Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
828
Cevap
78
Favori
67.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    128-8 olan 14.449
    256-12 olan 15.119₺

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hkubilayk H kullanıcısına yanıt

hocam teşekkürler, işler sebebiyle buralara uğrayamadım ama bu arada ben de yurtdışından almış bulundum

• Arkadaşlar aranıza tab s9fe alarak katıldım
    Tavsiye edeceğiniz klavyeli kılıf mevcut mu acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • amazonda 6 gblik versiyonu 10.999 bir de 500 tl hediye çeki veriyolar. anneme alacagım, kucuk oyunlar fb video izleme gibi işlerde kullanıyor. sizce bu fiyat makul mu? ocak ayında duz s9u 17 binlerde görmüştüm keşke alsaymışız

• chirrut imwe C kullanıcısına yanıt
    Yeterli ben esime aldim. 10000 tl ye 6 gb pubg bile cok iyi oynaniyor. Bataryasi mukemmel. Annenize daha ucuz samsung modelleri var onlar bile yeterli 4-64 ozellikli bir inceleyin.

• crepeer39 C kullanıcısına yanıt

anladım teşekkür ederim. bizde tab s2 vardı yaklasık 8 senedir kullanıyor ekranda amolede alıştığı için en iyisini almak istiyordum o açıdan biraz hüzünlendim

Annelere yeter. Bende anneme alacak olsam bu model en yuksek model olurdu alacagim. Amoled iyi fakat bunun ekrani kotu degil kesinlikle.

• tamamdır oyleyse s9ların fiyatı su an zaten 22 bini geçmiş

Öncwlikle biraz şansızsınız tab s9 2 hafta önce 3 5 defa 15.5k fiyata düştü belki ilerleyen zamanda tekrar düşer bilemeyiz. S9 fe 9k altındaydı bir ara hepsiburada da. Ve sadece bir şey izlemek için s9 fe+ yeterli s9+ için 2 kat ödemeye değecek bir fark yok(bu yorum sadece ekran baz alınarak yapılmıştır!!!) mağazaya giderek incelerseniz gayet güzel ekranlar yine de bence s9 almak en mantıklısı tabi ama fiyat hangisi uyhunsa bir bakın öyle alın s9 fe+ ekranı gayet hoş duruyor ama s9 fe için bir şey diyemem ona pek bakmadım. Cihazlar güzel parmak izi okuma sıvı ve toza karşı koruma güzel yapmışlar ram hafıza iyi alınabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinanLG -- 12 Şubat 2024; 23:20:47 >
  • SinanLG S kullanıcısına yanıt

olmazsa biraz bekleriz bizdeki 8 yıllık alet artık pili yuzde 80ken bitiyormuş

Fiyatlar birden arttı normalde s9 17k falandı sürekli %8 indirime girip 15.5 civarına düştü o paraya bedavaydı şuan sevgililer günü ayağına artmış olabilir şubat sonu mart başı tekrar gerileyebilir belki de daha da artar garantisi yok ama ben olsaydım beklerdim tabi tercih sizin heriey olabilir. S9 almak s9 fe almaktan çook daha mantıklı bir karar olacaktır ama s9 fe de ihtiyaçlarınıza karşılık verebilir mutlaka kontrol edin bir mağazadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinanLG -- 12 Şubat 2024; 23:29:32 >
  • SinanLG S kullanıcısına yanıt

s9u inceleme şansım olmuştu ekranı çok hoş bir cihaz o yüzden aklım kalıyor :) biraz bekleyelim

• Öğrenci indirimi fiyatlarında artış mı oldu ? S9 fe plus 256 18.999 gözüküyor bende. Bakabilecek varsa bakabilir mi?

• Depresifİsot D kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 17.999 görünüyor Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu]

• Alperen_76 A kullanıcısına yanıt
    Tam 2 ay önce 14449'a almıştım iyi zam gelmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük boyutlu epub destekleyen, güvenilir ve kullanışlı uygula öneresi verebilir misiniz? veya cihazda dahili bu dosyayı açabilen bir uygulama bulunuyor mu? (google kitap büyük boyut desteklemiyor)

• Elektrotek kullanıcısına yanıt

ReadEra'yı dene istersen. Telefonda işlevsel de tablette daha denemedim.

• arkadaşlar s9fe yi görme şansımız oldu ancak fiyatı gereksiz artmış ve beklemek de istemedik artık

daha önceden xiami pad 6 da aklımdaydı onun fiyatına zam gelmemiş.işlemci ve ram olarak daha ustun bulduğum için tercihim o yonde oldu fiyatlar artmasaydı keşke. tablet de hemen geldi bu arada bir sıkıntısı yok çok begendi annem :)

İyi bir seçim olmuş öğrenci değilseniz kalem lazım değilse kesinlikle mi pad daha iyi seçim ekranı daha iyi işlemcisi daha iyi ve hdmi ile harici ekrana kablolu aktarım yapıp büyük ekran çoklu işlem yapabilir içerik tüketebilir güzel ürün hayırlı olsun (öğrenciler uzak dursun orjinal aksesuar klavyeli kılıf ya da kalem bulmak zor resmi satılmıyor sadece basit kılıf alıp gündelik kullanım için en f/p vihazlardan birisi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinanLG -- 14 Şubat 2024; 17:50:25 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.