Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S10+ ve S10 Ultra'nın tanıtım görüntüleri paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy Tab S10+ ve S10 Ultra'nın tanıtım görüntüleri paylaşıldı
    Samsung, yakın tarihli Unpacked 2024 etkinliğinde Galaxy Z Flip 6 ve Z Fold 6 ve çok daha fazlasını tanıttı. Ancak bir süredir beklenen Galaxy Tab S10 serisinin pas geçildiğini gördük. Şimdi bu bekleyiş sürerken, Galaxy Tab S10+ ve S10 Ultra'ya ait tanıtım görüntüleri internete sızdırıldı. 

Samsung Galaxy Tab S10+ ve S10 Ultra beklenen özellikler

Uzun zamandır devam eden söylentilerde, Galaxy Tab S10 serisinin yalnızca iki modelle sınırlı kalacağı öne sürülmüştü. Yeni sızıntı ise bunu doğrular nitelikte. Görüntülerde Gümüş ve Grafit renklerinde Galaxy Tab S10+ ve S10 Ultra modelleri ile karşılaşıyoruz. Detaya inersek, Galaxy Tab S10 Ultra modeli çentikli bir ekranla gelirken, Plus sürümünde bu çentik kaldırılmış. Aynı zamanda her iki tabletin tasarımı da geçen yılki modelleri andırıyor. 

Samsung Galaxy Tab S10+ ve S10 Ultra'nın tanıtım görüntüleri paylaşıldı
    Aktarıldığı kadarıyla Galaxy Tab S10 Ultra, 326,4 x 208,6 x 5,45 mm boyutları ve 0,05 mm inceliğinde Tab S9 Ultra'dan çok da farklı değil. Kaçıranlar için geçen yılki model, 14,6 inçlik geniş bir ekranda tanıtılmıştı. Yeni Galaxy Tab S10 Ultra'nın da aynı geleneği sürdürmesi bekleniyor. Galaxy Tab S10+ ise daha küçük 12,4 inçlik bir ekranla karşımıza çıkacak. 

Ayrıca Bkz.Samsung, ilk gözlüksüz 3D oyun monitörünü duyurdu: Odyssey 3D

Ayrıca ilk kez bir Samsung amiral gemisi cihazı MediaTek işlemci tarafından çalıştırılacak. Bu noktada her iki model için 45W hızlı şarj ve Dimensity 9300+ işlemciye işaret edilmiş durumda. Galaxy Tab S10 serisi hakkında bildiklerimiz şu an için bunlarla sınırlı. Diğer tüm detayların önümüzdeki Ekim ayında resmiyete kavuşması bekleniyor. 

Kaynak:https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_s10_and_s10_ultra_shown_in_leaked_promo_image-news-64231.php

• Şu çentikten rahatsız olan bir tek ben miyim? Sırf çentik yüzünden ultra yerine plus ı tercih ettim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Köşeler yuvarlatılmış gözüküyor.

• Mediatek g90t'li ve dimensity 7200'lü telefon kullandım çok bir eksikliklerini hissetmedim. Bu tabletteki işlemcide gerekli performansı gösterecektir.

• EveryThingMiPro E kullanıcısına yanıt
    Ben de ultra düşünürken plus aldım. Nedeni de 14" in çok büyük olduğunu düşünmemdi. Ama anladım ki plus bile bana büyük. Mobilite için iPad mini boyutlarını daha ergonomik buluyorum. Samsung un da üst segmentte 10" altı tableti olmalı bence.

• Mediatek 9400 yada snapdragon 8 Gen 4 olmadığı sürece hiç bir şansı yok

• Wooowww inanılmaz değişim. 😀

• Tab S9 Ultra kullanıcısı olarak S10 Ultra'yı kıskanmayacağım çünkü S9 Ultra zaten tüm isteklerime fazlasıyla karşılık veriyor.

Ses şiddeti biraz daha fazla olsaydı tadından yenmezdi..

• Sadece iki sürüm olması ilginç. Daha önce S9 kullandım, şarj konusunda gerçekten berbattı. Bakalım bunlar nasıl olacak? Gerçi çok bir şey değişmez dynamic 2x amoled olduğu sürece pili daha çok içer bunlar...

• Tab s7fe var bende bildirim paneli indirirken kasıyor sıfırlasanız bile daha 2üst modeli varken kesinlikle samsung önermem kalemi iyi anında ceviri bile yapıyor şarjı bitmiyor ama tuşu sallanıyor ve en iyi kılıfa rağmen eğildi ben samsung önermem

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Bende sizinle ayni düşündüğüm için Tab S9 aldım. Boyutu ideal bence.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Guncelleme YAP düz?lir

• khaos kullanıcısına yanıt
    Onlar 2024 te çıksa bile hemen piyasaya surulemez daha test edilm?si lazım snapdragon 8 gen 3 iyi

• Samsung'un üst segment küçük ekranlı tableti olmadığı için gidip iPad mini aldım. Tek alternatif A9 idi ve mağazadaki teşhir ürünü bile kasıyordu. Neden sürekli ekranı büyütmeye gidiliyor ki? Baz model S9 bile benim için kocamanken şimdi en az plus ile çıkması çok tuhaf. Tabletler tabletlikten çıktılar.

• Ahmet1020 kullanıcısına yanıt
    En azından mediatek 9400 sunulabilir di Samsung tablet işinde ilk defa biraz eli yüzü düzgün s9 serisini yaptı devamı gelmeyecek belli oldu.

• khaos kullanıcısına yanıt

s9 bayagı ufak bu arada nasıl büyük geldi sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.