Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
832
Cevap
80
Favori
67.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• gktgemre kullanıcısına yanıt

Sorun yok. Tab S9 Plus ve S9 FE Plus kılıfları aynı zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektrotek kullanıcısına yanıt

peşinden 6 geldi

• gktgemre kullanıcısına yanıt

Benim aldığım ürün üzerinde 2 model de yazıyordu. Aldığınız ürün uyacaktır.

• _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt
    Yanılmıyorsam s9 plus fe de iki hoparlör varken s9 plus ta 4 tane var o sebeple kılıfta hoparlör açıklığına bakmak lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • khaos kullanıcısına yanıt

Evet Tab S9'da dört hoparlör, S9 FE'de çift hoparlör var. Ama bazı satıcılar Tab S9/S9 FE şeklinde satıyor kılıfları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RaGoN_ -- 22 Aralık 2023; 0:12:4 >
  • arkadaşlar valla ipad 10. nesille s9 fe+ arasında gidip geliyorum

bu son yazılan yazılar beni aşırı ürküttü

yks için alıyorum

alıp eğer bunun gibi sorunlar çıkarsa garantiye göndererek zamanımı harcamak istemiyorum

son gelişmeler neler naptınız diğer arkadaşlarda da böyle bir sorun çıktı mı

ipad alıp işime mi bakmalıyım sizce

• ayrıca şu an öğrenci indirimiyle ne kadara geliyo samsungun sitesinden bakabilir misiniz

mezunum... maalesef göremiyorum indirimli fiyatı

• triblet T kullanıcısına yanıt

Bu sadece bir arkadaşta olmuş bir sıkıntı. Ben ilk çıktığı günden beri kullanıyorum, Android 14'e de güncelledim herhangi bir sıkıntısı yok. Teknolojik her cihazda sıkıntı çıkma ihtimali olur. iPad 10'da da sorunlar çıkabilir. Önemli olan markanın size yaklaşımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi double or nothing -- 24 Aralık 2023; 15:12:38 >
  • double or nothing kullanıcısına yanıt

yani orası öyle ama youtubeda bazı kişilerde olmuş kronik sorun gibi geldi o yüzden emin olmak istiyorum

ayrıca kullanıyor musunuz bilmiyorum ama type-c to 3.5 mm jack girişli bir dönüştürücü kullanıyor musunuz

kullanıyorsanız hangi marka kullanıyorsunuz

samsung da apple gibi marka seçmeye başlamış anlaşılan kendi markası haricinde başka bir markanın dönüştürücüsünü kullandırttığına şahit olmadım

Hayır dediğiniz dönüştürücüyü kullanmıyorum ancak kullandığım şarj kablosu samsung değil fakat herhangi bir uyarı vs yok.

Sorunun sebebini bilmiyorum. Değişim kararı çıktı. Samsungdan sıfır cihaz bekliyorum şuan.

Ben de çıktığı gibi aldım cihazı. Sorunsuz kullanıyorum, özellikle 14 ile şarj olayı da çözüldü. 3.5 olay için de evet seçiyor artık ama telefondan tecrübemle söyleyebilirim ki başka markalarda da uyumlu dönüştürücüler var. Amazondan bakabilirsiniz..

• merhaba, ilk tablet deneyimimiz olacak, s9 fe + (12") olanı gözüme kestirdim. genelde iş için kullancağız, word-pdf gibi döküman işleri için, veya youtube-btk akademi ders videoları filan. daha önce hiç android kullanmadım, iphone kullanıyorum ama mac cihazım boşta duruyor, ortamına alışamadım, ios-macos programları zor geliyor. bu yüzden s9 fe+ tablet önerir misiniz? yoksa 14" bir windows laptop'mu tavsiye edersiniz? tavsiye ve yorumlarınıza açığım. android'de bu word-pdf döküman işlemleri kolay mıdır?

• Merhabalar,
    FE+ almak istiyorum fakat bir konuda yardıma ihtiyacım var. Tableti type-c to vga ile projeksiyona bağladığımda görüntü aktarımı yapılabiliyor mu? Ben özellikle sunumlarda kullanacağım fakat okuldaki projeksiyonlarımız eski, HDMI kablosu yok, VGA dönüştürücü ile görüntü aktarımında sorun yaşar mıyım?

• EmnHoca E kullanıcısına yanıt

Hocam maalesef bu cihazda kablolu görüntü aktarımı desteği yok ekran çok sorun değilse s9 düz versiyon ya da 12.4" önemliyse s9+ alabilirsiniz fe modellerde görüntü aktarımı sadece kablosuz oluyor ve yeterince stabil olmaz sorun yaşayabilirsiniz. s7 fe de var bu destek ama 4gb ram sizi yarı yolda bırakır en mantıklısı s9 almanız ya da s9+. Bütçenizi zorlamak istemezseniz mi pad 6 cihazda kabloyla görüntü aktarımı mevcut ama vga olayını ben tam bilmiyorum bunu alacağınız tableti kesinleştirdikten sonra o tabletin forumuna giderek bir arkadaşa denettirmeniz en sağlıklı sonucu verir. mi pad 6 11" fiyat 12k civarı ve işlemcisi hafızası s9 fe+ modelden çok daha iyi sizi yarı yolda bırakmaz ama sadece ders değil genelde de kullanıcam ben ekranı büyük olsun diyorsanız bir şey diyemem lenova 12.7" bir tableti var şuan 12k ama o cihazda görüntü aktarım desteği var mı bilmiyorum incelemelere ya da cihazın teknik özelliklerine bakabilirsiniz.

• SinanLG S kullanıcısına yanıt

Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Pad 6 güzel cihaz ama 11” ekran küçük kalıyor. Xioami’nin 12.4” olan modelleri de var fakat ülkemize gelmiyor maalesef. Lenovo alternatifine bir bakacağım, dediğiniz gibi görüntü aktarımı konusunda emin olmak lazım. Bir süre daha laptop’a devam gibi anlaşılan 🙂 Tekrardan teşekkür ederim, iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmnHoca -- 31 Aralık 2023; 12:51:37 >
  • Android 14'ten android 13e odin ile dönüş yaptım ancak şuan cihaza güncelleme gelmiyor. Konu hakkında bilgisi olan var mıdır acaba ? Tr cihazlarında olan csc internette hiçbir yerde yok, dolayısıyla avrupa csc'si yükledim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.