Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S2 [Ana Konu - TANITILDI!] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
10
Favori
22.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Orjinal harici kablo ve adaptör kullansak cok problem olur mu acaba?

• Tablete uyumlu baska tablet veya telefon kablosu adaptoru kullanabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_on-man

Arkadaşlar benim tablet bir gün en yakın ancak şarj oluyor. Herkeste böyle mi acaba bu

Benim de sizin ki gibi olmaya başladı. Arkadaşımda da aynı tablet var onda da bu sorun başladı. Yazılımsal olduğunu düşünmeye başladım :)

• androkolik kullanıcısına yanıt
    Hocam şarj adaptörlerinden kaynaklanıyor!

Değiştirirseniz sorun kalmaz..

• Byone kullanıcısına yanıt
    İkisinin de aynı anda bozulması ve diğer arkadaşında böyle bir sorunu olması garibime gitti. Tablet i kızım kullanıyor ve çok çok sık kullanmıyor. Bende yoğunum bakamıyorum bu aralar. Kesin adaptör den ise garanti ye vereceğiz o zaman.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sarj sorunu bende de var.3 saatte yuzde 25 doldu mesela son taktigimda.baska bir samsung telefonun hizli sarj cihaziyla sarj ediyorum ben.cok cok daha hizli dolduruyor.

• Hızlı şarjı kullanmanızı tavsiye etmem hocam,

Hem bataryayı hem de şarj cihazını olumsiz etkiliyor..

Ne telefonda ne tablette hızlı şarj hiç kullanmadım bir zararınıda görmedim..

Powerbank acil durumlarda işimi görüyor

• Şarj sorununun teşhisini tam olarak koydum. En azından bende öyle. Adaptör de sorun yok. Kabloda sorun var.

• androkolik kullanıcısına yanıt
    Hocam adaptorden kastım usb kablo, fakat başka kabloda taksanız (orjinal) yaklaşık 3 ay sonra kablo gene sıkıntı yaratmaya başlıyor.. adaptör fazla akım veriyor olabilir..

• Bu akşam Android 7.0 güncellemesi geldi. Indirdim

• GÖKHANK kullanıcısına yanıt
    Neredeyse her gün kontrol ediyorum. Bir türlü gelmedi. Özel bir şey yaptı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: muzunman

Neredeyse her gün kontrol ediyorum. Bir türlü gelmedi. Özel bir şey yaptı mı?

Ekstra bir sey yapmadım. SM-T817 Tableti açıp kablosuza bağlandığımda, güncelleme indiriliyor dedi ve yükledi. Sizinki T713'tü sanırım. Belki T817'den sonra 713'lere vereceklerdir.
     Samsung Galaxy Tab S2 [Ana Konu - TANITILDI!]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 29 Nisan 2017; 21:18:53 >

• GÖKHANK kullanıcısına yanıt
    Sanki üvey evlat gibi bu 713. Çok fazla satılmıyormuş gibi. Konuda çok fazla bir hareketlilik te yok. Xda ya bakıyorum doğru düzgün room da yok. Garip geldi bana. Sanki hiç tutulmayan bir tableti yanlışlıkla almış gibiyim. Ancak bu hususları görmezden gelecek olursak son derece memnunum bu tabletten. Pahalı olsada orjinal kılıfı son kuruşuna kadar parasını hak ediyor.

• Byone kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Şimdi uyduruk bi kablo ile sorunsuz şarj ediyorum. Bozulursa yine 3.0 destekli kalın olanlardan alırım.

• T713 için güncelleme alan var mı? Nisan sonunda vereceklerdi güya ses seda yok.
  • Arkadaşlar, sizden fikrinizi rica ediyorum. İki tablet arasında kaldım, İpad Mini Retina 32GB ve Samsungs S2 8.0 T713 . Ekran-Görüntü özellikleri aynı, internette dolaşmak ve video izlemek için tablet alıyorum. Sörf yaparken kasmasın, uzun vadede götürsün başka isteğim yok. Sizce hangisini almalıyım ?
  • crash_bandicoot C kullanıcısına yanıt
    hocam ipad hiç kullanmadım öncelikle
    1.5 yıldır s2 t710 8.0 modelini kullanıyorum gayet memnunum ,tavsiye ederim
  • Bugün T818 modelini sahibinden üzerinden bir elemanla anlaştım parayı gönderdim adam kargoda ürünü garanti kapsamına almadan gönderiyorları bahane ederek ürünü göndermedi para iadesi yaptı. Parayı göndersin diye fazla da tepki göstermedim.

Aslında 9.7 inch büyük 8.0 inch küçük geliyor.
    8.8 inch boyutunda bir tablet yapsalar güzel olur...
    T713 modelini almayı düşünmeye başladım ne dersiniz?
  • bu tablette root rom vs atarak telefon görüşme özelliği aktif etmek mümkün mü
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.