Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
835
Cevap
82
Favori
68.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Bu videoyu izledim. Bütçe olarak S9 FE + benim için şuan maksimum seçenek.

Önerin için teşekkür ederim hocam.

Benim amacım notebook ve tabletimi "baseus" markasının 2 li switch/splitter cihazına bağlayıp, anlık olarak projeksiyon veya devasa monitörde sunum/eğitim esnasında üzerindeki tuş ile bir tablete bir notebooka geçiş yapmak.

Bir problem yaşamak istemediğim için aşırı tedirdiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coviden C kullanıcısına yanıt
    O şekilde bir kullanım yapacaksanız o zaman "http screensteam" uygulamasını tavsiye ederim. Tablet ve notebook aynı modeme bağlı olsun yeterli görüntü aktarımı için. Ekstra aparata gerek kalmaz. Tablete dediğim programı kuruyorsunuz ve açtığınızda size bir yerel ip numarası veriyor. Onu notebookdan tarayıcı ile açtığınızda direkt görüntü tarayıcıda çıkıyor ve tam ekran yapıldığında tablet ekranı net görünüyor, gecikme de olmuyor, baya hızlı. Tabletten notebook geçiş yapmak için klavyeden alt+tab yapıp pencereler arası geçiş yapmanız yeterli olur. Çok daha pratik olur diye düşünüyorum.

Uygulama linki:
    play.google.com
    ScreenStream - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=info.dvkr.screenstream

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikropzoft -- 21 Mayıs 2024; 21:24:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• mikropzoft kullanıcısına yanıt

Saygıdeğer hocam, öneriniz için teşekkür ederim. Müthiş fikir...

Pencereler arası geçiş esnasında notebook ekranındaki PowerPoint sunum uygulaması maalesef kapanıyor.

Tekrar sunumu başlat yapmamız lazım. Hele birde kaldığımız sayfadan başlatamaz isek toplumda sıkıntıSamsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu] 

Durun bakalım. Gün ola harman ola.

Çok aman aman bir fark yok ise (RAM bellek dışında) bir tane S7 FE alıp yolumuza devam ederiz.

Bu arada firma ne kadar yanlış yapmış. Yanlış demem kibarca argo aslında. Yav sen S7 Fan Edition serine bile USB 3.0/3.1/3.2 neyse koymuşsun, arada S8 serisinde bu modelleri çıkartmamışsın (FE) S9 da çıkartıp özelliği eklemiyorsun. Kullanıcıyı aşağılamak yani.

Sinirden hiper tansiyon değerlerim yükseldi 2 gündürSamsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu] 

• coviden C kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ne demek. Bu arada alt+tab kısayolları ile geçiş yapıldığında powerpoint sunusu kapanmıyor diye biliyorum. İsterseniz bir deneme yapın şuan imkanınız varsa :)
    Deneme yapan bir videoya da denk geldim hatta

• gktgemre kullanıcısına yanıt

Hızlı ayarlar menüsü ve bildirim paneli zor açılıyordu. Yukarıdan aşağı indiriyorum parmağımı ekrandan çektiğim anda geri kapanıyordu. 4-5 defada ancak açık kalıyordu. OneUI 6.1 ile bu sorun giderilmiş.

• One ui 6.1 ile tablete can geldi

• NightyFrozen N kullanıcısına yanıt
    Ne gibi bi değişiklik var hocam?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • NightyFrozen N kullanıcısına yanıt

Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama tablet daha alıcı oldu. Sanki ekran 90 Hz'den 120 Hz'e çıkmış gibi. Animasyonlar çok daha akıcı. Kilit ekranı widgetları da çok güzel oldu.

• sacrifice003 S kullanıcısına yanıt
    6.0 çok hantal kalıyormuş animasyonlar anlamında. 6.1de çok temiz geçişler var. Kasma donmalar azalmış gibi. Tableti daha fazla kullanasım geliyor

• _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt
    Bana da öyle geldi, psikolojik mi bilmiyorum ama akıcı görünüyor herşey. Animasyon hızlarıyla da oynamış olabilirler

• Yeni sürümde pil durumu nasıl? ona göre güncellerim

• storm_01 kullanıcısına yanıt

Ben bir fark göremedim.

• Arkadaşlar merhaba, samsung notlar uygulamasında not alırken bazen sayfayı kaydıramıyorum. Yazdıktan sonra kaydırmak istediğimde elimi algılamıyor bazen. Sizde de böyle oluyor mu yoksa benim cihazda mı sorun var ona göre servise göndermeyi düşünüyorum. Göndersem bile büyük ihtimal bir şey yapmazlar. Sizce göndermeli miyim? Tab s9fe+ kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darudevy -- 23 Mayıs 2024; 22:37:57 >
  • Darudevy D kullanıcısına yanıt
    Bu simgeyi seçtiğinizde sadece iki parmakla kaydırma yaparsınız ve büyütme küçültme yapılamaz. Böyle bir şey olabilir mi? Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkubilayk -- 24 Mayıs 2024; 0:25:11 >
  • @hkubilayk

Yok hocam bunu kullanmıyorum ancak hissiyat olarak öyleymiş gibi hissettiriyor. İki parmak yerine tek parmakla kaydırınca o modda kaymıyor ya. Hissiyat aynı öyle oluyor. Galiba bundan sonra o modu kullanacağım çünkü yaşadığım problem çok can sıkmaya başladı.

• Darudevy D kullanıcısına yanıt
    Kalem ekrana yakın konumdayken, yani ekranda kalem imleci göründüğünde parmakla kaydırma işlevi çalışmaz. Ondan bahsediyor olabilir misiniz. Kalem ucunu ekrandan tamamen kaldırıp öyle deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikropzoft -- 24 Mayıs 2024; 13:52:29 >
  • fe+ için 6.1 ota güncelleme gelmiş.

Çok mantıklı hocam 🤭

Tıpkı excelde satırın içinde iken aşağıdaki veya yukarıdaki satırlara geçmek istemek gibi...

Yanıtınız için teşekkürler, dediğiniz gibi olmuyor maalesef yani kalemi tabletten çok uzağa çekip sayfayı kaydırdığımda bile bazen elimi algılamıyor. Sebebi ne bilmiyorum. Kalem yakın olduğunda imleci çıkıyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darudevy -- 25 Mayıs 2024; 1:6:31 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.