teşekkür ederiz sağolun yardımlarınız için tekrar |
Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu] (15. sayfa)
-
-
Rica ederim iyi günlerde kullanın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilgi için teşekkürler.
eReader Prestigo kurdum şimdilik sorun yok görünüyor.
-
Merhaba ben de bugün Tab S9 FE alarak aranıza katıldım. Önerilen bir ekran koruyucu ve kılıf var mıdır? Tercihen yurtiçi. Bir de bildirim çubuğunu indirirken indirdiğim gibi kendi kendine tekrar kapanıyor. 2-3 seferde ancak açabiliyorum. Sizde de bu şekilde mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RaGoN_ -- 15 Şubat 2024; 22:36:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
S9 fe+ 128 8gb alacağım 8 GB yeter mi sıkıntı çıkarır mı ?
Amacım not almak ofis uyg. Film dizi izlemek vs
Fazlasıyla yeter.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhab 9fe pulus modelini yeni aldım gün oldu wifi hızı ilk başlarda hızlı oluyor sonra baya bi düşüyor wifi yi kapatıp açınca düzeliyor sonra belli zaman dan sonra yine düşüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elbi46 -- 19 Şubat 2024; 11:30:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
128gb/6gb Tab S6e kullanıyorum. Ancak artık kalemli bir tablete geçmek istiyorum elimdekini satıp. S6e'yi amoled diye almıştım ama kalemin daha önemli olduğuna karar verdim. Hem not tutmak hem de online ders vs anlatırken tahta olarak kullanmak için istiyorum. Bu s9 fe'ler makul gözüktü gözüme. Farklı önereceğiniz bi marka model var mı yoksa herkes memnun mudur bu s9 Fe'den?
-
Bütçenize göre değişir. Android tarafında Samsung dışında doğru düzgün tablet üreten ne yazık ki yok. Bir de Lenovolar onların da birçoğu özellik olarak yetersiz. Bir tek gözüme çarpan Lenovo Tab P11 Pro var OLED ekranlı. Onun da fiyatı biraz daha yüksek ve Lenovo'nun güncelleme desteği tartışılır. Bir de iPad 10. Nesil ve iPad Air var, onların da kalemini ayrıca satın almak gerekiyor. Bir de düz Tab S9 var, onun da fiyatı FE'nin iki katı yaklaşık olarak. FE'ye gelince, ekranı IPS ama çok kaliteli bir IPS. Görüş açıları iyi, ekranı neredeyse OLED ekran kadar canlı, iPadlerle yan yana koyunca aradaki fark çok daha fazla belli oluyor. iPadlerin ekranı soluk ve cansız kalıyor. Benim telefonum da Samsung, Başka Cihazlarda Arama ve Mesaj özelliği sayesinde de telefona gelen mesajları da telefonu hiç elime almadan tablet üzerinden görüp yanıtlayabiliyorum, WhatsApp da aynı şekilde çalışıyor, telefon ve tabletin aynı Wi-Fi ağına bağlı olmasına da gerek yok. Dün tableti evde bırakıp çıktım, dışarıdayken telefon gelen tüm mesajlar tablete de gelmiş mesela. Performans olarak da ağır grafiklere sahip oyunlar oynamayanlar için yeterli. Gündelik işlerde hiçbir sorun yok. Kısacası 3 gündür kullanıyorum, hiçbir şikayetim yok ve fiyatını sonuna kadar hak ediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam cevap için teşekkürler. Apple ekosistemi zaten hiç bulaşmak istediğim bi sistem. Oyun falan da oynarsam nadiren basit bi şeyler oluyor. S9 fe ya da fe+ benim için 10 numara gibi duruyor.
-
Bir de IP68 suya ve toza dayanıklılık sertifikası da var. Masada çay, kahve, su dökülürse de sıkıntı olmaz.
A9+ ile s9 fe arasında kalmıştım çünkü işlemcileri arasında öyle bariz fark olmaması, tableti ihtiyaçtan değil hevesten almak gibi vb nedenlerle. Kaldı ki ikisinin de ekranları tft sanırım. Neyse en son s9 fe alarak aranıza katıldım. Selamlar sevgiler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
A9+'ta 4GB RAM var. FE'de 6 ve 8GB seçenekleri var. A9+ TFT ekran, S9 FE IPS ekran.
Fe'de de tft ekran var. Samsung'un sitesinde yazıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tft ips olarak geçiyor bir çok incelemede tft olarak geçiyor. Sonuç olarak biz tam ips olsun istiyoruz ama oradan kırpmışlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gsmarena'da IPS diye belirtilmiş. Cihazların özelliklerini yazan her sitede de IPS yazıyor.
Arkadaşlar bu cihazın 8/256 olanını almayı düşünüyorum. Son dönemde bu cihazı alan var mıdır acaba ?
Amazon ya da hepsiburadadan almak istiyorum ama ikisinde de 6/128 olan modeli var. Onun dışında vatan ve medimarkette var ki oradaki fiyatları da 15 bin civarı.
Şimdiden teşekkürler
-
dostlar S9 plus düşünüyorum alsam kaç yıl destek verilir tablete android 15-16 gelir mi ilerde
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X