PDF üzerine not alıyorum Office kullanıyorum ve video/film izliyorum. iPadin kalemleri berbat geldi bana hep bağlantı kopuyor. Kalan konularda çok iyi o ayrı. Normalde tabketle birsürü Video montajı da yapıyordum ama artık M1 Pro Macbook da kullanıyorum Macbook Renderda daha iyi kaldığı için Render işini tabletten yapmayı bıraktım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu] (8. sayfa)
-
-
Bende m1 den bir önceki ipad pro yu kullandim sonra Macbook a geçtim ama hiç kalem bağlantı kopması yaşamadım duymadimda sizin kalemde büyük ihtimal ariza olabilir garantisi varsa değiştirinquote:
Orijinalden alıntı: 55superxPDF üzerine not alıyorum Office kullanıyorum ve video/film izliyorum. iPadin kalemleri berbat geldi bana hep bağlantı kopuyor. Kalan konularda çok iyi o ayrı. Normalde tabketle birsürü Video montajı da yapıyordum ama artık M1 Pro Macbook da kullanıyorum Macbook Renderda daha iyi kaldığı için Render işini tabletten yapmayı bıraktım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oluyor hocam. Ancak ben Ziraat Bankkart Genç ile taksit yapamadım. Diğer ödeme yöntemini kullanınca faizsiz 6 taksit oldu. Sonradan siparişimi iptal ettiğim için hediye çeki hakkında bilgim yok.
-
İki farklı markadan kalem aldım ikisi de sorunluydu. Birinden kısmi iade aldım kalem bende kaldı kötü de olsa kullanılıyor sadece şarjı aşırı hızlı bitiyor ve arada dokunmadığım yerlere dokunuyor. Birinden ise tam iade aldım o rezaletti 1 dakika bile bağlantı kopması olmadan yazamıyordum zaten kullanamadım bile.
İkisinde de sonuç hüsran olunca üçüncü bir marka denemeye elim gitmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 17 Aralık 2023; 22:16:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ha siz üçüncü parti kalem markalarından söz ediyorsunuz olabilir o zaman, en iyi deneyim her zaman orjinal apple pen ile olur, ipad de olsa samsung tablet te olsa orjinal kalem kullanın sorunsuz kullanım için
-
Sağolun hocam eğitim indirimiyle alınca hediye çeki geliyor mu alan arkadaşlardan biri aydınlatırsa çok sevinirim .
Ayrıca eksi olarak kafamı bulandıran işlemcisi cihazın exynos işlemcilerin uyumluluk sorunları mesela bu cihazda ikinci ekran olarak kullanma veya ekrana yansıtma yapilamiyormus ancak s9 da var ama 7 bin liradan fazla fiyat farkı var o cihazın da
S9 FE Plus almayı planlıyorum ancak aklımın bir köşesinde S9 var. Acaba aradaki fiyat farkına değer mi? Oyun vs oynamayacam sadece sosyal medya, ingilizce ve kpss çalışmak için kullanacağım. Düşüncelerinizi merak ediyorum. İyi akşamlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
FE yeter de artar size. Aradaki farka başka bir şey alırsınız. Ben çok memnunum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Plus için paperlike cam önerisi olan var mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aradaki tek fark muazzam kalitedeki Amoled ekran olur. Film falan izlerken farkı baya belli olur ama büyük bir fiyat farkı vermeye değer mi dersen bilemedim ekran kalitesini ne kadar önemsediğine bağlı.
Orijinale de 4 bin küsür para istiyor adamlar. Sırf bir kaleme o kadar vermek hiç içimden gelmiyor. Amaç görsel tasarım profesyonel çizim falan değil sonuçta dümdüz not alıyorum ben.
Bakalım duruma göre S9 FE ye geçebilirim. Hem cebimde 10 bin civarı para kalacak hem de kutusundan kalem çıkan 4 bini vermeden iPad den daha işlevsel bir tabletim olacak. Tek sıkıntı büyük ihtimalle 3 sene bile olmadan kasmaya başlayacak iPad olsa 10 sene gider 😀
Dün s9 fe için gelen güvenlik güncellemesini yaptım. Daha sonra tablet açılır açılmaz yeni güncelleme var diyerekten android 14 ü yüklemeye başladı. Şuanlık iptal ettim. Var mıdır android 14ü kullanan, yoksa biraz daha bekleyelim mi?
Aynı güncelleme sırası ile yaptım. Android 14 yüklendikten bir süre sonra siyah ekranda kaldı hiçbir şekilde açılmıyor. Şarjını bitirdim(telefon şarj ederek) tekrar şarj ettim o bile fayda etmedi. Servise göndereceğim değişim talebiyle bakalım. 1 aylık cihaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANLOVE -- 18 Aralık 2023; 13:12:3 >
Anladım hocam geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede sorunun çözülür. Biraz beklemek en iyisi o zaman.
S9 FE plus için hangi usb c hub almalıyım.
Recovery mode açılıyor mu? Şarja takınca ekranda şarj işareti falan çıkmıyor mu ?
-
Hayır hiçbir tepki yoktu bugün servise verdim.
Hocam android 14'ü aynı şekilde yükledim ancak animasyonlar gözüme çok takılıyor gibi geliyor. Ayrıca one ui 6 bayağı çiğ geldi gözüme. Android 13'e geri dönüş yapmaktayım şuan.
-
Teşekkürler hocam bilgi için.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X