28900e geliyor en ucuz seçenek ve hediyeler stoklarında olmadığı için hediyesiz geliyor sanırım hediyelerin ne olduğunu bilmiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy Tab S10+ / S10 Ultra (Ana Konu) (7. sayfa)

-
-
Herkese Merhabalar
S10 Ultra tablet almak istiyorum.
Hepsiburada da 37bin
Samsun'da 44bin.Eğer Samsung %20 eğitim indirimi yapıyorsa yaklaşık 35bine geliyor.
Sizce daha uygun alınabilecek sıfır yer varmı?
Mayıs ayında doğum günüm. Doğum günü indirimine daha çok var. Zaten eğitim ve doğum günü indirimi birleşmiyor sanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsung cihazlarda Pil sağlığı ve döngüsünü öğrenme;
- Geliştirici seçeneklerini açın,
- usb hata ayıklama etkin,
- Minimal ADB and Fastboot yazılımını bilgisayarınıza yükleyin,
- Samsung usb sürücüleri yüklü olsun,
- Minimal adb çalıştırın,
- Cihazı bilgisayara usb kablo ile bağlayın,
- Sırasıyla kopyala yapıştır;
adb devices
always allow (cihazın ekranından)
adb shell dumpsys battery
Böyle yazılar çıkacak.
- Pil Sağlığı: mSavedBatteryAsoc (üstteki görselde pil sağlığı %99)
- Pil Döngüsü: mSavedBatteryUsage (100’e bölünür=pil döngüsü, üstteki görselde pil döngüsü 63474 yani 63474/100=634 defa pil doldur-boşalt yapılmış)
Not: Görsel örnektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba
S10 Ultra için aşağıdaki jtech ekran koruyucuyu almayı düşünüyorum. Farklı önerileri olan varmı? Birde fermuarlı cepli kılıf kullanan arkadaşlar link paylaşabilirmi?
Teşekkürler
amazon
JETech Ekran Koruyucu için Samsung Galaxy Tab S10 Ultra/Tab S9 Ultra 14.6 Inç Kolay Kurulum Çerçevesi ile, Temperli Cam Filmi, HD Şeffaf, 2 Adethttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CBMPLZFC?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_30H04CTP9WEV6MJR0NSH_2&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_30H04CTP9WEV6MJR0NSH_2&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_30H04CTP9WEV6MJR0NSH_2&starsLeft=1
Çanta olarakta bu çantayı beğendim ama ayrı tek satılmıyor sanırım.amazon
Microcase Samsung Tab S10 Ultra 14.6 inch Uyumlu Tablet Çanta+Türkçe Bluetooth Klavye +Mouse+ Standı AL4383 Laciverthttps://www.amazon.com.tr/dp/B0DQ8V9BWN?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_YXMZKS4PY0PE64Q2Y37X_1&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_YXMZKS4PY0PE64Q2Y37X_1&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_YXMZKS4PY0PE64Q2Y37X_1&starsLeft=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalkaya19 -- 23 Şubat 2025; 20:14:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bende s10 plus aldım . Şimdilik katlanır kılıf aldım. Orjinali çok pahalı şuan için. Önerdiğiniz ayar vs varmı ilk şarj ile yaklaşık 9 saat sot aldım normalmidir? Buarada parmak izi okuyucunun oldugu yerden çok çılgın ışık çıkıyor. Normal mi
Son bir kaç aydır tablet almayı düşünüyorum ama ne alsam bilemedim. Sizce S9 yerine S10+ alınır mı? Arada 6000 liralık bir fark var. Bu fiyat farkına değecek geliştirmeye sahip mi? İlk başta S9 FE+ almayı düşünüyordum ama dizi film almak için istiyorum amoled ekranlı bir şey mi alsam düşüncesindeyim. Gördüğüm kadarıyla da 30k'yı aşmayan S9 ve S10+ var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yonamine -- 27 Şubat 2025; 10:23:39 > -
quote:
Orijinalden alıntı: YonamineSon bir kaç aydır tablet almayı düşünüyorum ama ne alsam bilemedim. Sizce S9 yerine S10+ alınır mı? Arada 6000 liralık bir fark var. Bu fiyat farkına değecek geliştirmeye sahip mi? İlk başta S9 FE+ almayı düşünüyordum ama dizi film almak için istiyorum amoled ekranlı bir şey mi alsam düşüncesindeyim. Gördüğüm kadarıyla da 30k'yı aşmayan S9 ve S10+ var.
İşlemci farkı var, ekranı S24U ve S25U daki gibi yansıma önleyici ekran. Eğer cam koruma olmadan kullanacaksanız, fark yaratır, yok takacaksanız Tab S9 ile bir farkı kalmaz.
Tab S10 serisi son zamanlarda çıkan, doğru düzgün hiçbir yenilik getirmeyen ürünler, doğru düzgün lansmanı bile yapılmadı bu yüzden. Burda olayı Tab S10 yada S9 mu dan ziyade tamamen boyuta yönelik yapmalısınız. Elde kullanım yapacaksanız Tab S10+ büyük kalıyor, söyleyeyim, rahat etmeniz zor olur. Yok ben masaya koyarım, standda kullanırım diyorsanız ozaman Tab S10+ çok daha keyif verir.
Benim kullanım senaryoma göre mesela 11" daha iyi hatta iyi bir 8-9" premium tablet olsa onu alırım.
-
Güvenlik güncellemesi geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam tabletlerin yeni model lansmanı ne zaman oluyor. S10 Ultra alma düşüncesindeyim ama S11 Ultra ne zama çıkar ve ne gibi yenilikler getirecek onu merak ettim.
Merhaba
Samsung Galaxy Tab s10+ kullanıcısıyım.
Tam olarak çözemediğim bir durum var
Ekran üstünden yukarıdan aşağı kaydırılarak açılan bildirim menüsünde
Ekran ışığı +- ayar çubuğu var, fakat ses +- ayar çubuğu yok
ayarlarda nereden açacağımı bulamadım.
Bilen varsa, yardımcı olursa memnun olurum.
-
ben de merak ediyorum. özellikle de mediatek işlemcide devam edecekler mi yoksa snapdragona geri dönecekler mi sorusu S10 ultra satın alma sürecimi durdurdu.
-
Merhaba Hocam
Ben tablette hiç oyun oynamıyorum.
Tab S10 Ultra'yı; internette araştırma yapıp gezinmek, haber kaynaklarına girmek, e-gazete e-dergi okumak, film dizi seyretmek,Spotify'den müzik dinlemek, uzun uzun notlar almak için istiyorum.
Bunlar içinde mediatek işlemci fazlasıyla yeter sanırım.
Garanti süresi biten Tab S7 plus tabletimi geçen hafta sattım.
510 ultrayı Hepsiburada'nın kendi satıcısından alacaktım ama dün fiyatı 1.000 TL artırdı. 36.999 oldu
Hafta sonu indirir belki kısmet.
Arkadaşlar merhaba. Önceki tabletim s9 fe, telefonum da s21 fe idi. Tableti her açtığımda eğer mevcut bir wifi bağlantısı yoksa telefonumun hotspot'una bağlanayım mı diye sorardı. Ben de ihtiyaca göre bağlan ya da bağlanma derdim.
Şimdi tabletim s10 plus, telefonum da s24 ultra. Tablet wifi olmayan yerlerde böyle sormuyor. İlla ki benim manuel olarak bağlamam gerekiyor.. bunu eskisi gibi ayarlamanın yolu nedir acaba?
Her iki cihazda da aynı Samsung ve google account'larını kullanıyorum. "Otomatik erişim noktası" ayarı da açık. Mesela Telefon çaldığında tablet açıksa o da çalıyor. İstersem tabletten cevaplayabiliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighty -- 8 Mart 2025; 1:14:24 >
Konuda sorular cevapsız olarak havada kalıyor, kullanıcılar buraya hiç uğramıyor belli ama ben yinede şunu sormak istiyorum.
Tab S10 Ultra'da çok not almayı ve film dizi seyretmeyi seven biriyim.
Ekran koruyucu taktırmak istedim evde kullanıyorum ama koruyucuyu olmadan tırsıyorum elimden kayar diye.
Bu ekran koruyucu ,notlar almak ve film izlemek için uygunmu?
amazon
JETech Ekran Koruyucu için Samsung Galaxy Tab S10 Ultra/Tab S9 Ultra 14.6 Inç Kolay Kurulum Çerçevesi ile, Temperli Cam Filmi, HD Şeffaf, 2 Adethttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CBMPLZFC?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_CFCB8FX85VQ5HBRM5FK5&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_CFCB8FX85VQ5HBRM5FK5&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_CFCB8FX85VQ5HBRM5FK5
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalkaya19 -- 10 Mart 2025; 17:22:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Denemedim . Ben hb üzerinden birtane aldım. Not almayada uygun , koruyuculuk güzel. Ecr mobilinki. Dediğiniz gibi tablet formunu takip ediyorum ama ümitsiz vaka. Jtech kin ekran koruyucularını cocuklarıb telefonları için almıştım buarada çok sık kırıldılar
arkadaşlar elimde tab s8 ultra var (256 gb) ilk çıktığında almıştım ve memnumum kullanıyorum. tabletlerde geçerli kod geldi tab s10 ultra (512 gb wifi) 32 bine geliyor geçmeye değer mi sizce. yoksa değmez yeni modeli mi bekleyeyim.
-
Memnunsanız bence gerek yok milisaniyeler için degmez yeniyi beklemek mantıklı bence
evet yabancı forumları ve videoları inceledim hiç geçmeye değmez yazılmış. beni etkileyecek bir değişiklik yok. 11 veya 12 ye kadar devam.
Hocam selam. Tablet alma arefesindeyim. Kodu kullanmayacaksanız alabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X