Hah onu merak etmiştim kullananan birinin deneyimini merak ettim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu] (42. sayfa)
-
-
tekrardan selam herkese,
s9 fe 8/256 modeli ile aranıza katılıyorum.
adaptör olarak da linkteki 45wlık spigeni aldım. ancak hızlı sarj özelliği etkinken adaptörden tiz bir ses geliyor, bobin cızırtısı gibi bir ses. hızlı sarjı kapatırsam ses kesiliyor. yorumlarda bazı kişiler ses geldiğini yazmış ama çoğunlukta böyle bir şey yok. sizce değişim istemeli miyim.
www.hepsiburada.comSpigen 45W USB-C Hızlı Şarj Aleti + Örgü Şarj Kablo Samsung Fiyatıhttps://app.hb.biz/PiuYT90bpObm -
PDF'ten ders çalışmak için tablet bakıyorum. Oyun falan çok düşünmüyorum. S23 telefonum da var. Bu tablet fiyat/performans olarka ilgimi çekti ama uzun süreli kullanımda göz yorgunluğu yapar mı? Telefondan 15 dakika çalışsam gözlerim ağrımaya başlıyor. Huawei matepad 12x baktım ekran konusunda sertifikaları falan var, papermate vb. Biraz daha para verip onu almak mantıklı olur mu? Bu tabletleri ders çalışma amacıyla kullanıp göz yorgunluğu sorunu yaşayan var mı?
-
Galaxy Tab FE serisinin ekranı normal S23 serisinden daha kaliteli değildir.
Gözlerinizde sorun olma ihtimali yüksek. Dikkat isteyen işlerde gözleriniz çok yoruluyorsa Astigmat tarzı rahatsızlığınız olabilir.
Eğer ışık kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız UV filtreli numaralı veya numarasız gözlükler işinizi görür. Böylece her ekrana uzun süreler bakabilirsiniz.
Son olarak bir doktora görünmenizi tavsiye ederim. Rahatsızlığınız yoksa bile en azından içiniz rahat eder.
Doktordan daha iyi tavsiyeler alabilirsiniz. Lütfen ihmal etmeyin.
-
Merhaba arkadaşlar. S9 fe plus modeli ile aranıza katıldım. Kılıf konusunda deneyimlerinizden yararlanmak isterim. Klavyeli bir kılıf almamı mı önerirsiniz yoksa klavye ve mouse seti ayrı mı alsam daha rahat kullanırım. Klavyeyi sürekli kullanmayı düşünmüyorum. Klavyesiz olarak kullandığınız yatay ya da dikeyde komumlandırılınca kayma yapmayan kılıf önerisinde bulunursanız çok sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar kablolu yada kablosuz kulaklık bakmaktayım. Tabletin ses kalitesini verebilecek bir kulaklık öneriniz var mı?
aparatı var cımbız gibi internette çakma yedek uclarla gönderiliyor. onunla eski ucu çekip yenisini koyuyorum. baya basit işlem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedybutler -- 6 Ocak 2025; 19:30:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar,ben de 9FE modelini almayı düşünüyorum, aklıma takılan iki şey var. Biri kılıf ikincisi video edit uygulaması kullanan var mı
Video edit için almanızı önermem ama Samsung Store'da Lumia Fusion Pro kullanabilirsiniz.
apps.samsung.comLumaFusion: Professional video editing and effects - Apps on Galaxy Storehttps://galaxystore.samsung.com/detail/com.luma_touch.lumafusion?session_id=W_f7483ca97f42c605cfecdfd902de3ba8Play Store'dan daha ucuza alabilirsiniz.
Asıl amacınız Video edit için ise FE serisi yerine daha güçlü olan normal versiyona yönelin.
Arkadaşlar S9 Fe modelini alarak ben de aranıza katıldım. Yurt dışı uzun süreli getirmediğinden yurt içi tavsiye edebileceğiniz, kullandığınız kılıf ve ekran koruyucular önerir misiniz?
-
Merhaba arkadaşlar TAB S9 FE almayı dusnuyorumj hm evde hem arabada vıdeo ızleyebılmek ıcın. Honor x9 bakınıyordum fıyatından doılayı ama saat kulaklık telefon samsung olunca tablette farklı olmasın dıye samsung a yoneldım. Kullanıcıların onerılerını alabılırmıyım ne dersınız?
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X