Hocam ALLAH razı olsun. Valla 2600 lira ucuza alıcam gibi. Yarın cihazın renklerini teknoloji mağazalarında görüp ona göre sipariş vericem. 12.399 liraya düştü öğrenci indirimiyle samsungun kendi sitesinde valla. 8/256 düşünüyorum. Çok teşekkürler tekrardan. |
Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu] (16. sayfa)
-
-
Arkadaşlar gümüş renk ile gri renk arasında kaldım. Acaba bunları kullanan arkadaşlar çok acil renginin resmini çekip atabilirler mi rica etsem.
Ona göre sipariş geçicem de.
Gri biraz sanki kahveye çalan koyu bir renk gibi geldi ama gümüş de çok mu açık emin olamadım açıkçası.
Şimdiden teşekkürler herkese
-
-
Teşekkür ederim hocam.
Kimi fotoğraflarda çok koyu görünmüştü gri renk gözüme ama bu fotoda fena değil gibi geldi. Gümüş çok açık sanırım.
-
Benim tercihim belli. Gümüş bana da çok açık geldiği için Gri aldım. Şimdiden güle güle kullanın.
-
Teşekkürler hocam.
Öğrenci indirimiyle 12.399 Liraya 8/256 Gri modelini aldım.
Öğrenci indirimi yaştan bağımsız oluyor herkesin bilgisine. Epey yaşlıca bir öğrenciyim :)
Ama Samsung devletten daha bonkör çıktı :D
Devletin indirimi sanırım 9500 lirayı geçmeyen tabletler için geçerli ve yalnızca 25 yaş altı olanlar yararlanabiliyor sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mclarenmercedes -- 26 Şubat 2024; 19:30:39 > -
Bu kılıfı yurtdışından aldım. Ama orjinal klavyeli kılıf da aldığım için hiç kullanmadım. İlgilenen olursa Letgo ilanından satabilirim.
Letgo ilanı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Amerika'da sim kartlı versiyona Şubat ayı güncellemesi geleli 10 gün olmuş, bizde daha tık yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tableti bugün aldım ve YouTube da 4k HDr yazıp bir kaç video açtım. Görüntü resmen çamur gibi video da ekleyebilirim. Ekran yüzünden mi böyle?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sorunu biraz anladım videolarda görüntü kalitesi otomatik olarak 480 e düşüyor ve diğer seçenekler çıkmıyor kaliteyi artıramıyorsun ama neden?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KucukprensTR -- 27 Şubat 2024; 16:9:52 >
Son sorunu da anladım. 1440p HDR videoda sıkıntı yok ama 4k HDR açarsan çözünürlük 480p ye düşüyor ve geri yükseltemiyorsun 😂😂😂
Tabletin ekranı konusunda tereddütte kalan arkadaşlar için yazıyorum. Ekranı gayet güzel ve net. Görüş açıları güzel. Ekran parlaklığı güzel. İps tft kavramlarına çok takılmayın derim. Aynı teknoloji altında farklı terimler.
Desteklemiyor olabilir işlemci gücü yetmiyor olabilir benim tel a73 samsung 4k hdr test videolarını açıyor hemen kalite 480 düşüp göstermiyor hdr videoları 4k değil bir alt kalitede aç zaten hdr youtube videolar çoğu test video normal 4k sanırım açıyordu kasmadan donmadan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şubat güvenlik güncellemesi çıktı mı? Bugün kontrol eden oldu mu?
Ocak güncellemesi gelmiş. Fe+
samsung trGalaxy Tab S9 FE (Wi-Fi) | FE Plushttps://www.samsung.com/tr/tablets/galaxy-tab-s/galaxy-tab-s9-fe-wifi-silver-128gb-sm-x510nzsatur/#specs
Samsung kendi sitesinde tft yazıyor. 3. taraf sitelere doğru diyip Samsung'un kendi sitesine mi yanlış diyelim? Ayrıca Samsung members uygulamasımdan mail attım. Tft diye geri dönüş yaptılar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
IPS ekran da bir TFT'nin bir türevi olduğu için TFT demek de yanlış değil ama tam doğrusu IPS.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkisini de tecrübe etmiş biri olarak ips diyorum ben..
-
İpad 9.nesil ile Samsung Galaxy Tab S9 FE+ arasından hangisi tercih edilmeli?Derslerimde PDF üzerinden okuma yapma,not tutma ve ses kayıtlarımı metne çevirme gibi hususlarda kullanacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi light__ -- 7 Mart 2024; 10:45:26 > -
Bir öğretmen olarak kendim online özel derslerimde s9 fe kullanıyorum, ayrıca öğrencilerimden de samsung tablet kullanan çok var, hepsi çok memnun. Samsungun kendi notes uygulaması gayet başarılı. Ayrıca goodnotes 1 yıllık ücretsiz üyelik veriyor samsung. Ayrıca flexcil de yoğun kullandığım uygulamalar arasında. Alternatif var baya yani, seç beğen kullan, ihtiyacına göre :) apple ile karşılaştırma videoları youtube da var, ben ipad kullanmadığım için sağlıklı karşılaştırma yapamam ama samsung dan çok memnunum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X