Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S10+ / S10 Ultra (Ana Konu) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
19
Favori
3.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Evet

• Samsung Galaxy Tab S10+ samsung sitesinde öğrenci indirimi varmı? Varsa ne kadara düşüyor birde samsung mağazalarında 5g modeli varmı fiyatı nedir son zamanlarda denk gelip bakabilen oldu mu? Orada öğrenci indirimi geçerli oluyor mu? Kardeşimin hakkıyla kullansan mı avantajlı oluyor mu yoksa şuan amazonda daha mı ucuz bilemedim..

• ****GhOsT**** kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy Tab S10+ / S10 Ultra (Ana Konu)
    Benim gördüğüm en avantajlisi mediamarkt şu an
  • Arkadaşlar sizden bir konuda yardımlarınızı istiyorum.
    Tab s10 ultramı yarın geri iade etmek istiyorum. Tableti vatan bilgisayar mağazasından yanında kulaklık hediyesi ile birlikte aldım.
    Daha önce hiç elektronik bir ürün iade etmediğimden nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum.
    Tableti alalı bugün 11 gün oldu ve yarın iade etmeyi düşünüyorum. İade sırasında herhangi bir sıkıntı çıkarmı? Kredi kartı ile 3 taksit ile aldım. Aldığım gün ekrana koruyucu taktırmıştım onu çıkartmam gerekiyormu? Lütfen cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.
  • Far2Cry kullanıcısına yanıt

İnternetten alınan ürünlerde koşulsuz iade olayı varken mağazadan alınan ürünlerde o kadar rahat değil. Bu tarz kullanılan ürünlerde kusur yoksa mağaza almayabilir bildiğim kadarıyla. Mesela MediaMarkt bu şekilde açıklamış.

Mağazadan satın alınan ürünlerde iade süresi; fatura tarihinden itibaren MediaMarkt Club üyeliği ile 28 gün, Club üyeliği olmadan 14 gündür. Bu süreler içinde ambalajı açılmış ancak kullanılmamış (tekrar paketlenebilir ürünlerde geçerlidir, kesilerek açılan ürünlerde geçerli değildir) ürünlerin faturası ile birlikte, yalnızca değişim işlemi yapılabilir. Ambalajı açılmamış ve kullanılmamış ürünlerin faturası ile birlikte, iade / değişim işlemi yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ****GhOsT**** -- 11 Aralık 2024; 22:43:59 >
  • ****GhOsT**** kullanıcısına yanıt

Belki yollamam hocam bende uğraşmak istemiyorum ama insan 1-2 kusur görünce soğuyor işte. Cuma gününe kadar beklicem belki iade etmem

• Selamlar, 1 aylık Samsung tab s10 ultra tabletimizin ekranı hafif bir darbede malesef kırıldı. Darbe bile denemez. Çok dikkatli olmakta fayda var biz yandık siz yanmayın.
  • Tab s9 plus tan tab s10 plus a geçiş yaptım umarım iyi olur
  • Tab S10+ almayı düşünüyorum arkadaşlar, bu modelin kronik bir problemi var mı?
  • PVH kullanıcısına yanıt
    2 aydır kullanıyorum, herhangi bir sorunu göremedim.
  • Samsung care ile normal garantiyi uztabiliyormuyuz arkadaşlar

• Merhaba arkadaşlar. Tab s10 ultra bluetooth kulaklıkta ses gecikmesi oluyor. Özellikle uygulamalarda ve oyunlarda daha çok var. Ama YouTube yok denecek kadar az. Samsung buds 3 kullanıyorum. Başka bluetooth kulaklık kullandığımda da sonuç aynı. Farklı bir ayarı var mı arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.