Şimdi Ara

ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.095
Cevap
62
Favori
137.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanki 2 güncelleme bi anda gibi gördüm ondanda sormuştum ama sırf güvenlikmiş.

Bu arada twitterda ufak bir sorun yaşıyorum son zamanlarda. Sanırım twitterı güncelledikten sonra oldu. Aışta aşağılara indikçe bazen alta gelip altı açarken, bazende twit içeriğinde kişilere girip çıkınca kaldığım yerden en tepeye atmaya başladı. Çok sinir bozucu oluyor. Başka başına gelen varmı? Silip bi daha yükleyeceğim düzelmezse ama merak ettim genel birşey mi diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tab s7 ile hızlı micro sd kartlardan kullanan var mı? (u3 standartında olan micro sd kartlar. Samsung Evo Plus,Sandisk Extreme vs.)

Samsung evo plus mavi seriden olan kart takılı. Max 20mb saniye okuma yazma hızı veriyor. Kartı çıkarıp bilgisayara takıyorum. 50~60mb saniye arası yazıyor. Okuma hızı ise bilgisayarda neredeyse 100mb saniye oluyor. Buradan gelen cevaba göre yine servis yollarına düşeceğim😢.

Test için tabletin hafızasından micro sd karta kopyalama yapabilirsiniz. Ya da tableti usb 3.0 kabloyla( tabletle gelen kablo usb 2.0) bilgisayara bağlayıp bilgisayardan microsd karta dosya atabilirsiniz. Dosya atarken süre tutarsınız ve dosya boyutunu toplam süreye bölünce hızı bulursunuz🙂. Tek parça video dosyası atmanız da test için elzem🙂. Çok uğraştırıcı gibi geliyor ama benim gibi dizi film indirip izliyorsanız çok zamanınızı almaz🙂.

• hacı1992 kullanıcısına yanıt

S7+'ta Samsung Evo Plus 512 GB kart kullanıyorum. Kırmızı beyaz olanlardan. Az önce tam 1GB'lık test dosyası attım, 55 saniye civarı sürdü. 2 defa denedim. Sizinle aynı sonucu verdi diyebilirim. 19 MB/sn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 4 Nisan 2022; 15:5:20 >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt

Eyvallah. Yalnız o kartın 128gb olanı vardı. O bilgisayara takılıyken de max 20mb saniye yazma hızı veriyordu(Okuma hızında sorun yoktu.). Hafıza kartını servise gönderdim. Bu yeni beyaz mavi olan seriden gönderdiler. Bilgisayara takınca sorun yok. Hatta android yüzünden midir diye Poco x3 Pro ya taktım. Onda da sorun yok.

Sandisk Extreme alacaktım. Vazgeçtim. Onla da bir test edeni bulursam ve onda sorun yoksa Sandisk Extreme alabilirim. Notebookcheck tablet yeni çıktığı zamanlar yayınladığı incelemesinde Toshiba'nın bir tane kartını test etmiş ve onda sorun gözükmüyor.

ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU

Kırmızı kartın 128 olanı bende de var. Az önce Crystal Disk Mark ile laptopta test ettim. Okuma 94 MB/s, yazma 87 MB/s sonuç verdi. Ardından 512'yi tabletten çıkarıp denedim, okuma 93, yazma 83 olarak sonuçlandı. Sizin o kart gerçekten arızalıymış demek.

Daha sonra tablete CPTD Benchmark yükledim ve 512'lik kartın sonuçları, okuma 77 MB/s, yazma 37 MB/s olarak çıktı.

• kartalkaya19 K kullanıcısına yanıt

Şu an vergi ve kargo dahil yurtdışından 434 TL'ye geliyor. Tough Armor Pro modeli de var. O biraz daha pahalı. (Linki Tab s7 kullanıcıları da kendi modellerine uygun olan kılıfı bulsun diye böyle attım. Siz alt tarafta s7+ a uygun olanı bulup alacaksınız)

434 TL şuan. Tam yazacakken bir arkadaş daha yazmış.

Spigen Samsung Galaxy Tab S7 Plus Kılıf Rugged Armor Pro Black - ACS01607 https://www.amazon.com.tr/dp/B08CY9WDH6/ref=cm_sw_r_apan_i_CGFG679FTENHZXGMTX89

• Arkadaşlar, s7 fe için klavyeli kılıf ve taşıma çantası önerebilir misiniz? Bir de ekran koruyucu cam?

Umarım bir önceki mesajımı görüp almamışsınızdır😀.

https://www.hepsiburada.com/spigen-samsung-galaxy-tab-s7-plus-kilif-rugged-armor-pro-black---acs01607-p-HBCV000003X6ZE?url_src=and-product-detail 419₺

Tab s7 için olan zaten uzun zamandır 400 e satılıyor.

• Şuan spigen tab S7 de sadece ikincisi 1 TL.
    İkisi 400 TL şaka gibi

• Merhaba

Tab S7 Plus için linkteki kapaklı kılıfı aldım. Fakat kılıfı taktığımdan itibaren tablet biraz sapıttı. Tabletin ekranı zaman aşımından kapanınca , açmak için güç düğmesine bassam da açılmıyor biraz beklemek gerekiyor. Sonra aniden ekran kapanıyor vs. Amazondan aldığım için 1 ay iade süresi var. İade edeceğim.

Sizde kapaklı kılıf kullandığınızda tablette S7 veya S7+'da gariplikler hissediyormusunuz?

Kılıfın mıknatısları varsa, genelde sorunların kaynağı onlar oluyor.

Teşekkür ediyorum bilgi için. Sizin verdiğiniz bilgi ile Hepsiburada'dan aldım. Üstelik 24 saatte teslimat.

Tek şüphem kapaklı kılıfın , tabletin dengesini bozarmı şüphesi. Çünkü denediğim 100 TL'lik bir kılıf takılı olduğunda , tablet ekranı zaman aşımından kapanınca hemen açılmıyordu. Normalde güç düğmesine basınca açılan ekran, kapaklı kılıf takılı iken bir süre açılmıyordu. Umarım bu spigen kılıfla da aynı şey olmaz.

• civcivx C kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalkaya19 -- 7 Nisan 2022; 14:4:14 >

Var tabi 😀. Ben tab s7 ile yaklaşık 2 hafta kullandım. Bir sıkıntı olduğunu hatırlamıyorum. Tableti biraz ağırlaştırdığı için çıkarıp kenara koydum🙂. Zaten tableti dışarı çıkardığımda yok🙂. O zaman ucuza bulunca almıştım😀. Amazon'a şöyle bir incelemesini yazdım:

"Takması zor çıkarması çok daha zor. Kapaktaki mıknatıslar ekrana çok zayıf tutunuyor ama stand haline getirmek için kullanılan mıknatıslar oldukça kuvvetli. Hem ön hem arka dokusu oldukça güzel. Biraz daha hafif olabilirdi."

Teşekkür ediyorum.

Hepsiburada 14 gün iade süreci varmış. Aynı ekran açılmama vs sorunu olursa iade ederim :)

Sağolasın

Bu arada aynı ürün 999 TL diyor üstelik Nisan sonuna kadar teslimat süresi.

• Tab S7 Fe için de one UI 4.1 güncellemesi dün gece geldi. Yükledim ve şuana kadar bir sorun yaşamadım. Baya bir yeni özellik gelmiş cihaza kullanış zevkli halw gelmiş.

• mutu07 M kullanıcısına yanıt

Kullandığını kılıf çanta ekran koruyucu vs var mı hocam?

• ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU

ihtiyaçı olan varsa fiyat çok iyi gibi

• IraArel kullanıcısına yanıt

Hocam ben 50tllik normal şeffaf slikon kılıf kullanıyorum. Elde tutuşu zorlaştırmaması ve kaymaması benim içim önemli. Kapaklı kılıflar yatarken falan kullanması zor oluyor. Basitlik iyidir :) Şeffaf slikon veya mat siyah kılıfı öneririm.

Ekran koruyucu şuanda kullanmıyorum ama taktırmayı düşünüyorum ben de. Çanta olarak da projektör çantam vardı seyehatlerde onu kullanıyorum şuan ince küçük bir çanta ama deri bir çanta almayı düşünüyorum.

Tab S7 Fe de bir tek Navigasyon çubuğu yerine hareketle kenardan kaydırma yapıp geri veya son uygulamalar ya da ana ekrana dönerken geç tepki veriyor bunu sevmiyorum. Bu da işlemci ile alakalı sanırım. Aslında Snapdragon 778g fazlası ile yeterli birişlemci ama bu geri gelme veya özellikle ana menüye dönerken takılma yapması 4.1 ile de düzelmemiş bu bir eksik bana göre..

Fiyatları düştüğünde ikinci el bir Tab S8 Ultra da alabilirim. Bunu yedeğe alıp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutu07 -- 8 Nisan 2022; 3:39:30 >

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.