Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
831
Cevap
80
Favori
67.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tamamdır şimdi anladım. Teşekkür ederim

• S9 FE aldığımızda adaptör çıkmıyor sanırsam.Hangi adaptörü almamız lazım? 25W adaptör almalı mıyız?
  • sacrifice003 S kullanıcısına yanıt
    Tab S9 FE 45Watt destekliyor. Karar sizin.
  • hkubilayk H kullanıcısına yanıt

hocam rica etsem linkini paylaşır mısınız?

• M3phisto kullanıcısına yanıt
    Kapaklı kılıfı yurtdışından geldi. Yeni Klavyeli orijinal kapak aldığım için boşta. İstanbul'da Kâğıthane bölgesine yakından oturuyorsanız uygun bir fiyata verebilirim.

www.n11.com
    Samsung Galaxy Uyumlu Tab S9 Fe Tablet Kılıfı Manyetik Pu Deri Stand Kapağı Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/samsung-galaxy-uyumlu-tab-s9-fe-tablet-kilifi-manyetik-pu-deri-stand-kapagi-47516558?magaza=cbtxglobal

• hkubilayk H kullanıcısına yanıt

Bir de bu vardı.

Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu]
    Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu]amazon
    Tieeyivv Samsung Galaxy Tab S9 / S9 FE 2023 için manyetik kılıf - çok ince- otomatik uyanma/uyku fonksiyonu, dik durma fonksiyonu, toz geçirmez, su geçirmez poliüretan deri koruyucu kılıf, siyah
    https://www.amazon.com.tr/Tieeyivv-Samsung-Galaxy-manyetik-k%C4%B1l%C4%B1f/dp/B0CDLKMX3S?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&smid=AQXQ78N2C3926&th=1#Ask
  • değerli dostlar. tableti 3 4 aydır kullanıyorum samsung notes üzerinden tüm notları alıyorum pdfleri kullanıyorum lakin daha kapsamlı daha çok işlem barındıran not uygulamaları var mıdır? sizler neler kullanıyorsunuz. az da olsa abonelik ücreti ödeyebilirim. reklam vs istemiyorum uygulama üzerinden

• Dr.Ünal kullanıcısına yanıt
    Tabletten memnun musunuz aniden kapanma sorunu varmış sizde de oldu mu
  • Dr.Ünal kullanıcısına yanıt

Goodnotes ve notability uygulamalarını inceleyebilirsiniz. Goodnotes'da bu tablete özel 1 yıl ücretsiz kullanım hakkı vardı.

• Renginer R kullanıcısına yanıt

Çıktığı ilk günden beri kullanıp aktif not alıyorum herhangi bir şekilde kapanma hiç olmadı. Düz 6 gblık versiyonu kullanıyorum.

• Ben de S9 FE alarak aranıza katıldım.İçinden çıkan S Pen’in ucu hafif oynuyor.Bu normal bir durum mu?
  • sacrifice003 S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Normal bir durum.
  • 48 gereksiz sistem uygulaması kaldırımı sonrası 10 saat ekran açık kalma süresini 3 uygulama aynı anda açık halde %36 pil kullanımıyla vermeye başladı S7 FE. Mükemmel.

Stok Android 14 halinde;
    1 saatte %4,7 pil kullanıyordu.

48 gereksiz sistem uygulaması kaldırımı sonrasında;
    1 saatte %3,6 pil kullanımına kadar düştü.

S9 FE Plus 12,4” ekranlı modelin kullanıcılarına sormak istiyorum yeni modelde pil kullanımı nasıl? 1 saatlik pil kullanım değerini verebilecek olan var mı?

S7 FE 12,4” ekranlı Android 14’lü tablet;

• mystiery_ kullanıcısına yanıt
    Sistem uygulaması kaldırımı işlemini nasıl yaptınız hocam? Yardımcı olur musunuz?
  • vandamme kullanıcısına yanıt

Cihazın geliştirici modundan hata ayıklama özelliğini açıp windows’lu bilgisayara bağlıyoruz, daha sonra adb komutlarıyla gereksiz sistem uygulamalarını kaldırabilirsiniz.

Teşekkür ederim.
    Forumda konusu vardı o rehbere gore mi uygulamaları kaldırdınız
  • Hayır ama o rehber yardımcı olacaktır ilk defa yapanlara. Nexus 10’dan beri android tablet kullanıyorum.

• Tablet koruma ve ekran koruyucu olarak bu iki ürünü sipariş verdim. Ürünler geldiğinde bu mesajı güncelleyeceğim.

Ürünler geldi. Gelen olarak ortalama diyebileceğim malzemede ürünler çıktı. Saydam kılıfı bilerek böyle basit almıştım. Kapak kapat aç bi yerden sonra sıkıyor, eski tabletlerimin hepsi öyleydi. Yalnız kılıf çok az bol geliyor gibi geldi, alacakların bilgisine. Belki zamanla oturur. Ekran koruyucu tam oturdu ve kalem sorunsuz yazıyor.

Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu]www.mobaxaksesuar.com
    Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus X610 / S9 Plus X810 Kılıf Darbelere Dayanıklı Şeffaf Kapak X616-816-18
    https://www.mobaxaksesuar.com/samsung-galaxy-tab-s9-fe-plus-x610-s9-plus-x810-kilif-darbelere-dayanikli-seffaf-kapak-x616-816-18-83985

Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu]www.mobaxaksesuar.com
    Samsung Galaxy Tab S9 FE+ Plus 12.4 inç X610 Tablet Nano Ekran Koruyucu
    https://www.mobaxaksesuar.com/samsung-galaxy-tab-s9-fe-plus-12-4-inc-x610-tablet-nano-ekran-koruyucu-77076

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi err_ryn -- 9 Şubat 2024; 1:18:56 >

• Arkadaşlar sisteme gömülü uygulamaları devre dışı bırakmak veya kaldırmak isterseniz;

Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu]adb appcontrol by cyber.cat
    ADB AppControl
    https://adbappcontrol.com/en/

Bu uygulamayı indirip pc ye kurun sonra tablette usb hata ayıklama modunu aktif ederek pc ye bağlayın. Takıldığınız yer olursa Youtube'ta uygulamanın anlatımı mevcut.

Ben 162 adet uygulamayı devre dışı bıraktım. Aktif kullanılan Ram 3.5Gb'tan 2.5Gb'a düştü. Ayrıca tablet ilk açıldığında kendine gelmesi uzun sürüyordu şimdi çok kısa sürede hazır hale geliyor.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.