Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S10+ / S10 Ultra (Ana Konu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
21
Favori
4.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avantajix tekrar Samsung ödemesini aktif etmiş. Tabletlere %25 veriyor.

Tab s10+ ve Ultra da 2 katı hafıza kampanyası var Samsung shop ta.

Tab s10+ 512gb -- 33.999 TL- 7.000 TL avantajix = 27.000 e gelir.

Tab s10 Ultra 1tb -- 44.999 TL - 9.300 TL avantajix = 35.700 e gelir.

İkisi içinde bence gayet iyi fiyat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt

ee samsung store dan almadan bu fiyatlar zaten akakce de var ki

• quote:

Orijinalden alıntı: crashris

ee samsung store dan almadan bu fiyatlar zaten akakce de var ki

512gb tab s10+ 27k nerede? 256 sını en ucuz 29k görüyorum.

evet s10plus da haklısın en ucuz shop ultra piyasada aynı ama şöyle baktım da ekran büyükklüğü ve çerçeve inceliği hariç plus çok çok mantıklı şarjda ne kadar fark ediyor acaba ?

• crashris kullanıcısına yanıt

Hayır s10 ultra da ucuz. Lütfen okumadan yorum yapmayın, tek tek yazmışım hepsinin fiyatlarını. 1tb 16gb versiyon 35.700 e geliyor, Piyasada ise 512 / 12gb ram liği ancak bu fiyata prime indirimi vs ile bulunuyor.

Tab s10 Ultra 1tb -- 44.999 TL - 9.300 TL avantajix = 35.700 e gelir.

bi tık sıcak ama samsung garantisi olayı öne geçiriyor okunacak çok da önemli mesele olmadığı için göz atıp geçiyorum size de tavsiye burda büyük mevzular dönmüyor

• crashris kullanıcısına yanıt

Siz bana tavsiye vermeyin. Bilgi yazıyorum, karşı bir fikir yazıyorsunuz, bakıyorum, yanlış. Birdaha yazıyorum, bir daha yazıyorsunuz, yine yanlış. Göz atıp geçmek mi bu.. Ben insanlara faydası olsun diye mesaj yazıyorum vakit ayırıp. Bilginiz yoksa, fikriniz de olmasın, olmasın ki işte Samsung garantisi olayı öne geçiriyor gibi şeyler de yazmayın devamında. Amazon satıcıdan da alsanız, hepsiburada satıcılı, Mediamarkt satıcılı vs. hepsi temelde Samsung garantili. Direk Samsung dan alınca öyle vip bir garanti olmuyor sadece iade şartları ve geri ödeme hızı değişir firmadan firmaya kaldı ki o taraftada Amazon ve Hepsiburada ezip geçer. Neyse, konu nerden nereye geldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 22 Kasım 2024; 1:23:5 >
    Tamam sen böyle kuru forumda 2 3 kuruş için mesaj yaz dur bravo böyle çol ilerlesin 🤣🤣

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S10+ icin ekran koruyucu ve kilif onerebilir misiniz?

• arkadaşlar sizce tab s9 ultramı s10 ultramı

s10 ultra fiyatları günden günde düşmeye devam ediyor 35k küsürlere kadar inmiş.. hb amazonda

• S9 plus klavyeli kılıf s10 plus ile uyumlu olur mu acaba?

Edit: uyumluymuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Koç İstifa -- 27 Kasım 2024; 16:40:2 >
  • Samsung MediaTek tercihi nedeniyle bu seride pek aradığını bulamadı anlaşılan, S10+ fiyatı şu an 26.800 TL'ye kadar düşmüş henüz çıkalı 1.5-2 ay olması rağmen. Gerçi çıkış fiyatı epey pahalıydı ancak OLED ekran, 256 GB hafıza, dahili kalem, 5-7 yıl güncelleme gibi avantajları olmasına rağmen Apple'ın iPadOS üstünlüğü yanında iPad Air cihazlarına M2 işlemci koyması ve daha büyük ekranlı 13'' modeli Air segmentine de getirmesi S10+ modelinin fişini çekmiş gibi gözüküyor. Şuanki fiyatı 5G'li modelli cihazın fiyatı olursa belki daha fazla tercih edilebilir.

• Frostmourne Hungers kullanıcısına yanıt
    Evet çok garip, s9+ daha pahalı şu an çok ilginç.

• Arkadaşlar herkese merhaba iyi forumlar ben de bugün amazondan S10 Ultra aldım (gümüş rengi 512 gb 33914tl'ye vade farksız 6 taksit yaptırdım) ve aynı gün elime ulaştı. Ancak kılıf önerisi olarak ne önerirsiniz malum kendi klavyeli olan kılıfı gereksiz pahalı gerekirse bluetooh klavye ve mouse ile kullanmayı düşünüyorum. Kılıfsız da kullanmaya kıyamadım.

• S10+ 5g modeli şuan satışta yok sanırım?

• ****GhOsT**** kullanıcısına yanıt

Cok baska bir sey yaziyordum cunku aylar once sim kart destekli S serisi bir tablet ariyordum ve internetteki ilanlarin gercekten LTE ya da 5G olmasindan suphe duyuyordum. Zamaninda bir Samsung magazasi calisani bir beyefendi de sim kart destekli modellerin resmi olarak ithal edilmedigini soylemisti. Ama sizin de gonderinizle biraz interneti yokladim Samsung Store'da gercekten S10 serisini 5G modelleriyle sattiklarini gordum. 5G secenegi su an itibariyle S10+ 256/12GB (39.000TL) ve S10 Ultra 512/12GB (50.000TL) modelleri ile gozukuyor.

• S10 ultra da kaç saat ekran süresi alıyorsunuz arkadaşlar?

Ben ilk açtığımda %50 idi kurulum güncelleme falan yaptım ortalama yarım saat içinde %39 a düştü bana çok hızlı şarj tüketiyor gibi geldi. Sizce normal mi bu arkadaşlar? Şimdi şarja taktım bakalım.

• Far2Cry kullanıcısına yanıt

En az 10 aliyorum ama senaryom %65 notes %35 oyun gibi bir sey

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Çok iyi alıyorsunuz hocam. Ben o kadar ekran süresi alacağımı kesinlikle zannetmiyorum. Cihazın tek gözüme çarpan sıkıntısı bu oldu o da belki zamanla oturur diye umuyorum inşallah.

Birde kilit tuşuna uzun basınca yeniden başlatamıyorum. İngilizce olarak sesli komut algılama gibi birşey açılıyor oradan restart komutu vererek başlatabildim. Bunun başka yolu yokmu?

• Far2Cry kullanıcısına yanıt
    Bildirim çubuğunda ayarların yanında olması lazim yeniden başlatma seçeneği

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.