Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
837
Cevap
81
Favori
69.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Tab S9 FE 8Gb/256Gb ile aranıza katıldım.
    N11 üzerinden aldığım kapaklı kılıf ve paperlike ekran koruyucu ile yaptığım uygulamanın resimlerini aşağıya ekliyorum.

Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu] Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu] Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu]
    Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu] Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkubilayk -- 25 Ocak 2024; 9:56:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Tablet almayı düşünüyorum. Not tutacağım, biraz video izleyeceğim, oyun oynarım ama fazla oynamam. Yani anlayacağınız standart üniversiteli öğrencisiyim.

Tab S9 FE vs iPad 9.Nesil. Bu iki tablet arasından hangisini almak daha mantıklı?

Yoksa zorlamak daha mı mantıklı olur?(Örnek Tab S9)

Bir de iPhone kullanıyorum, Android tablet alırsam sorun çıkar mı? Goggle Drive gibi uygulamalar kurtarmaz mı?

• Mehmet Boraks M kullanıcısına yanıt
    Samsung Telefon, Tablet, kulaklık ve saat kullanıyorum. Sizin durumunuzda olsam sanırım ipad ve notability ile devam ederdim.

2012 dem kalan The Nee iPad ile notability kullanmıştım, oldukça iyiydi, hem de Apple pencil bile yoktu o zamanlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucanturk45 U kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim yanıtınız için. Sanırım siz ekosistem konusunda iyisin.Ekosistemi hiç kullanmadığım için deneyimleyemedim. iPad’i normal şartlarda almayı düşündüm ama S9 fe kafamı çok karıştırdı. Android ve iOS sistemlerine aşinayım bu arada. Laptopum Windows işletim sistemi kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Boraks -- 26 Ocak 2024; 14:18:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Markaların yarattığı ekosistem avantajı sizin için önemliyse, yoğun kullandığınız markanın ürünü ile gitmek iyi olur.
    Şahsi fikrim Tab S9 FE ortalama ve ortalamanın üstü bir kullanıcıyı üzmeyen bir cihaz. Fiyat ve performans olarak gayet başarılı.
    Bir uzun yılların Samsung kullanıcısı olarak Tab S9 FE ile bu ekosistem içinde olmanızı tavsiye ederim.

Samsung S5e var orjinal klavyeli kılıfı ile birlikte, spen i olmamasına rağmen kapasitif kalemle çok fazla not aldım. İyi bir tablet hala.

Bir süre önce de S9 FE+ aldık. Onu da hem not almada hem de masaüstü (dex) mosunda yoğun kullanıyoruz.

Siz Apple kullanıyorsunuz diye ben iPad önerdim.

Notability satın almıştım yıllar önce. Çok güzel bir uygulama idi ders notları için. Şimdi çok daha iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar, s9fe cihazımda otomatik ekran döndürme açık olmasına rağmen ekranım dönmüyor, servise gönderdim düzeldi diyerek geldi ama aynı sorun devam ediyor bu durumu yaşayan var mı

• Herkese merhabalar satın aldığım tab s9 fe plus modelim dün yeni geldi aklımda takılan bir konu var s pen ayarlarına girince temassız işlemler bölümüne girince orda eşleştirilmiş s pen bulunmuyor diyor herkeste öylemi yoksa bağlanabiliyormu çok uğraştım ama bağlayamadım

• BlfoorTurk kullanıcısına yanıt
    O özellik için S Pen Pro gerekiyor.

• hkubilayk H kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler ben de tablette sorun var sandım

• Thesun1407 T kullanıcısına yanıt

Yeniden başlatıp bir daha dene.

Hocam servise gönderdim diyor, orada da yeniden başlatmış olabilirler mi :D

Şaka bir yana bence tekrar servise yollanmalı.

• xuadrox kullanıcısına yanıt

Hocam Samsung orjinal kılıf aldım. S9 ve S9 FE'ye uygun. Orjinal olmayanlarda uyar sanırım.

Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shades99 -- 27 Ocak 2024; 23:48:53 >
  • Arkadaşlar s9 fe almayı düşünüyorum. Orta seviye oyun ve film izlemek için ama kalemi kullanmak istemiyorum. Kalemi tablete takmasam kutusuna koysam kalemi takın diye sürekli uyarı verip rahatsız eder mi ? Lütfen cevaplayın eğer öyle ise A9 plus modeline yöneleceğim.

• mezarci46 M kullanıcısına yanıt
    Ben kalemi hiç kullanmıyorum kutusunda duruyor bir uyarı vermedi şimdiye kadar

• metinuyar M kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim. Yanıtınız için hocam birde son olarak ben s9 fe nin 8gb modelini almak istiyorum daha uzun ömürlü olsun diye o da en ucuz samsung un kendi sitesinde var. 13659 tl fiyatıyla onu almaklı daha mantıklı yoksa üzerine biraz daha koyup 17.000 tl ye düz s9 almak mı daha mantıklı olur

Tab S9 FE 8gb olanı öğrenci indirimi ile 12.399TL. Kendinizin olmasa da çocuğunuz veya bir yakınınızın bilgileri ile bu indirimden yararlanabilirsiniz.

Ben kızımın öğrenci bilgileri ile aynı şekilde aldım.

• hkubilayk H kullanıcısına yanıt

Konuya tam vakıf değilim bildiğim kadarıyla 9.500 tl altı cihazlar için olmuyor muydu öğrenci indirimi ? Eğer daha yüksek fiyatlar içinde geçerliyse arkadaşımın kardeşinin üzerine alabilirim. Biraz daha bilgi verir misiniz fiyat olarak üst sınır nedir her yerden alabiliyor muyuz vs.

Bu Samsung firmasının kendi yaptığı bir öğrenci indirimi. Sizin bahsettiğiniz devletin yaptığı genç teknoloji desteği programı.
    Aşağıdaki link içinde tüm detayları mevcut.

Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu]

Öğrenci İndirim Programı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkubilayk -- 29 Ocak 2024; 14:28:54 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.