< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çok teşekkür ediyorum hocam. Size de hayırlı olsun tablet. Nasıl memnun musunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 19 Mart 2025; 23:51:9 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
tablet için hangi kılıfı kullanıyorsunuz arkadaşlar? İlk tablet deneyimim olacak nasıl birşey alsam karasızım. görüntü kalitesini ve yansıtmama özelliğini bozmayan önerebileceğiniz ekran koruyucu var mı bildiğiniz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yılmaz058 -- 21 Mart 2025; 2:3:34 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClaymoreW -- 21 Mart 2025; 13:33:58 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürler hocam. Yan kenar koruması olmasa da minimal tasarımı sebebiyle samsungun smart book cover kılıfını alacağım gibi duruyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Rusyada yaşıyorum hocam. Tableti Türkiyeden aldım. Kılıfı Rusyada alacağım. Kılıfı Trendyolda gördüm bir satıcıda. 6999 TL'ye alırmıydım, sanmıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |