Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S10+ / S10 Ultra (Ana Konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
13
Favori
1.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung Galaxy Tab S10+ / S10 Ultra (Ana Konu)

Samsung Galaxy Tab S10+ / S10 Ultra (Ana Konu)

• Tab S10+ ve S10 Ultra için bu konudan devam edilebilir.

• 10.1 inch modeli çıkmayacak mı bu modelde?

• ****GhOsT**** kullanıcısına yanıt

Düz 11" olanı çıkarmadı bu sene. 12.4" ve 14.6" lık iki tane seri var sadece.

• 10+ modelini aldım.
    Air 13 inç iPad arasında kaldım. Hala kararsızım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Siparisi verdim, book cover slimi bedava verdi. Birkac saate pickup olarak alacagim bakalim nasilmis alet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt

Nereden aldınız hocam? Ben de s10+ aldım ama herhangi bir hediye alamadım. Eğitim indirimi ile temin ettim ama. Mousepadli kılıfı da bekliyorum. Dediğiniz gibi bir seçenek varsa iade yapabilirim

• termomuk kullanıcısına yanıt

Amerikadayim hocam, burada + ve ultrada kilif kampanyasi hala devam ediyor

Tr fiyatı ile ilginc bir sekilde asagi yukari ayni satiliyor bu arada tum indirimleri birlestirseniz dahi, 830 dolara geldi vergiler dahil

Tamam o zaman hocam bir an moraller yerle bir olmuştu :) Samsung'un en büyük artısı Türkiye pazarı için izlediği fiyat politikası sanırım. Hayırlı olsun sizlere de.

• termomuk kullanıcısına yanıt

Tesekkurler hocam, ben aldim cihazi ufaktan yatakta not yazmaya filan basladim, hala pek kabul etmek istemesem de normal kagit kaleme gore buyuk rahatlikmis (12 yil sonraki ilk tabletim, direnisim son buldu), umarim size de alet guzelce teslim olur ve sizin de beklentilerinizi karsilar:)

Kesinlikle öyle hocam. Tüm işlerinizi kolaylıkla halledebiliyorsunuz. Note 10.1 2014 ile çıkmıştık bu yola. Şu kalem olayı yüzünden note serisi , tabletiyle telefonuyla, hastalık oldu bizde artık :D teşekkür ediyorum, beklentilerimizin karşılanacağından ilk izlenim itibariyle şüphem kalmadı :)

• sky__walker kullanıcısına yanıt

Sonradan da çıkartmayacak mı onunla ilgili bişiy dedilermi fe gibi?

• ****GhOsT**** kullanıcısına yanıt

Amiral gemisi olarak düz Tab S10 çıkmaz. FE kaç inch çıkar belirsiz henüz bir sızıntı yok.

• sky__walker kullanıcısına yanıt

O zaman tırt bi seri diyebilirz 😁 Bi ara s9 12gb ramli fiyatı baya düşmüştü keşke bu seriyi beklemeden alsaydım. Şimdi herşeyin fiyatıda arttı kötü oldu..

• S9 fe+ kullanıyorum, hdmi kablo ile monitöre baglayamiyorum, sizce s10+ almalı mıyım tavsiyeniz nedir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hurafe26 H kullanıcısına yanıt
    Öğretmen olarak eğer wifi olmayan projeksiyon gibi bir kullanım amacın yoksa hiç değmiyor. Tab s9 var ilk aldığımda hevesle dexi 1-2 kez kendi amacım için kullandım. Sonrasında yüzüne bakmadım.

Dersen monitöre bağlayıp çift ekran kullanacağım monitörün yanında bilgisayarı vardır onu kullanırsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar tab s10+ aldım kılıf ve ekran koruyucu ne alabilirim ayrıca s9+ için olan kılıf ve koruyucular uyuyormu ? Teşekkürler :)

• aenescan1994 A kullanıcısına yanıt
    Ben de arasında kalmıştım, iPhone 15 Pro Max kullanıcısı olarak iyi ki S10+ almışım diyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dün online ingilizce platformu üzerinden ders için zoom linkine tıkladım ama uygulamaya yönlendirmedi. web sürümünden devam etmek zorunda kaldım. 1-2 dakika gecikme yaşadım bu sebeple bağlanırken. neden uygulamaya yönlendirmedi anlamadım. bilgisayarda yönlendiriyordu sorunsuz bir şekilde.

• 30dk kullanımdan sonra baş ağrısı/göz ağrısı hissi yaşıyorum sanki acaba bende mı problem var yoksa psikolojik mi henüz anlayamadım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.