Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
832
Cevap
80
Favori
67.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu kılıfla tablet resimdeki gibi kullanılabilir mi bu şekilde kaymadan rahat kullanılabiliyor mu Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aliexpress den bu klavyeyi aldım. Çok kaliteli tavsiye ederim.

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 2.589,69TL 54% İndirim | Samsung Galaxy Tab için klavye S7 S8 S9 artı klavye manyetik kılıf için Galaxy Tab S7 S9 FE artı 12.4 inç sihirli klavye kapak

https://www.aliexpress.com/item/1005006160664629.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60461959238&aff_fcid=1c858182d1f34e60801062b9a0db2ba9-1705402708619-05702-_EwtS4xx&tt=MG&aff_fsk=_EwtS4xx&aff_platform=default&sk=_EwtS4xx&aff_trace_key=1c858182d1f34e60801062b9a0db2ba9-1705402708619-05702-_EwtS4xx&shareId=60461959238&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=1575d66ef5fc4fbd992dc815565a41cc&afSmartRedirect=y

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• gaskiney kullanıcısına yanıt
    Hangi model için aldınız? Fe mi fe plus mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • crista galli C kullanıcısına yanıt
    FE Plus için

• gaskiney kullanıcısına yanıt
    Kılıf tam uydu mu hocam? Memnun musunuz? Sipariş etmeyi düşünüyorum en kısa zamanda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • crista galli C kullanıcısına yanıt
    Tam uydu hiç bir sıkıntı yok. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Markası Doqo Maglev , nette araştırabilirsiniz.

• S9 kılıflarını s9fe uyumlu diyerek satıyor birçok firma yurtdışı dahil, alıp deneyim dedim kalıp biraz küçük geliyor kalınlık farkından dolayı ama yine de görseldeki gibi oturuyor yurtdışı beklemek istemeyen tercih edebilir
    Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu] Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu] Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu]

• Şu anda Vatan Bilgisayar'da 9999 TL'ye satılıyor. 4 taksitle almayı düşünüyorum. Üniversite öğrencisiyim ancak son dönemime giriyorum. Daha sonrasında sınavlara hazırlanmak için kullanmayı düşünüyorum. Elimde S23 var. Telefona ya da bilgisayara daldığım zaman tüm konsantrasyonum bozulduğu için kalemli tablet arayışındayım. Exynos 1380'in performansı aklımda soru işareti bırakıyor. Yoksa para biriktirip iPad Mini tarzı bir şey mi almalıyım?

• Arkadaşlar iki adet S9 fe aldık çocuklara bunlara kılıf bulmam lazım acil. Sirkeci tarafında alabileceğim bir yer önerir misiniz. Bir de s9 kılıf alsak s9 fe ye tam uyumlu mudur piyasada pek seçenek yok gibi.

• xuadrox kullanıcısına yanıt
    Dukkanlardan S9 kılıflarına tablet yanınızda olursa deneyerek bakmanız daha iyi olur,ben de s9 ve s9fe diye satılan kılıflardan bir tane aldım birkac mesaj geri de gorsel de paylaştım

• Ben de başlığı okuduktan sonra az önce amazondan 12.899 TL'ye Tab S9 FE+ 128 siparişi verdim. Peşin fiyatına 6 taksit..

Şimdi kılıf ve ekran koruyucu işini halletmem lazım.. aslında orjinal mausepadli klavyeli kılıf istiyorum ama o nasıl bir para ya...

• mpy kullanıcısına yanıt
    Satıldı mı bu? Kaça gitti?

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

Aksesuarlarla %50 indirim vardı geçen ay belki tekrar gelir.

• ANLOVE kullanıcısına yanıt
    Samsungdaki 6800 liralık klavyeli kılıfı istiyorum ama %50 yaptılar mı onu fe+ model için???

Tüm kılıflarda yaptılar %50

• ANLOVE kullanıcısına yanıt
    Vaayyy çok iyiymiş swalletla ödenince mi oldu kampanya.. idarelik birşey alayım da o zaman.. indirşm olursa bu kılavyeliyi alırım.. şu an astronomik ya.. 13 bine cihaz alıp 7bine kılıf kılavye alırsak.. ohoo keşke laptop alsaydım olur yani....

Var mı güzel kalvyeli kılıf önerisi olan? Tecrübe edilen..

Bir de ekran koruyucu önerisi rica edeceğim..

Teşekkürler...

Amazona bakabilirsiniz. Kılıflar ortalama 400-500 ekran koruyucularda 2li paketler halinde 300 civarında.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.