Mediamarktta 25w adaptör 107 TL, kablo 70 TL. Kargo 12 TL. 189 TL toplam. Kablolusu beyaz 206, siyah 224 TL. Alsam mı almasam mı kararsız kaldım bir gündür ama S20 FE de kullanıyorum, belki hızlı şarj ederim ikisini de diye aldım artık. |
ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU (81. sayfa)
-
-
arkadaşlar lte tablet kullanan varmı aranızda? nasıl oluyor sim kart olayı ayrı paket mi alınıyor data hattına telefondaki paketten devam edebiliyor mu kullanan varsa beni bilgilendirebilirmi özelden yazabilir bir iki soru sormam lazım
-
Cebinizdeki sim kartı tablete takıyorsunuz. Arama yapamazsınız. Sms atılabilir. İnternete girilebilir.
Veya ayrı bir sim, yani hat alıyorsunuz. Paketi size kalmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hai-ake -- 13 Mart 2022; 17:57:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar,
İhtiyaç fazlası tablet çantamı satıyorum. İlgilenenler özelden ulaşabilir.
Aşağı yukarı 10 kez falan kullanılmıştır. Ürün Ipad Pro 12.9 modelleri için üretilmiştir fakat ben tab s7+ ile kullandım ve bir sıkıntı yaşamadım.
Not: Ankara'da elden teslim edilecektir.
Ürünün detaylarını görmek için aşağıdaki linklere bakabilirsiniz.
https://www.amazon.com/dp/B089NN63V7/ref=twister_B08DCK1HXH?_encoding=UTF8&th=1
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B089NR4YJZ/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1LVQS0MXS5ABR&th=1
-
Arkadaşlar tabletim, S7 plus, s8 ultra alacağım için satılıktır. İlgilenen varsa son 7000 düşünüyorum. Bir kenarında birkaç ciziği dışında gayet temizdir. Malum site ilanı 1009426737
Aralarında ciddi olarak ekran harici bir fark yokken, Ultra'ya 2 katı para vermek pek mantıklı değil bence ama siz bilirsiniz yine de tabii.
-
Matıksız kabul :) Ekran boyutundan dolayı bir de yanındaki hediyeler ile cazip bir hale geliyordu bir nebze. Tabi bu tutara veya biraz üstüne yurtdışı çok iyi bir ultrabook ta alınabilir. Sadece bu konuda çok gir gel yaşıyorum
Merhaba
Tab S7 Plus'ı yarım saatte %50 şarj ile dolduran adaptör önerileri verirmisiniz?
Şu anda kutu içinden çıkan adaptör ve kablo ile şarj ediyorum yarım saatte anca %10 doldu.
30 dkda %44 yapabilen 45 watt samsung adaptörü almanız lazım.
Youtube testlerinde
30dk %44
60dk %85
90dk %100
Şimdi bir mesaj okudum. Hızlı şarj batarya ömrünü 1 yılda %30, 2 yılda %60 düşürüyormuş.
Kararsız kaldım.
Amazon'da 45w Samsung adaptör 390 TL. Samsung'ta 499 TL.
Bu arada kutu içinden çıkan adaptör ve kablo ile 2 saatte anca %60 doldu.
Tab S7 Plus'ı dün akşam Bursa Carrefour Samsung Magazasından aldım. Mağaza Müdürü Ömer beyle tanıştım. Çok ilgili bir arkadaş.
Tab S7 Plus için en son 9.800 TL fiyat verdi. Bu tutara 6 taksit yaptı . (Samsung Shop'ta 11.999)
Şu geniş tacpatli aynı notebook klavyesi gibi duran orjinal Klavyeli Kılıf içinde 2.800 TL dedi. Buda Samsung Shop internet mağazasında 2.999 TL. Buda 6 taksit.
Hepimize cihazları hayırlı olur İNŞAALLAH
Spen ile ilk kez tanıştım. . Nasıl kullanıldığını öğrenmem lazım. Mesala bu mesajı kalemle yazmanın nasıl olduğu ile başlayabilirim. 🙂
Ama büyük ekranda tuşlar ile yazmakta zevkli oluyormuş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Pilinizin daha sağlıklı kalmasını istiyorsanız %85 e kadar dolsun seçeneği var onu işaretleyebilirsiniz. Pili en çok yıpratan şeyler:
1 pili bitirmek 2 % 100 şarj etmek 3 Pil şarj olurken pili yoracak, ısıtacak kadar kullanmak Bu gibi durumlara dikkat ederseniz daha uzun ömürlü olur piliniz. Hayırlı olsun cihazınız
Çok teşekkür ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim hocam 👍
Tablete 10.000 TL para veriyoruz. Sonra bu kılıfa 650 TL vermeye tereddüt ediyorum. Ama bence Tab S7 Plus için çok güzel kılıf. Siz nedersiniz?
Buradan başkada Türkiye'de bulamadım. Daha ucuza da yok
amazonSpigen Samsung Galaxy Tab S7 Plus Kılıf Rugged Armor Pro Black - ACS01607https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08CY9WDH6/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A1YQ1M8YA5ACLI&th=1 -
Geçenlerde S7 için aldım, geçen yılki fiyattan koymuşlardı Plus için de vardı. 200 falandı. Sonra hatalarını anlayip 400lere çektiler sanırım.
Amazon satıcısında stoklara girmesini bekleyin
Yani 400 TL'ye alınabilir o zaman. Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsung efendi 3 ay sonra Tab S7'yi hatırladı 😀. Darısı s7 plus'ın başına😀.
-
Son haftalarda Tab S7 FE'nin fiyatı fırladı, bunun sebebi nedir? Stok sıkıntısı falan mı?
Bu güncellemeyi yapan var mı? Var mı bi değişiklik😁
Güvenlik güncellemesi bu. Hata düzeltmeleri falan da yazıyor ama ben zaten pek bir hatayla karşılaşmadım. Bayadır sıfırlamamıştım cihazı. Bu güncellemeyi kurup sıfırladım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X