Ayarlardan degisiyor olmasi lazim kilit tusunun Zamanla oturur bence batarya cihaz daha yeni. Basta ben de 7 filan alıyordum 10 oldu (cihaz plus ama ultra daha iyidir diye tahmin ediyorum) |
Samsung Galaxy Tab S10+ / S10 Ultra (Ana Konu) (4. sayfa)
-
-
İnşallah hocam ya canımı tek sıkan şey sadece o yoksa cihazı çok beğendim.
Senin cihaz ile bataryalar aşağı yukarı aynı. Benim ekran daha büyük olduğu ekran süresi seninkinden bir tık kısa olur düşünüyorum
-
Zaten daha önce satışta gördüğüm için yazmıştım :) Almayı düşünmeye başladığımdan anlık olarak samsungun sitesinde göremediğim için sormuştum Şuan stok yok sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ****GhOsT**** -- 2 Aralık 2024; 1:38:45 > -
Ben cok daha buyuk fark bekliyodum ya, ekran alani neredeyse 1.5 kati ama samsung efendi anca %10 daha fazla batarya sigdirabilmis
Dun gece neredeyse bu saatte cektiydim aleti, %57 pil kalmis 4.5 saat skran suresi 21 saat standby birakmisim, 4.5 saatin 2si notes 1.5 youtube diger 1i de oyun, onceden bu kadar da alamiyordun guncellemesiz oturdu garip bir şekilde.
Bence merak etmeyin cellular versiyon degilse rahatlıkla agir kullanimda bile gunu cikarir hale gelir alet
-
quote:
Orijinalden alıntı: Far2CryÇok iyi alıyorsunuz hocam. Ben o kadar ekran süresi alacağımı kesinlikle zannetmiyorum. Cihazın tek gözüme çarpan sıkıntısı bu oldu o da belki zamanla oturur diye umuyorum inşallah.
Birde kilit tuşuna uzun basınca yeniden başlatamıyorum. İngilizce olarak sesli komut algılama gibi birşey açılıyor oradan restart komutu vererek başlatabildim. Bunun başka yolu yokmu?
Ayarlarda değiştirebilirsiniz. Aayrlara girip "yan yuş" diye aratın.
-
İnşallah hocam bekleyip göreceğiz
Bu arada cellular versiyon ne demek?
-
Teşekkürler hocam dün gece biraz kurcaladıktan sonra buldum:)
-
5gli olan, hat cekip cekmemesi yüzünden asiri dalgali hale getirebiliyor bataryayi bi anda
-
Anladım hocam teşkkürler. WiFi li model benim ki
-
Plus modeller için taşıma çantası tavsiyesi olan var mıdır -
Elimde 2 aylık galaxy tab s10 ultra mevcut. Satılıktır. Dm atabilirsiniz. Yer Ankara -
S10 ultra için kılıf önerisi olan varmı arkadaşlar?
-
Durumlar müsait ise ekran koruyucu ve orijinal klavyeli kılıf tavsiye ederim. Diğer kılıfların çoğu ufak hareketlerde bile devriliyor.
-
Yok hocam malesef şuan için onu alamam:) yanlarını kapatan deri görünümlü ve elde kaymayan bir kılıf arıyorum hocam
-
Arkadaşlar s10 + almaya niyetliyim, kullanan arkadaşlara sormak istiyorum, nette bilgi bulamadım, tablet acaba ldac codec destekliyor mu bluetooth?
-
Bu cihazların pwm dimming değerleri nasıl? s23 gözümü çok yoruyordu, ben ekran parlaklığından sanıyordum fakat youtubeda aratınca ve forumda da okuyunca pwm dimming değerinin düşük olmasından kaynaklandığını öğrendim. O yüzden değiştireceğim, tablette de bu sebepten lcd panel bakıyordum ama işlemci ram güncelleme paketi olarak bu kalitede başka Android cihaz bulamadım. Yukarıda bir yorumda pwmye sallamış biri ama kaynak veya bir ölçüm videosu link biliyorsa paylaşabilir mi? Şahsen ben net bir şey bulamadım. -
Bu cihazlarin 5G versiyonuna sahip kimseler, hem hat hem mobil veri calisiyor mu, telefon gibi? Ornegin Ipad'lerde sadece mobil veri calisiyormus.
-
Merhabalar. Ekrana normal düz bakınca hafif sarı görünüyor ama yandan eğimli bakınca normal beyaz görünüyor. Kullandığım ekran koruyucu dan mı kaynaklı acaba? Sizde de öyle mi arkadaşlar? -
Saçma sapan tespitler. Bir tanesi de doğru olaymış keşke.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X