Şimdi Ara

ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.095
Cevap
62
Favori
138.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İPad Air 4 varken bunu almanızı tavsiye etmem.
  • onboardx O kullanıcısına yanıt
    Hocam buraya da mı geldin? 7000 TL.ye kalemli, klavyeli 12,4 inç cihaz yerine aynısı 10.800 TL.ye 10,9 inç cihaz tavsiye ediyorsun. Verdin S6'yı, aldın Ipad'i, kullan işte. Her Samsung tablet konusunda Ipad övüyorsun. Ben de kol gibi fiyatları olan Apple ürünlerini zerre tavsiye etmem. Yeter artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 17 Eylül 2020; 11:17:47 >
  • bu kadar ipad hayrını olup her samsung tablet konusunda ısrarla ipad tavisye eden onboardx in apple çalışını olması ihtimalinden daha yüksek bir ihtimal apple satıcısı olması ihtimalidir

şaka bir tarafa; buradaki pek çok insan az çok ipad pro ve tab s6 yı araştırmış ve biliyordur. şahsen tab s6 ve tab s7 ye sahip oldum. ipad pro yu deneyimledim ve tercihim ihtiyaçlarım doğrultusunda tab s7 plus oldu ve çok memnunum ayrıca tavsiye de ederim ama ipad kullanan insanların samsung tabletler forumlarında ısrarla ipad önermeleri itici oluyor. bu arada onboardx in ard niyetle bunu yapmadığını düşünüyorum fakat öyle görünüyor.

• Merhaba, hala tablet yada kılıfı teslim alamayanlar var mı? Benim kılıfım hala gelmedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün müsteri hizmetleri ile tekrar görüştüm. stoklarında kılıf olmadığını söylüyor. Ama satıyorsunuz online shopta var dedigimde onun stoğunun ayrı hediye ürün stoğunun ayrı olduğunu söylüyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kılıfım bugün geldi. Memnunum gayet güzel bir kullanımı var. Touchpad kısayolları ile günlük kullanımda hızını hiç kesmiyor rahatsızlık yaratmıyor.
  • Ali Çeşmeci A kullanıcısına yanıt
    Benim tablet hala gelmedi. Her gün mesai başlangıcı ve bitişi olmak üzere iki kez telefon ediyorum müşteri hizmetlerine. Hep değişik değişik şeyler söylüyorlar. Telefondakinin de ne olup bittiğinden haberi yok. Sadece karşılarındaki ekranda yazana göre yorum yapıyorlar. Kİmisi tedarik ediliyor diyor kimisi ise kargo aşamasında diyor, kimisi stokta sıra bekliyor diyor.

Genel ön siparişleri ile ilgili şunu gönderdim bakalım hangi sığ cevabı verecekler. İsteyen kendisi için de kullanabilir.

Ön Sipariş Maduriyeti Hakkında Satış Birimlerine İthafen

31 Ağustos 2020 tarihinde 3 Eylül gönderim tarihli olarak ön sipariş ile satın almış olduğum Galaxy Tab S7 Plus ve Klavyeli kılıfı, aradan 18 gün geçmesine rağmen, herhangi birisi tedarik edilerek ulaştırılamamıştır. 17.09.2020 tarihi itibarı ile xxxx numaralı siparişim için 4447711 müşteri hizmetleri ile görüştüğümde hala tedarik aşamasında olduğunu öğrendiğim ürün, hepsiburada.com ve amazon.com.tr siteleri üzerinde ertesi günü teslimat tarihli olarak satılmaktadır ve stoklarında mevcuttur. Haftalar öncesinden ürünün parasını ödeyip ön sipariş ile satın almış olmama rağmen benden öncelikli olarak bu satış sitelerinde stokta olması kabul edilebilecek bir durum değildir. Zira ön sipariş mantığı ürüne öncelikli olarak sahip olma şeklindedir. Samsung Türkiye ve onun nezdinde DRK AKSESUAR VE İLETİŞİM HİZMETLERİ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ olarak hangi mecradan(n11, hepsiburada, samsung online mağaza) olursa olsun ön sipariş vermiş müşterileri bir kenara bırakıp satış yapan sitelerin stoklarını doldurmaları bu konudaki yanlış zihniyeti göstermektedir.

Hali hazırda Galaxy Tab S7 Mystic Black ürününü almak isteyen birisi şu an itibariyle ismi geçen mecralardan siparişini verip ertesi günü cihazını kullanmaya başlayabilirken, başta shop.samsung.com/tr adresinden ön sipariş verenler olmak üzere, müşteriler hala cihaz tedariği beklemekte ve ürünlerinin ne zaman ellerine ulaşacağı hala bilinmemektedir.

Zira Galaxy Note 7 ve Galaxy Note 8 ürünlerinizi de ilk çıktığı dönemde almış birisi olarak Note 7 ön siparişi verenler cihazlarını beklerken ben mediamarkt internet sitesi üzerinden ürünü alıp kullanmaya başlamıştım. Benzer ön sipariş sıkıntıları Note 8 ve Galaxy Watch Active için de yaşanmıştı. Ancak görüyoruz ki bu yanlış uygulama hala devam ettirilmektedir.

Bu yanlış uygulamadan bir an önce vazgeçip müşteri memnuniyeti adına stoklarında olan satıcılarınızdan ürünü tedarik ederek hala ön siparişini bekleyen "öncelikli" müşterilerinize ürünlerini ulaştırmanızı bekliyoruz. Bu konu özelinde ve genel ön sipariş sisteminiz ile ilgili olarak gereken aksiyonları almanızı umuyoruz.

• hasantalha H kullanıcısına yanıt
    Aynen :/
  • Galaxy Tab S7 mi yoksa TAB S7 plus mu?

Çok kararsız kaldım. Başta taşınabilirlik açısından 11 inç olan TAB S7 yi tercih ediyordum. Diğer yandan donanımsal özellik bakımından S7 plus 8gb ram ve 256gb depolamasıyla beklentilerime daha uygun. Elbette Amoled ekranı olması da bir avantaj. Aradaki fiyat farkını da çok önemsemediğimden S7 plusa yönelmiştim. Ancak bu sefer de S7 plusdaki yeşil tint sorunu kafamı bulandırdı. Bu kadar parayı sorunlu bir cihaza bağlamaktan çekindim. Tüm S7 pluslarda olduğu söyleniyor. Mağazalara geldiğinde bizzat yerinde görüp değerlendirmeye kara verdim. Yazılımsal bir güncelleme ile düzelir mi acaba diye düşünüyorum. Bu bakımdan konu yakın takibimde. Zaten cihaz henüz piyasada yaygın olarak tekno mağazalarda bulunmuyor bildiğim kadarıyla.

TAB s7 tableti bir şeyler okumak, notlarımı pdf lerimi arşivleyip s-pen ile üzerinde çalışmak, web gezintisi, film izleme gibi işler için istiyorum.Çoğunlukla windowslu bir bilgisayar tercihimdir. Ancak pdf ve ya bir belge okurken bilgisayarın yatay ekranı beni daraltıyor. İşte burada dikey açıyla tutma imkanı olan tablet ihtiyacı oluşuyor. Zamanında note 10.1 tableti severek kullanmıştım. O dönemin teknolojisinden kaynaklı kısıtlamaları vardı elbette. S-pen şimdiki kadar gelişmiş değildi.

S-peni aktif kullanırım.Benim için önemli.

Samsung'un global sitesinde düz TAB S7 modelde, S7 plusda olduğu gibi 8gb ram ve 256gb depolama seçeneği görünüyor. Ancak ülkemizde mevcut değil ve geleceğini de sanmıyorum. Yurt dışındaki incelemelerde ağırlıklı olarak s7 plus modelini görüyorum. Düz S7 modelinde widget desteği olmadığına dair bir şeyler okudum bir yerlerde. Mantıklı gelmedi ya da ben yanlış anladım bilmiyorum. Var mı böyle bir şey? Şahsen widgetleri çok kullanırım. Olmaması kabul edilemez benim için. Öyleyse bu da S7 plusa yönelmek için bir nedendir.

Kafamda hala düz tab S7 mi alsam kararsızlığı var siz ne dersiniz??

Kullanışlılık öncelikli benim için. Fiyat farkı önemli değil.

Düz TABs7 mi yoksa S7 Plus mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: recooz

bu kadar ipad hayrını olup her samsung tablet konusunda ısrarla ipad tavisye eden onboardx in apple çalışını olması ihtimalinden daha yüksek bir ihtimal apple satıcısı olması ihtimalidir

şaka bir tarafa; buradaki pek çok insan az çok ipad pro ve tab s6 yı araştırmış ve biliyordur. şahsen tab s6 ve tab s7 ye sahip oldum. ipad pro yu deneyimledim ve tercihim ihtiyaçlarım doğrultusunda tab s7 plus oldu ve çok memnunum ayrıca tavsiye de ederim ama ipad kullanan insanların samsung tabletler forumlarında ısrarla ipad önermeleri itici oluyor. bu arada onboardx in ard niyetle bunu yapmadığını düşünüyorum fakat öyle görünüyor.
    Hocam ben Tab s6 kullanıp satmış birisiyim.Tab s6 konusunda resimleri görebilirsin.

• onboardx O kullanıcısına yanıt
    Biliyorum hocam, o konuda aktif üyelerden biriyim banada iPad pro tavsiye etmişliğin var. hatta seninde yoğun tavsiyelerin sonucu ipad pro ve kalemini deneyimlemişliğim var. shrper3d uygulaması dışında ki oda baya pahalı bir uygulama bana hitap etmedi.

Bir değişiklik yapalım bu sefer ben size Tab 7 Plus tavsiye edeyim. kesinlikle çok memnun kalacağını düşünüyorum. Snapdragon 865 + Google ekosistemi + 12.4 Amoled ekran + dex ve Spen fonksiyonları vs vs.... özellikle dex ve Spen fonksiyonlarını bundan 5 yıl Sonra Apple Devrim olarak belirterek Apple kullananlara Yeni birşey gibi satar. bu işten nemalanan teknoloji yazarları de harika mükemmel diye size pazarlar Benden söylemesi.
  • recooz R kullanıcısına yanıt
    Yok hocam sağolasın.İpad pro ile devam.
  • thevertia T kullanıcısına yanıt
    7 is gunu icinde tamamlanir demislerdi, 7 is gunu sonunda iade kredi kartima ulasti. Bu surecte ara sira arayip durum nedir diye sormanizda fayda var. Iademden 3-4 gun sonra klavyeyi gonderdiler :D sebebini sorunca iadenin kayitlara gecmemis oldugunu fark ettiler falan epey amatorce bir surecti ama zamaninda tamamlandi.
  • asdsaz A kullanıcısına yanıt
    Ben bunun siparişini verdim:

https://tr.aliexpress.com/item/4001260956660.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.21894c4ducoKdY
  • iPad Pro 12.9 inch bugün elime ulaştı. Bu cihazın ekranı Tab S7+'a göre tam anlamıyla berbat! Tab S7+'ı iade ettiğimden yan yana karşılaştıramıyorum ama aralarında fark muazzam. 2020 yılında hala LCD kullanmak çok ilkel. Eğer önceliğiniz ekransa, OLED ekranlara geçene kadar iPad'den uzak durun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thevertia

iPad Pro 12.9 inch bugün elime ulaştı. Bu cihazın ekranı Tab S7+'a göre tam anlamıyla berbat! Tab S7+'ı iade ettiğimden yan yana karşılaştıramıyorum ama aralarında fark muazzam. 2020 yılında hala LCD kullanmak çok ilkel. Eğer önceliğiniz ekransa, OLED ekranlara geçene kadar iPad'den uzak durun.
    Hocam daha önce yazdım ama cevap verebilecek biri olmadı. YouTube ve Netflix vb platformlardan video izlendiğinde iPad Pro da üst ve alt tarafta çok boşluk oluyor. Tab s7 plusta nasıl acaba. Ekran formatı 16:10 olduğu için çok fazla boşluk kalmayacağını düşünüyorum ama canlı olarak test edemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufbayrak82

Hocam daha önce yazdım ama cevap verebilecek biri olmadı. YouTube ve Netflix vb platformlardan video izlendiğinde iPad Pro da üst ve alt tarafta çok boşluk oluyor. Tab s7 plusta nasıl acaba. Ekran formatı 16:10 olduğu için çok fazla boşluk kalmayacağını düşünüyorum ama canlı olarak test edemedim.

Alıntıları Göster
    Youtube ve Netflix videolarının formatı 16:9 . Tab S7+ 16:10 olduğu için çok az boşluk kalıyor ve videolar gayet güzel görünüyor. iPad Pro'nun oranı ise 4:3 (16:12 'ye tekabül ediyor) olduğu için büyük bir boşluk var. iPad'de Siyah boşluklar Tab S7+'dakinin 3 katı büyüklüğünde. Görsel deneyim açısından iPad'in ekranı berbat.

Tab S7+ çok iyi bir cihaz ekran konusunda. İade etmemin sebebi şu an için tablete ihtiyacım olmadığına kanaat getirmem. iPad Pro'yu da iade ederim muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: thevertia

Youtube ve Netflix videolarının formatı 16:9 . Tab S7+ 16:10 olduğu için çok az boşluk kalıyor ve videolar gayet güzel görünüyor. iPad Pro'nun oranı ise 4:3 (16:12 'ye tekabül ediyor) olduğu için büyük bir boşluk var. iPad'de Siyah boşluklar Tab S7+'dakinin 3 katı büyüklüğünde. Görsel deneyim açısından iPad'in ekranı berbat.

Tab S7+ çok iyi bir cihaz ekran konusunda. İade etmemin sebebi şu an için tablete ihtiyacım olmadığına kanaat getirmem. iPad Pro'yu da iade ederim muhtemelen.

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ederim cevabınız için. Son öğrenmek istediğim uygulamaların tablete uyumluluğu nasıl. Hem görsel hem performans uyumu olarak. Bazı yerlerde Twitter’ın tablet uygulaması yok diye okumuştum. Bunun gibi sık kullanılan uygulamaların tablet uygulaması ne derece var yada yok

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.