca istediğiniz bir sürüm varsa yükleyebilirim.
    Orjinal bataryasıyla kullanılmıştır.

4 Gb Hafıza kartı yanında hediye vereceğim.

FİYAT : 240 LİRADIR.

Almak isteyen veya çevresinde isteyen varsa haberim olsun
  • Spica ile aramda hiç bir bağlantı kalmamış olsa da kendimi arada bir bu konuya bakmaktan alıkoyamıyorum. Bir de samdroid var tabii bu aralar miui güncellemeleri filan var başkada birşey yok sanırım.
    2.3 bluetooth konuşma muhabbeti çözülmüş sanırım.http://forum.samdroid.net/f62/cyanogenmod-7-x-spica-build-7-4-8-0-test-build-5631/index3.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birisi007 -- 16 Aralık 2012; 13:41:47 >
  • i5700 2.1 kullanıyorum, bendeki telefona sonradan imei atıldı nasıl yaptılar bilmiyorum telefoncular, telefonu fabrika ayarlarına al desem şimdi imei silinirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

i5700 2.1 kullanıyorum, bendeki telefona sonradan imei atıldı nasıl yaptılar bilmiyorum telefoncular, telefonu fabrika ayarlarına al desem şimdi imei silinirmi?

hayır silinmez çünkü fabrika ayarlarına dönmek imeinin saklandığı bölümü ilgilendiren bir olay değil. eğer Pdada pilin arkasında yazan imei ile "ayarlar > telefon hakkında > durum" altında yazan ( yada kısaca *#06# ) imei aynı numara değilse maalesef pdanın imeisi değişmiş demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birisi007

quote:

i5700 2.1 kullanıyorum, bendeki telefona sonradan imei atıldı nasıl yaptılar bilmiyorum telefoncular, telefonu fabrika ayarlarına al desem şimdi imei silinirmi?

hayır silinmez çünkü fabrika ayarlarına dönmek imeinin saklandığı bölümü ilgilendiren bir olay değil. eğer Pdada pilin arkasında yazan imei ile "ayarlar > telefon hakkında > durum" altında yazan ( yada kısaca *#06# ) imei aynı numara değilse maalesef pdanın imeisi değişmiş demektir.

fabrika ayarlarına sıfırla dedim sorun olmadı imei yerinde teşekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 24 Aralık 2012; 0:19:52 >
  • Ben de aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar. HB'de 600'e düşünce Atrix, alayım bari dedim. Spica'yı ne yapacağıma daha karar veremedim ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alikevicius

Ben de aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar. HB'de 600'e düşünce Atrix, alayım bari dedim. Spica'yı ne yapacağıma daha karar veremedim ama.

Üzgünüm dostum geç kaldın çünkü Atrix artık 600 değil 950 tl. Bugün arkadaşıma bakıyorduk. Başka bir tele baktık tamam Atrix alacağız dedik, son bir taksit seçeneklerine bakalım dedik fakat fiyat 2 dk içinde uçmuş. Biz iki dakikayla kaçırdık keşke sepete ekleseydik. Neyse yine düşer heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birisi007

quote:

Ben de aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar. HB'de 600'e düşünce Atrix, alayım bari dedim. Spica'yı ne yapacağıma daha karar veremedim ama.

Üzgünüm dostum geç kaldın çünkü Atrix artık 600 değil 950 tl. Bugün arkadaşıma bakıyorduk. Başka bir tele baktık tamam Atrix alacağız dedik, son bir taksit seçeneklerine bakalım dedik fakat fiyat 2 dk içinde uçmuş. Biz iki dakikayla kaçırdık keşke sepete ekleseydik. Neyse yine düşer heralde.

Ben öğlen vermiştim siparişi. Telefon yolda şu an :)
  • motorola nın mb865 ini bulursanız onu alın derim...

• quote:

Ben öğlen vermiştim siparişi. Telefon yolda şu an :)

İyi günlerde kullanın. Erken kalkan yol alıyor. Fiyatı yine 600 bu arada.

@sahanemir

Atrix II yi neresi satıyor?
  • Arkadaşlar telefona yazılım atarken bozdum sürekli recovery ekranına açılıyor normal şekilde açılmıyor hep bu ekran yardım ne yapacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverdream -- 27 Aralık 2012; 13:51:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverdream

Arkadaşlar telefona yazılım atarken bozdum sürekli recovery ekranına açılıyor normal şekilde açılmıyor hep bu ekran yardım ne yapacam

wipe data format yapıp tekrar rom yükleyin tekrar wipe data format yapın. düzelmezse en baştan orjinal 2.1 işletim sistemini kurarak işlemleri tekrarlayın. Pdanızın büyük ihtimalle donanımsal sorunu yoktur.
  • arkadaslar 2.1 yuklu cihazda marketten indirdiklerimi tel. hafizasina attigi icin alan az uyarisi verip duruyo.bunlari hafiza kartina nasil tasirim?bundan sonra da hep karta kayit yapsin istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 35ben35

arkadaslar 2.1 yuklu cihazda marketten indirdiklerimi tel. hafizasina attigi icin alan az uyarisi verip duruyo.bunlari hafiza kartina nasil tasirim?bundan sonra da hep karta kayit yapsin istiyorum.

apps2sd yada linktosd uygulamalarını kullanmanız gerekiyor. Yani telefonun superuser erişimine açık olması lazım. apps2sd ya da sdcard bölümleme ile ilgili ayrıntılı bilgi konunun ilk sayfasında verilmiştir.
  • pantheon denen şey bilirsiniz cok pil harcıyor 2.1 genel sorunu, başka bir launcher yukleyince o sorun kalkıyor ama hızlı bir launcher bulamadım ne önerirsiniz?
  • quote:

pantheon denen şey bilirsiniz cok pil harcıyor 2.1 genel sorunu, başka bir launcher yukleyince o sorun kalkıyor ama hızlı bir launcher bulamadım ne önerirsiniz?

adw launcher veya zeam launcher

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkaneker -- 29 Aralık 2012; 19:08:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkaneker

quote:

pantheon denen şey bilirsiniz cok pil harcıyor 2.1 genel sorunu, başka bir launcher yukleyince o sorun kalkıyor ama hızlı bir launcher bulamadım ne önerirsiniz?

adw launcher veya zeam launcher

bi bakayım eyw
  • 
Sayfa: önceki 423424425426427
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.