Şimdi Ara

ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.095
Cevap
62
Favori
137.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalkaya19 -- 8 Nisan 2022; 17:42:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mutu07 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese Merhaba
    Tab S7 ve S7 plus tabletlerinizde en çok yaptığınız şeyler nelerdir?
    Benim S7 plus ta en çok yaptıklarımı aşağıda yazıyorum. Sizde paylaşırsanız, bilmediğimiz uygulamaları öğrenme şansımız olur.

1- Turkcell Dergilik uygulamasından gazete ve dergi okumak.

2- Google Haberler uygulamasında ilgilendiğim kategorilerde haberleri takip etmek.

3- Donanım haber forumunu uygulama üzerinden değilde, tablette Web tarayıcı ile takip etmek. (uygulamasına alışamadım)

4- Seyirtürk uygulamasından Film dizi aratıp izlemek

5- Beinconnet'te maç izlemek

6- Turkcell Tv Plus'da kaçırdığım yayınları 24 saate kadar geri alıp izlemek. Ayrıca Tv plus içinde olan S Sport plus. Eurosport ve belgesel kanalları (love Nature, national geographic vs) izlemek. Süper amoled ekranda bir harika oluyor.

7- Instagram, Twitter, Telegram, Facebook'ta dolanıp durmak.

8- Storyel kitap uygulamasında sesli kitap dinlemek.(Bu günlerde İzzet Pinto'nun "Babam için" adlı kitabını dinliyorum. Aynı zamanda bu kitabı dinlemek yerine, yine uygulama içinden okuyarak ta ilerleyebiliyorsunuz)

9- Moon + reader pro uygulaması ile tablete önceden indirdiğim bir kitabı okumak ( En son Azra Kohen'in "Gör beni" adlı kitabını indirip okuyordum. Ama 590 sayfaypı bitiremedim bir türlü çok uzun geldi.)

10- Amazon.com, Sahibinden, letgo, Hepsi burada'da çok uygun indirimleri yakalamaya çalışmak. (az önce Duracell 'in 20000'lik Powerbank'ını gördüm. Tablet ve telefonunuzu Duvar prizine takılı fişten daha hızlı şarj eder diyor. Ama 23 cm çok büyük be yaw. Üstelik 400 TL hiçte uygun değil tabiki hemde hiç )

11 - Aktuel ürünler uygulaması ile Bim A101 Şok elektronik ürünlerde kayda değer bir şey varmı bakmak.

12 - Note almak için Google Keep uygulamasını kullanıyorum.

13 - Google Drive'da çok kullandığım depolama uygulaması.

Peki sizler, S7 veya S7 Plus tablet ile neler yapıyor hangi uygulamaları ağırlıklı olarak kullanıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 9 Nisan 2022; 1:42:45 >

• Birde sizlere şunu soracağım. Ben S Pen kaleme alışamadım bir türlü.

S7 veya s7 Plus'da kalemin nasıl ve neler de kullanıldığı ile ilgili Türkçe video arıyorum.

Örneğin bu konuya foruma bir mesaj yazarken tuşlara dokunmak yerine S Pen kalemle yazan varmı? Deftere kalemle yazıyor gibi foruma mesaj yazılırmı Spen ile?

Edit : Bu videoyu buldum. Benim için faydalı olacak. SPen ile foto ve video çekilebildiğini bile burdan öğrendim.
    Levoveryoutube
    Samsung Galaxy Tab S7 Detaylı İnceleme (Kalem ve Not Özellikleri)
    https://www.youtube.com/watch?v=Cle6UIcJMic&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 9 Nisan 2022; 3:12:34 >

• ****GhOsT**** kullanıcısına yanıt

Başka bir mart güncellemesi daha gelmiş( Bize gelmedi daha tabi). One ui 4.1 oluyormuş. Değişikler şöyle:

ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU
  • recooz R kullanıcısına yanıt
  • hacı1992 kullanıcısına yanıt

500 tl üzeri 75 tl indirim yapmışlar. daha da ucuza geliyor bilginiz olsun

Bilgi için teşekkürler. Alacak olanların işine yarar. Ben alıcısı değilim. Bakıcısıyım😀. Benim için çok gereksiz bir harcama olur(Birlikte gelen kalem zaten yetiyor. Yedek uclar da var.).

Geçen attığınızda hepsiburada'ya girip bakmıştım ama fiyat yükselmişti. Dün sepete başka bir ürün ekledim. Sağolsun hb gezdiğim ürünlerin çetelesini tutmuş. Orada gördüm😀.

• Spigen'in ekran koruyucuları Amazon'da da stoklara girmiş ama bu sefer fiyatı maalesef doğru yazmışlar😀. Ya da ben kaçırdım (Geçen sene 117 liraya almıştım. Koruyucunun tam ortasında bir bombe vardı. Tırnakla falan kazısam bile gitmiyordu. Amazon sağolsun geri almıştı.)

İkisi de Hepsiburada'da daha ucuz ama ben olsam aradaki farkı verir Amazon'dan alırdım.

https://www.amazon.com.tr/Spigen-Samsung-Koruyucu-Kurulum-GLAS-tR/dp/B08H5VHBF3 tab s7+ 447 TL

https://www.amazon.com.tr/Spigen-Samsung-Koruyucu-Kurulum-GLAS-tR/dp/B08H5TNQK4 tab s7 377TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 11 Nisan 2022; 20:29:8 >

• Güncelleme geldi bugün.

• Arkadaşlar s7 fe için spigen kılıf satan olursa almak isterim.

• G.BurakAçıkgöz G kullanıcısına yanıt
    Ne kadar düşünüyorsunuz?

Bu kalem tabletin yanında gelen kalemden daha mı iyidir?

• fonksiyon olarak evet ama taşınabilirlik olarak aynı seyi söylemek pek mümkün olamaz zira tablet ile gelen kalem tabletin bir parçası gibi spen pro ise ayrı bir aksesuar.

• Pubg oynamak için aldım bu TABLETİ ama görüntü çamur gibi. Uzaktaki adamı göremiyorum var mı bu durumun bir çözümü arkadaslar

• ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU
    ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONUtrendyol.com
    Samsung Galaxy S Pen Pro - Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/samsung/galaxy-s-pen-pro-siyah-p-155944151?boutiqueId=603260&merchantId=106636

ihtiyacı olan varsa yurtdışında 100 dolara satılan spen pro kupon felan kullanırsanız 409 a kadar düşüyor. Ayrıca bonusun 30TL de extra bonusu var.

İhtiyacım yok ama bu gidişle alacağım 🤣. Lütfen çabuk bitiriniz🤣.

• Ben şu an için ihtiyacım olmadığı halde aldım. Neden diye sorarsanız hali hazırda cihazla gelen kalemin başına bir iş gelse daha pahalı gördüğüm kadarıyla. Ayrıca ek olarak kalemi takip cihazı gibi kullanabilme imkanı da var. At çantana Çantam nerede diye düşünme kalem konumundan takip et.

• Şuan normal s7 modeline 4.1 güncellemesi geldi hayırlısı bakalım

• ****GhOsT**** kullanıcısına yanıt

Ben mi abartıyorum yoksa ana sayfanın sağında ve solunda olan boşluklar hayvani boyuta mı gelmiş?

ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.