Tamamdır şimdi anladım. Teşekkür ederim |
Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu] (12. sayfa)
-
-
S9 FE aldığımızda adaptör çıkmıyor sanırsam.Hangi adaptörü almamız lazım? 25W adaptör almalı mıyız? -
Tab S9 FE 45Watt destekliyor. Karar sizin. -
hocam rica etsem linkini paylaşır mısınız?
-
Kapaklı kılıfı yurtdışından geldi. Yeni Klavyeli orijinal kapak aldığım için boşta. İstanbul'da Kâğıthane bölgesine yakından oturuyorsanız uygun bir fiyata verebilirim.
www.n11.comSamsung Galaxy Uyumlu Tab S9 Fe Tablet Kılıfı Manyetik Pu Deri Stand Kapağı Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/samsung-galaxy-uyumlu-tab-s9-fe-tablet-kilifi-manyetik-pu-deri-stand-kapagi-47516558?magaza=cbtxglobal
-
Bir de bu vardı.
amazonTieeyivv Samsung Galaxy Tab S9 / S9 FE 2023 için manyetik kılıf - çok ince- otomatik uyanma/uyku fonksiyonu, dik durma fonksiyonu, toz geçirmez, su geçirmez poliüretan deri koruyucu kılıf, siyahhttps://www.amazon.com.tr/Tieeyivv-Samsung-Galaxy-manyetik-k%C4%B1l%C4%B1f/dp/B0CDLKMX3S?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&smid=AQXQ78N2C3926&th=1#Ask -
değerli dostlar. tableti 3 4 aydır kullanıyorum samsung notes üzerinden tüm notları alıyorum pdfleri kullanıyorum lakin daha kapsamlı daha çok işlem barındıran not uygulamaları var mıdır? sizler neler kullanıyorsunuz. az da olsa abonelik ücreti ödeyebilirim. reklam vs istemiyorum uygulama üzerinden
-
Tabletten memnun musunuz aniden kapanma sorunu varmış sizde de oldu mu -
Goodnotes ve notability uygulamalarını inceleyebilirsiniz. Goodnotes'da bu tablete özel 1 yıl ücretsiz kullanım hakkı vardı.
-
Çıktığı ilk günden beri kullanıp aktif not alıyorum herhangi bir şekilde kapanma hiç olmadı. Düz 6 gblık versiyonu kullanıyorum.
-
Ben de S9 FE alarak aranıza katıldım.İçinden çıkan S Pen’in ucu hafif oynuyor.Bu normal bir durum mu? -
Hayırlı olsun. Normal bir durum. -
48 gereksiz sistem uygulaması kaldırımı sonrası 10 saat ekran açık kalma süresini 3 uygulama aynı anda açık halde %36 pil kullanımıyla vermeye başladı S7 FE. Mükemmel.
Stok Android 14 halinde;
1 saatte %4,7 pil kullanıyordu.
48 gereksiz sistem uygulaması kaldırımı sonrasında;
1 saatte %3,6 pil kullanımına kadar düştü.
S9 FE Plus 12,4” ekranlı modelin kullanıcılarına sormak istiyorum yeni modelde pil kullanımı nasıl? 1 saatlik pil kullanım değerini verebilecek olan var mı?
S7 FE 12,4” ekranlı Android 14’lü tablet;
-
Sistem uygulaması kaldırımı işlemini nasıl yaptınız hocam? Yardımcı olur musunuz? -
Cihazın geliştirici modundan hata ayıklama özelliğini açıp windows’lu bilgisayara bağlıyoruz, daha sonra adb komutlarıyla gereksiz sistem uygulamalarını kaldırabilirsiniz.
-
Teşekkür ederim. -
Forumda konusu vardı o rehbere gore mi uygulamaları kaldırdınız -
Hayır ama o rehber yardımcı olacaktır ilk defa yapanlara. Nexus 10’dan beri android tablet kullanıyorum.
-
Tablet koruma ve ekran koruyucu olarak bu iki ürünü sipariş verdim. Ürünler geldiğinde bu mesajı güncelleyeceğim.
Ürünler geldi. Gelen olarak ortalama diyebileceğim malzemede ürünler çıktı. Saydam kılıfı bilerek böyle basit almıştım. Kapak kapat aç bi yerden sonra sıkıyor, eski tabletlerimin hepsi öyleydi. Yalnız kılıf çok az bol geliyor gibi geldi, alacakların bilgisine. Belki zamanla oturur. Ekran koruyucu tam oturdu ve kalem sorunsuz yazıyor.
www.mobaxaksesuar.comSamsung Galaxy Tab S9 FE Plus X610 / S9 Plus X810 Kılıf Darbelere Dayanıklı Şeffaf Kapak X616-816-18https://www.mobaxaksesuar.com/samsung-galaxy-tab-s9-fe-plus-x610-s9-plus-x810-kilif-darbelere-dayanikli-seffaf-kapak-x616-816-18-83985www.mobaxaksesuar.comSamsung Galaxy Tab S9 FE+ Plus 12.4 inç X610 Tablet Nano Ekran Koruyucuhttps://www.mobaxaksesuar.com/samsung-galaxy-tab-s9-fe-plus-12-4-inc-x610-tablet-nano-ekran-koruyucu-77076
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi err_ryn -- 9 Şubat 2024; 1:18:56 >
-
Arkadaşlar sisteme gömülü uygulamaları devre dışı bırakmak veya kaldırmak isterseniz;
Bu uygulamayı indirip pc ye kurun sonra tablette usb hata ayıklama modunu aktif ederek pc ye bağlayın. Takıldığınız yer olursa Youtube'ta uygulamanın anlatımı mevcut.
Ben 162 adet uygulamayı devre dışı bıraktım. Aktif kullanılan Ram 3.5Gb'tan 2.5Gb'a düştü. Ayrıca tablet ilk açıldığında kendine gelmesi uzun sürüyordu şimdi çok kısa sürede hazır hale geliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X