Bildirim
ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU (20. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Twitterın uygulaması iyi çalışmıyor tablette ama ben tarayıcıcıdan ana ekrana ekle yapınca twittera özel uygulama gibi çalıştığını gördüm. Bu şekilde kullanınca hiç bir sıkıntı olmuyor uygulamayı indirmeyin bence. Onun dışın pek bi sıkıntı yok. -
Bende aldım bundan ayrıca bir de kılıf aldım İstanbula gelmiş sanırım yarın getirirler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Type C hub kullanan var mı? 3.5mm stereo jack çalışıyor mu?
selamlar, ben de bugün TAB S7'yi tr amazondan sipariş geçtim. 5150'ye geldi. klavyeli kılıf kampanyasından nasıl faydalanacağımı bilmediği için direk amazondan aldım :/ umarım pişman olmam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mistakey_87 -- 21 Eylül 2020; 22:39:27 > -
Suan itibariyle mevcut kampanya yani klavyesi de alinirirsa %50 indirimli halde bile sizinkinden yuksek fiyatliya geliyor.
Yani kampanyasiz klavye kilifi dahi alsaniz kardasiniz. Ki olmasi gereken fiyati amazon.com.tr den almissiniz .
Fiyat uzerinden pisman olmazsinizsamsung türkiyeSamsung Galaxy Tab S7+ Klavyeli Kılıfhttps://shop.samsung.com/tr/galaxy-tab-s7-plus-klavyeli-kilif
-
düşündüğüm tek şey klavye kılıf olayıydı. onun da fiyatını görünce değmezmiş dedim elimde zaten kablosuz set var, tabi orijinali kadar ergonomik değil dışarda kullanım için ama evde iş görür.
şimdi 2 tane ürün kestirdim gözüme, hub olayları için. hdmı ve hızlı şarj desteği de sağlıyor ürünler. satın aldığım cihaz geldikten sonra bu iki üründen birini alırım muhtemelen. linkleri bırakıyorum, ilgilenen arkadaşların da bir fikri olur.www.hepsiburada.comBaseus Multi-Functional Hub (Type-C To 3 X USB 3.0 + HD 4K + Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/baseus-multi-functional-hub-type-c-to-3-x-usb-3-0-hd-4k-pd-adaptor-p-HBV00000KTFJA?magaza=EKOPAZARLAMAamazon.comUSB C Hub HDMI Adapter,QGeeM 7 in 1 Type C Hub to HDMI 4k,3 USB 3.0 Ports,100W Power Delivery,SD/TF Card Readers Compatible with MacBook Pro 13/15(Thunderbolt 3),2018 Mac Air,Chromebook USB C Adapterhttps://www.amazon.com/dp/B07QXMNF1X/?coliid=IE0QH96JU29F6&colid=2MU6VVQT6RYOJ&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it
amazon'un ürünü çok tutulmuş, diğeri de baseus kalitesi.
-
Yalnız arkadaş küçük modeli o fiyata almış galiba. amazon büyük modeli 7 binden bir kaç lira ucuza satıyor. Ben olsam Samsung'dan yarı fiyatına klavye kampanyalı alırdım. -
-
Kucukse ki oyle: Aynen... -
klavyeli kilifi benim gibi gelmeyen kimse var mi?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Şu anda yarı fiyatına bile olsa, eder veya etmez ona bir şey diyemem, ama klavye fiyatı bence de yüksek. Ön siparişte klavye dahil alanlar avantajı yakaladı. Klavye istemiyorsanız sizin yaptığınız daha mantıklı tabii. -
Maalesef benim de hala gelmedi ve ellerinde de ürün yok dediklerine göre, ayrıca online satışta var neden yollamıyorsunuz dediğimde ise, o ayrı stok oradan gönderemeyiz diyorlar, anlayacağınız, para ile var, hediyeler patetes....
BU SAMSUNG TÜRKİYE BANA KAFAYI YEDİRTECEK !
Tab S7+ 'ı iade etmeye karar vermiştim. Çağrı merkeziyle görüştükten sonra ürünü geri gönderdim 6 gün önce ürün onlara ulaştı. Sipariş de "iptal edildi" aşamasına geçti. Para iadesi için IBAN bilgim alındı buraya kadar her şey normal. Ben de para iadesini beklemeye başladım.
Bugün ise bir anda iptal olan siparişim "sevk edildi" olarak güncellendi ve ürünün kuryeye verildiğine dair bana bir mesaj geldi. Saçmalık! Canlı destek zaten hiçbir işe yaramıyor tek dedikleri çağrı merkezini arayın. Aradım bir yanlışlık olmuş kuryeyi kapıda reddedin teslim almayın dediler. Bekliyor bakalım ne olacak.
Teslimat sırasında rezalet, iadede rezalet. Her yetkili farklı bir şey söylüyor... Bu kadar organizasyonu bozuk bir firma görmedim. Koskoca Samsung'un Türkiye pazarını DRK aksesuar denen ne idüğü belirsiz şark kurnazı bir firmaya devretmesi de felaket !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thevertia -- 22 Eylül 2020; 17:12:57 >
-
Bu rezalet yillardir var :/ . Kampanyanin hatrina katlandik :/ Ama ayni kampanyalar fiziksel magazalara gelmemesi tuhaf! .
Bendeki teslim almama ragmen halen isleniyor diyor! Sistemleri bihaber mi desek ?! ...
Paranizi iade etmemek icin tum aksilikler var sanki ?! ...
DRK aksesuar yillardir bu isi beceremiyor! Sahsen her turlu sikayetlerim de olmustur. Onceki yillarda da . Ama bu isi Guney Kore merkezdekilere iletmek lazim .
Franchising isini Turkiye'de Turkler beceremiyor :/ ... Teknik Servislerde oldugu gibi ! ... Anca bilincli ve israrli olursaniz sansiniz vardir! ... -
S7 plus çok güzel olmuş.. Fakat lte bağlantısı olmaması yüzünden s6 almak zorunda kaldım. Alan herkes iyi günlerde kullansın
Aslinda var 4G/LTE li hatta 5G li modelleri de var. Sanirim yakin zamanda Turkiye'de satisa baslanir ... -
Arkadaşlar Tabletlerini teslim alıp hala kılıf alamayan arkadaşlar var mı? Ben mantıklı bir yanıt alamıyorum Shop Samsung tarafından. Tatmin edici bir cevap alabilen var mı?
Bana da henuz gelmedi. Artik aramiyorum da akisina biraktim! Hic arayip canimi sikmamaya calisiyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İşte o zaman üzülürüm :) Zarar demektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X